Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

14. 8. 2009

Autor: vallan , 14.8.2009

Od návratu z Francie jsme se už aklimatizovali, ale léto naštěstí ještě nekončí a naše prázdniny zdaleka nekončí. Měli jsme na návštěvě Micku s Romanem a Kačenkou, kteří u nás pár dní pobyli a při odletu si do kufru přibalili Zuzanku, aby ji v Praze předali babičce a dědovi z Rožnova. Ó, bylo to několik velmi klidných dní, kdy jsme tady nemuseli hledat odpovědi na nezodpověditelné dotazy, ošetřovat zraněného Méďu Pú či tišit hysterický řev při mytí vlasů. Samozřejmě nám Zuzanka chyběla a bez ní jsme se necítili kompletní, přesto je jasné, že vzdálenost od prarodičů je jedna z největších nevýhod přestěhování se do cizí země.


 


Bylo to jako návrat o tři roky zpátky, kdy Zuzance byl necelý rok a Markétka se ještě toulala mezi odlehlými galaxiemi. I naše Nejmladší samozřejmě vyžaduje pozornost a péči, ale není ještě tolik náročná a jsme na ni dva. Prostě to pro nás byla pěkná dovolená, kterou jsme si užili i na výletě do Chalfont Saint Giles, nedaleké vesnice, kam jsme se byli podívat a projít se po přilehlých lesích a polnostech. Máme na co vzpomínat


 


Za půl hodiny by na letišti v Heathrow mělo přistát letadlo British Airways, s babičkou Janou a dcerou Zuzanou na palubě. Tak se loučím, ať můžeme být s kamerami u toho.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 548 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.