Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Králík na smetaně od Sasu

Autor: segi , 21.3.2008
Prospikujes kralika spekem, posolit a dat na nej zeleninu. Bud podusis na masle kupovanou mrazenou smes na svickovou, nebo sklenku Halali. Malou ji muzes pridat i k te dusene zelenine. Doda vybornou chut. Kralika do ty zeleniny nalozis a pridas jalovec, bobkovy list a muzes (ale nemusis) trosku tymianu. A takhle nalozenyho ho nechas nejlip do druhyho dne. Takze jestli chces varit zitra, tak to mas ted co delat ~j~;) Jinak kdyz nemas smes pod svickovou, ale budes davat kazdou zeleninu zvlast, tak mrkve by mela byt cca tretina, jinak je to moc oranzove a hlavne strasne nasladle.
Druhy den to podlijes vodou a das pect. Az je kralik upeceny, tak vyndas to koreni a zeleninu se stavou rozmixujes a zadelas smetanou. Kdyz je to moc huste, nebo potrebujes vic majdy, tak pridej vyvar. No a k tomu houskovy knedlik.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 662 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.