| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Chrudim

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1027  [Dalších 687 >>]
Terisek, Veru04, Eli08 28190
31.5.2006 14:25:24
Tak základní kámen úrazu je ten, že nevím, kde je hotel Bohemia ani kde je minibazar. Nebo možná vím, kde to je, ale nevím, že se to tak jmenuje....ještě mi napiš, co tam někde poblíže je... :-))
Nadah 40474
31.5.2006 14:16:38
Tak teď sice nevím, jestli myslíš to samý, co já, sice to prosklený je, ale o potravinách nic nevím? Každopádně, když se postavíš před mini bazar čelem :o)), tak se otočíš do prava a jdeš pořád za nosem a vlevo je Mišák, to nemůžeš minout. Nebo když půjdeš od..třeba od těch kytek, jak je vedle papírnictví..tak proto nim je taková uliška (vedle Sazky) a furt jdeš, přejdeš most a skoro naproti mostu(kdyby tam nestál ten panelák:o)), to je.
31.5.2006 14:06:18
A je ta cukrárna taková prosklená a když se vejde dovnitř, tak jsou tam nejdřív potraviny a vedle cukrárna? A nedávno tam otevřeli i v neděli...
Nadah 40474
31.5.2006 13:56:10
Ahoja Teri :o)),
Mišák je cukrárna u hotelu Bohemia..je to kousek od minibazaru, směrem ke kruháči. A to není špatnej nápad se sejít tam a kdyby bylo počásko, tak jít někam, kam se domluvíme :o)? Hlavně bych nerada, aby jela do CR, jen kvůli nám, ale takhle, když to má spojený ještě s něčím...
31.5.2006 13:52:48
AHojky, jsem tu taky. Já nevím, ale vždycky, když se máme setkat, tak se pokazí počasí. Naďo, vzpomínáš, jak jsme se setkávali na několikrát v zimě?!!! :-))

Áďo, co je to Mišák kam si chodíš sednout s dcerkou?
Nadah 40474
31.5.2006 13:48:20
Ádi, ani volat nemusíš, pošli mi číslo na tebe a já když to půjde, tak ti zítra dám vědět, jestli se sejdem a dám vědět určitě i Terdě :o). Když jezdíš autem, tak tady pak čekáš na holčinu, abys jí vzala ze školy? A jak je vlastně spokojená?
AdélaV 30tt
  • 
31.5.2006 12:55:11
Ahoj NAďo, tak jsem si to přečetla později než jsem poslala kontakt na sebe. Zavolám ti večer a uvidíme. Já pojedu do Chrudimi do lékárny, musím ráno, protože léky mám jen do zítřejšího oběda. Tak se ještě uvidí, buď teda si sednu k Mišákovi (tam chodím s dcerkou vždycky) pokud by jste se chtěli nakonec setkat, tak mi zavolejte.
Nadah 40474
31.5.2006 12:10:25
Ahojky, Áďo, dneska jsem se potkala s Terkou a myslím, že jsme se tak nějak dohodli, že to asi odložíme na příští týden, protože venku je fakt hrozná kosa. Nehledě na to, že moje mládě je naučený chodit spát kolem půl dvanáctý, tak aby jsi se nehnala do CR jen na chvilku. Pošlu ti na mě tel. a můžem se domluvit i takhle :o). Pokud bys ale měla cestu tak jako tak, tak v poho :).
Tak snad si to ještě přečteš a ozvi se co ty na to?.
AdélaV 30tt
  • 
31.5.2006 11:15:06
Tak fajn, čtvrtek 10 - 10.20 musím jet autem tak budu parkovat u divadla. TAkže na náměstí poblíž pošty. Poznáte mě určitě, jsem k nepřehlédnutí a budu mít sebou malou Anet - to je ta na copatá na ikonce. Jmenuji se Adéla.
30.5.2006 22:30:59
Ahojky, holky, omlouvám se, že nepíšu, taky se chci přidat na srazík!!!
Mě je to celkem jedno kdy, kromě pátku. Je mi docela i jedno kam, jsem klidně pro hřiště, i když počasí nevím, jestli bude s námi. Do kavárny bych šla taky, ale mám strach právě z toho kouře. Kdyby bylo pěkně, tak si můžem sednout na zahrádku a je to, ale lidi jsou bezohlední a kouří jak fabriky. Nikdy mi to moc nevadilo, ale poslední dobou jsem na to alergická.

Takže v ten čtvrtek se klíďou můžem sejít na náměstí nebo třeba klidně pod širokýma schodama, abyste nemuseli až nahoru (pro nezasvěcené, my bydlíme přímo na náměstí :-)).
Takže bych navrhovala, že se někde sejdem a na místě se domluvíme :-))
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1027  [Dalších 687 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.