|
|
Králík na smetaně od Sasu |
|
Autor: segi , 21.3.2008 | |
| Prospikujes kralika spekem, posolit a dat na nej zeleninu. Bud podusis na masle kupovanou mrazenou smes na svickovou, nebo sklenku Halali. Malou ji muzes pridat i k te dusene zelenine. Doda vybornou chut. Kralika do ty zeleniny nalozis a pridas jalovec, bobkovy list a muzes (ale nemusis) trosku tymianu. A takhle nalozenyho ho nechas nejlip do druhyho dne. Takze jestli chces varit zitra, tak to mas ted co delat Jinak kdyz nemas smes pod svickovou, ale budes davat kazdou zeleninu zvlast, tak mrkve by mela byt cca tretina, jinak je to moc oranzove a hlavne strasne nasladle. Druhy den to podlijes vodou a das pect. Az je kralik upeceny, tak vyndas to koreni a zeleninu se stavou rozmixujes a zadelas smetanou. Kdyz je to moc huste, nebo potrebujes vic majdy, tak pridej vyvar. No a k tomu houskovy knedlik.
|
|
Zobrazeno doposud 662 x.
|
|