Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

19. 10. 2006

Autor: vallan , 19.10.200612 měsíců života dítěte

Dnes má Zuzanka první narozeniny.


Tak je to právě jeden rok a padesát pět minut od blahé chvíle, kdy Zuzanka popatřila světlo světa, a naše redakce strávila dnešní slavnostní den s oslavenkyní osobně. Na přiložených fotografiích je zpodobněn akt rozbalování daru od členů redakce i jeho první instalace. Kdyby existovala fotografie dokumentující podobu daru po následujících třech minutách, viděli byste změť těch barevných dlaždic, rozházených po podlaze. Zuzanka si dárek užila a věříme, že nadále užívat bude. Ta zvířátka v dlaždicích jsou složená z menších dílů a samozřejmě je lze roztrousit po celém domě podle chuti.
Právě dnes jsme Zuzanku doprovodili na jednoroční prohlídku u lékařky, míry a váhy jsou v Zuzančině zdravotním průkazu zaznamenány následovně:
hmotnost 8210 g, délka 72, 5 cm, obvod hlavy 44 cm, obvod hrudníku 46 cm (nic moc..)
Psychomotorický vývoj přiměřený, stav výživy přiměřený, zrak přiměřený, sluch přiměřený, první slova ano (počítá se haf, tak a bác), závěr: zdráva, mírně atopický ekzém (v současné době se neprojevuje).

V tuto chvíli je tomu jeden rok, hodina a deset minut od okamžiku, kdy jsme poprvé uslyšeli Zuzančino zvučné Eéééé. Zítra a pozítří budou v Černošicích probíhat oslavy té úžasné události a my budeme při tom. Všechno nejlepší, Zuzanko.

P.S.: Na fotkách má Zuzanka rozjařený až dychtivý výraz - nenechte se mýlit, není to radost nad dárkem, ale nadšení z fotoaparátu. Všimněte si polohy jejích rukou na obou snímcích - je přibližně stejná a vyjadřuje odhodlání vzít si tu hezkou věc, co svítí

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 188 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.