Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Losos v alobalu

recept lze připravit jak v troubě, tak na grilu nebo i bez alobalu.

Autor: Bára+Nelinka 2/05+Zuzanka9/07 , 16.4.2007

Ingredience: losos (nejlépe podkova), česnek na jednu porci jeden strouček, kousek másla, čerstvá perželová nať (i sušená ujde), alobal (není nutný).


postup: lososa osolíme, potřeme rozpuštěným máslem s prolisovaným česnekem a nasekanou petrželovou natí. Zabalíme ho do alobalu a pečeme tak asi na 180 stupňů tak 15 min. Nenechat péct dlouho. Radši rozbalit a mrknout, pokud se maso oddělije na segmenty je hotovo. Přílohu doporučuju brambor.


Tímto způsobem můžete připravit i filet na pánvi nebo celého lososa v troubě, ale oboje bez alobalu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1117 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.