Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
iví,Verunka, Adámek | 52692 |
21.5.2007 13:38:35
Moc děkuju za radu ohledně váhy pro miminka. Bohužel malému pouze kojení nestačí, tak přikrmujeme, ale snad se svět nezboří. Není nad to, když je miminko spokojené. Díky moc.
|
Markéta, Kačenka, Lukášek | 20282 |
21.5.2007 12:59:42
Ivčo, nám říkala instruktorka, že snad od září, ale oni jsou na tom taky bídně, musí jednat s těmi lidmi a ze shora jim to říkají, jako kdyby se nechumelilo, lidi se jdou podívat a oni jim musí říct, že den před zahájením provozu jim to zase nepovolily. Vypadá to, jako kdyby se do toho někdo štoural naschvál.
Bižu ty nevěrnice, na dovošku s červnovkama každý rok, ale na nás prdíš, to raději furt učíš, teda teda. |
Bižu | 27203 |
20.5.2007 23:07:56
Zdravím všechny. Dneska jsme se vrátili z týdenní dovči v jižních Čechách. Byli jsme tam s červňátkama a musím říct, že až na to, že si Kláruša přivezla rýmu jako řemen, to nemělo chybu.
Co se týče plavča, tak prý v lázních budou fungovat už v červnu. Takže by to odpovídalo tomu, že od 29. května. Tudíž příští týden. My rozhodně chodit budeme a moc se těšíme. Chobotničky si všechny užijte, ale my zůstaneme věrné lázním. Holt oželíme tu kvalitu, ale hlavně taky tu cenu, která by nás v Chobotničkách čekala. Ivčo, skoro bych ti poradila se na práci vykašlat. Pokud tě to nenaplňuje a být tam nemusíš, tak bych si radši užívala doma s dětma. Ale to je samo jen můj názor. Kačko, jsem koukala na Kubíka, to je teda chlapák, fakt. Roste jako z vody. |
KačkaP;Kubík 06;Anička 10 | 48737 |
18.5.2007 18:05:20
Tak jsem dneska byla v lázních se zeptat jak je to s tím plaváním kojenců,paní mi řekla,že od 29,ale jakej měsíc mi neřekla :oD.Vzala jsem si zpátky peníze co jsem předem zaplatila a budeme chodit do aquachobotniček na Zahradní,je to teda dražší,ale mám jistotu,že to funguje.
|
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
18.5.2007 10:16:55
Přeji krásný den všem,
Ivčo, jak je? To je škoda, že máte v práci tak špatný kolektiv. To je potom na houby. U nás se to trochen změnilo k horšímu, ale jde to. Odešel nám kolega do důchodu a místo něho přišla nesympatická paní už od pohledu. Bohužel se potvrdil první dojem. A hlavně je znát, že už tu mezi námi není ani jeden chlap. Myslím na odboru, na úřadě jich je celkem ještě dost. Ivko, dodatečně přejeme Vojtinovi vše nej, nej, nej. A ať se mu v legolandu líbí. Myslím, že je to pěkný dárek. Vypadá to, že počasí Vám na grilování vychází, tak si to užijte. Do lesoparku vyrážíme v neděli, včera jsem to slíbila Alušce. Budeme mít taťku v práci, tak co doma a má být pěkné počasí. Zítra doufám, vyrazíme zase po delší době jako rodina někam za sportem. Nejspíš do Bezručáku a buď na bruslích nebo na kole. Jinak hezký víkend všem, užívejte sluníčka a tatínků. |
Ivča,Terka4r,Honzík2r |
• |
17.5.2007 16:34:06
Ahojky všichni,nějak nestíhám,dnes mám volno,a tak jsem sem zaskočila,jinak Petruš díky za pozdrav,myslím,že na ten Hrádek bychom mohli,už jsme tam byli jednou a děti byli nadšení,zítra se chystáme odpoledne do lesoparku,tak nechcete ještě někdo přijít?Ahoj věrčo,jinak v práci je to pořád stejné,hrůza kolektiv,mám s tím chuť praštit a být radši doma,mám pocit,že těch pár korun nás kvůli takovému stresu nevytrhne,asi se prostě neumím rozhodnout,někdy bych potřebovala aby to vyřešil někdo za mě,včera měla Terka vystoupení v Kulturním domě v Ervěnicích a bylo to moc hezké,Honzík na ní a na ostatní děti vydržel koukat celou hodinu a půl,tak ahojte a hezký den
|
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 | 27302 |
16.5.2007 21:34:12
Zdravím všechny po delší době.Jak se tu všichni máte? Vidím,že dětičky nám rostou jak z vody :o))
My chodíme od začátku května do chobotnic a jsem nadšená (až na tu cenu).Malej začal skákat šipky a minule dokonce i přemety.No já jen zírám,jak se najednou potápí.Když si vzpomenu,jak se mu v lázních nechtělo do vody.BYlo to hlavně kvůli té zimě,která tam je příšerná.V chobotnicích je to jak v sauně. Ale rozhodně bych to nemohla platit celý rok. Jinak chystám na pátek oslavu.Vojtinovi bude zítra 13 let!Když si vzpomenu,jaký to byl "ňuninka" a teď se z něj stává už pořádný chlapák.Chceme v pátek grilovat,doufám,že nám počasí nezkazí plány.Koupila jsem mu jako dárek zájezd do legolandu v Německu.Jsem zvědavá,co na to bude říkat. V sobotu mne zas čeká sraz bývalé třídy ze základky (po 24 letech).Moc se na ty lidičky těším. Tak přeji všem hezký večer :o)) |
Růžovka horská | 28371 |
16.5.2007 21:32:17
To se ti nedivím. DOcela mi to taky přijde ujeté, že jim to pozdržují. No hlavně, že máte kam jinam se tady přihlásit, aby vám neutíkal čas. Já jsem se Štěpulou začínala ve třech měsících a myslím, že to bylo ouplně akorát.
|
KačkaP;Kubík 06;Anička 10 | 48737 |
16.5.2007 21:16:18
Tak do září se mi opravdu čekat nechce
|
Růžovka horská | 28371 |
16.5.2007 21:10:07
Kačko, ona jim to prý v lázních zadržovala hygiena, sice nechápu proč, podle toho co nám lektorky říkaly tam opravdu hygiena pro mimísky dodržena je. Kdyby se hygiena raději starala o jiný bordel který tam je než o novou a skvělou vanu. Je to v ní lahoda, viď Markét ;-)). (My jí po namontování měli s dětmi možnost vyzkoušet a byla fajn)
Naposledy nám lektorka říkala, že to snad konečně vypadá že začnou v září, jenže ví bůh co si může ještě KHS vymyslet. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.