| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 1027  [Dalších 677 >>]
Ariela4
  • 
30.5.2006 21:31:09
No tak ano, ve čtvrtek asi v 10 dopoledne, ale v Chrudimi to neznám, znám jen náměstí, školu Malíka, Hypernovu, Peny a další ty větší Markety. Tak řekni kde, juknu určitě zítra. Možná by bylo nejlepší to náměstí a pokud bude pěkně tak se přesunem kam budeš chtít a pokud ne tak pujdem do té kavárny kde pouštějí krtečka, snad nebude tak zakouřená dopoledne.
Kdo chce ať se přidá. Naposled sem juknu ve čtvrtek ráno před odjezdem, abych měla jistotu, že to platí.
Nadah 40474
30.5.2006 18:44:19
Ahojda,
Tak koukám, že se asi nikdo nepřidá :o((((?????
Pokud nám bude přát počásko, tak bych se sešla ve čtvrtek, ale spíš někde na hřišti, je mi jedno kde, dojdem kamkoliv. Moje mládě totiž nevydrží sedět na zadku ani pár minut :o(.
Takže....??
Adéla
  • 
29.5.2006 21:39:49
No to jsem byla já :)
Na MArtínka si pamatuji, na tebe moc ne. Jen ta paní co čekala ty dvojčátka a má termín dřív než já, mě celkem dojala, jaké měla malé bříško.
To jsem se pak koukala do zrcadla a měla jsem mindrák, že jsem tlustá.
Nadah 40474
29.5.2006 20:26:00
Jé Áďo, neměla jsi tmavě modrý dlouhý šaty a nepotkali jsme se u paní, co čeká dvojčátka?
Martínek byl ten prcek, co na pódiiu počítal do 10ti a pak už jsme pomalu šli.
Ten srazík upřesním zítra, máme jít na kontrolu s ušiskama a taky budem moudřejší, co se počasí týče a co VY OSTATNÍ, co je s váma?? :o))) Kačko, ty už máš dlouhodobý Áčko :o)?
Ariela4
  • 
29.5.2006 14:39:17
Je to je náhoda, Adélka taky vyhrála.
Tak jestli jsi tam viděla modrou kouli s dvěma dětma, tak jsem to byla já. Adélka vyhrála taky tur eklamní tašku.
No a myslíš, že by to šlo tento čtvrtek dopoledne? či středu?
Nadah 40474
29.5.2006 11:54:44
Ahojky, Tak na srazík se těším, budu se snažit přizpůsobit ostatním(teda pokud písnou), jen nevím, jestli v týdle zimě, někde venku, dneska jsem byla s malou chvilku na hřišti a nic moc počásko BRR a bazén mě tenhle týden bohužel mine.
Jé, to je škoda, že jsem nevěděla, že jste na náměstí, mohli jsme si dát alespoň pidi srazík. My tam byli a nikdy bych nevěřila, že strávím na zdejším náměstí 4hoďky v kuse, Martínek dokonce něco vyhrál(reklamní tašku), ale moc ho to nezajímalo, protože právě měl párek v rohlíku a co je víc :o)).
Zítra jdu s Áďulou na kontrolu na ušní, doufám, že bude vše OK, protože od rána zas fňuká, kňourá, je prostě neuvěřitelně protivná.
Tak zatím :o)...
Ariela4
  • 
29.5.2006 11:06:52
Ahoj holky, byla jste některá včera na dětským dni ODS na náměstí v Chrudimi? Já jo a celkem se mi to líbilo, děti byli nadšené. Sedli jsme si v té kavárně co je tam dětský koutek, ale trošku mi vadilo, že je vní nahuleno, ale je tam i teráska
Ariela4
  • 
26.5.2006 14:33:28
teda na BAlustrádě na náměstí jak už bylo navrhnuto.
Ariela4
  • 
26.5.2006 14:32:45
Tak koukám, že je to asi na mě, já to tu ale neznám, takže navrhnu čas a ten bude pak podle potřeby upraven. Tak třeba 31.5.06 kolem 10h v té cukrárně na náměstí. Kdo se přidá?
Nebo v Pátek 2.6.06 dopoledne či odpoledne to už je fuk a poslední nabídka Pátek 2.6.06 v bazénu v 17.00h
Čekám na odpovědi :)
Nadah 40474
25.5.2006 18:03:43
Vítám všechny nováčky :o))

Já se snad k tomu srazíku nedokopu :o(, musíte to rozseknout některá z vás a já s tím budu počítat :o)), asi nejsem ten správnej organizátor :o)).

Jináč..dneska jsem jela s malou zas na ušní pohotovost, oboustranej zánět uší, obě tím pádem píchnutý, zatím bez ATB, tak uvidíme. Mám náladu pod psa, ale zítra se alespoň vrací Martínek ze školky v přírodě, tak snad bude veselejc.

Mějte se líp než my. Mrknu, jestli už je něco v "plánu" :o)), pa.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 1027  [Dalších 677 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.