Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Karamelová buchata od Darinky25

Autor: Správce Září 2007 , 28.2.2007

KARAMELOVÁ BUCHTA


 


Nejdříve si uvaříte 1 slazené kondenzované mléko Tatra-Salko, vařit 2 hodiny v té plechovce


jak to koupíte(já si vždycky vařím 2 zároveň a jedno schovám do ledničky na příště-šetří to


peníze i čas).


Po dvou hodinách vaření necháte vychladnout.


 


Smícháte postupně:


35dkg ml. cukru


2 vejce


3 velké lžíce marmelády (meruňkové nebo jahodové)


4 velké lžíce oleje


30dkg hladké mouky


1-2 velké lžíce kakaa


1 hrnek vlažného mléka


1 malá lžička mleté skořice


1 a půl malé lžičky sody


- vše smíchat a péct na 170°C, nechat vychladnout


- vychladlé kondenzované mléko ušlehat s 1 celým máslem(máslo musí mít stejnou teplotu jak kon.mléko)


- rozetřít na korpus


- pak postrouhat čokoládou(já strouhám mléčnou) nebo polít čokol. polevou(to se ale pak hůř krájí)


- nechat chvilku ztuhnout v ledničce


Tak přeji DOBROU CHUŤ


 


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 467 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.