Přidat odpověď
Ano tých príkladov môže byť viac, a vôbec to nie sú pózy...napr. mne otcov brat chce zanechať svoj majetok, byt, nejaké pozemky, hotovosť, svoju dceru chce vydediť...viem 100%, že toto dedičstvo by som neprijala. Resp. robila by som všetko preto aby tento majetok dostala jeho dcera. To ako sa k nej, synovi a byvalej manzelke choval...to je neodpustitelne. Je to jeden hnusný tyran. Syn aj exmanželka sú už po smrti (zomreli veľmi mladí, na rakovinu), dcera žije, aj sa snažila o styk s otcom (hlavne kvôli vnučke) ale je to nemožné, on vždy vyprovokuje konflikt, ide na stretnutie s tým ako jej to všetko vykričí, celú pravdu... Pritom to čo si zažila tá rodina (úmrtie dieťaťa na rakovinu, úmrtie mamy na rakovinu...) by pohlo snáď s každým, s mojím strýkom nie. Nechal ženu s malými deťmi, robil prieky s výživným...
On sa teraz rochní v tom ako dcera nedostane z jeho majetku ani cent. Ak to odkáže mne tak to dám jeho dcere, do posledného centa. Buď sa vzdám v jej prospech alebo to prijmem a rovno jej darujem.
Předchozí