Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

10. 6. 2007

Autor: vallan , 10.6.20071 rok 7 měsíců 2 týdny života dítěte

Zuzance je výrazně lépe a moc Vás všechny pozdravuje. Noc na dnešek byla opět hlasitější, byť bez horeček. Rýma je neřád, dobře ji všichni známe, a to ti, kdo čtete tyto řádky, už velmi pravděpodobně ovládáte smrkání (v UK je to 98% studentů vysokých škol), narozdíl od Zuzanky, která si z donucení buduje negativní vztah k našemu vysavači (odsavači nudlí). Dnes ráno jsem vstával se Zuzankou v osm ráno a naměřil jsem v jejím kakaovém domečku teplotu 37, 3. Přes den pak nebyla potřeba měřit, Zuzančin organismus už, doufejme, bitvu s teplotou vybojoval (za podpory chemických jednotek kpt. Ibalgina), takže občas odsáváme a podáváme 3x denně lžičku sirupu proti kašli. Leklá a trápící se Zuzanka minulých dvou dní je pá, dneska jsme dělali blbiny a museli jsme Zuzanku krotit, ať nevyvádí příliš; přesto jsme měli radost z toho, že má dobrou náladu, chuť k jídlu a ke hře.


Dnes bylo v Hayes velmi pěkné počasí (jako včera), 26 stupňů ve stínu; my jsme strávili ten pěkný den téměř celý doma - jen k večeru jsme vzali Zuzanku na čtvrt hodiny na zahradu, pohrát si na pískovišti a zalít záhon s mrtvolkami květin.


Ad smrkání: Pokoušíme se Zuzance vysvětlit výhody záměrného vyprazdňování nosu, ale zatím to moc nebere a praktické ukázky ji taky nevzrušují. Jestli máte nějaké tipy, jak učit děti smrkat, budeme rádi, když napíšete do vzkazů nebo zavoláte.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 409 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.