Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

24. 11. 2009

Autor: vallan , 24.11.2009
Realitka kontaktovala majitelku domu, který jsme si vyhlédli, a milá paní cudně kývla, že by nám tedy nemovitost pronajala. Od agentů jsme dostali formuláře pro tzv. Reference check (prověří si nás u zaměstnavatelů, majitele domu v Uxbridge a v bance), které od nás dostali obratem zpět, takže snad už prověřují, a výsledkem by měla být smlouva o nájmu. Domluvili jsme začátek nájmu na 9. prosince, takže nám to dává dost času mezi odstěhováním do nového a předáním starého do péče majiteli. Noví nájemníci by sem měli přijít 29. prosince. Práci ve Východním Londýně pořád nemám potvrzenou, takže se může stát, že budu dojíždět 55 mil do Hayes. Ale za ten dům v přírodě to stojí.
Haník před chvíli odjel s Markétkou na očkování v jednom roce. Popravdě teď nevím, proti čemu to očkování je. U druhého dítěte už to neprožívám tak horlivě. Za čtvrt hodiny vyrazím i já, pro Zuzanku do školky. Ráno, když jsem ji tam nechával, mě ve dveřích zastavila jedna ze sester a řekla mi, jaká je to škoda, že Zuzoidka opouští řady chovanců jejich ústavu. Je prý moc hodná a šikovná. Po kom to ta holka má?

P.S.: Naše nájemnice v Černošicích se nechala slyšet, že se možná v lednu odstěhuje. Čekáme, až se vymáčkne, zda je to definitivní výpověď. Nepřichází to ve vhodnou dobu, ani trochu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 528 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.