Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
KačkaP;Kubík 06;Anička 10 | 48737 |
22.5.2007 19:03:32
Ahojky,v chobotničkách se nám moc líbilo.
Ivko my chodíme plavat od 12:00 |
Bižu | 27203 |
22.5.2007 15:22:10
Ivko, docela ráda bych do Jacka dorazila, ale vypadá to, že se zhnusí počasí. Ale hlavně, až se probudí Klárka, tak pádíme do nového bytu změřit okna. Nevíte náhodou některá, kde dělají rychle, levně a kvalitně plasťáky? Musíme je dát do našeho nového bytu co nejdřív :((
|
Ivka,kluci 17.5.94/22.10.04 | 27302 |
22.5.2007 12:29:25
Čauky všem,právě jsme se vrátili z chobotnic.Malej se tam pěkně vyřádil.Nepotkali jsem se tam s Kubíkem?My plavali od 9.hod.Zítra jdem zase.
Na apaluchu se hrozně těším.Co vím,tak termín už je daný,že jo Káťo. To vedro je šílený,ale já to miluju.Na odpo jsme domluvený s taťkou na pivo,tak doufám,že nezačne pršet.Jdem do Jacka,nechceš Bižu taky přijít,máš to za barákem (jestli už nebydlíš jinde). Jináč já měla v sobotu slezinu po 24 letech a byl to pěknej nářez.Ani nebudu říkat,v kolik jsme šla domů.No bylo to ráno v 5 hod. :o) Celou neděli jsem trpěla jak zvíře (a zbytek rodiny se mnou).No dobře mi tak.Ale byl to fajn mejdan. |
Katka+Lucka8/04+Markétka8/08 | 26831 |
22.5.2007 10:35:55
Ahojky,
Markét, minulé pondělí jsem absolvovala 3. neúspěšný pokus. Tentokrát jsem se nedostala ani přes vrátnici, protože Lída nebyla vůbec v práci. Když jsem řekla, ať zavolají na personální, že to teda budu řešit přes ně, vzkázala mi Iva, že ona s tím nemá nic společného a že si to mám vykomunikovat s Lídou telefonicky. :-) Takže jí asi pošlu mejla, že jí není snadné zastihnout atd atd a snad se nějak domluvíme aspoň takhle. |
KačkaP;Kubík 06;Anička 10 | 48737 |
22.5.2007 10:06:40
Dobré dopoledne
Dneska jdeme s Kubískem poprvé plavat do aquachobotniček,tak se oba moc těšíme |
Bižu | 27203 |
22.5.2007 9:15:00
Přeju všem krásný sluníčkový den. Dneska nám odpadlo doučování, tak konečně vyrážíme ven.
Věrko, na dovču s námi jezdí i taťkové. Když jsme jeli prvně, tak se jim teda moc nechtělo, ale nakonec si to moc užili a na každou další se už těší. |
Markéta, Kačenka, Lukášek | 20282 |
22.5.2007 8:41:26
Ahojky holky,
my taky přejeme všem krásný den, my frčíme do Zooparku, už jsme tam nějakou dobu nebyly, tak to bude fajn. Káti, už jsi navštívila zaměstnání? |
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
22.5.2007 7:22:53
Ahoj všechny,
Ivčo, tak to jo. To tedy věřím, že to je nářez, když se sejde 13 rodin s dětičkama kolem 2 let. Takže jezdíte i s taťkama, není to jen "dámská jízda" s dětičkama. Hlavně, že si to vždy řádně užijete a vychází vám počasí. Kdyby mělo celý týden pršet, bylo by to také na houby, děti by se ukousaly. Fotka je opravdu povedená. Koukám jak je Klárka už veliká, no jo letí to jako voda. |
Bižu | 27203 |
21.5.2007 23:48:33
Tak zase zdravím, abyste neřekly, že jsem nevěrnice.
Věrko, jezdíme s červnovkama každý (už druhý :) rok. Pokaždé někam jinam. Byli jsme dvakrát na týden. To je vždycky takhle v půlce května a taky jsme byli jednou jen na víkend. Loni jsme byli v Beskydech, letos v jižních Čechách a na víkend u Telče. Je to docela hlína, když se sejde 13 rodin se stejně starýma dětma. Klárka už má i lásku (Jáchym s ní nějak moc nemluví, tak loví zatím mezi staršíma:) A jináč Markét máš pravdu, učím jak o život. Ale snad jen do konce června (teda, esli se zasejc neobjeví nějací restanti) a s Apaluchou počítám. Tak doufám, že nakonec se vyvrbí nějaký termín vyhovující všem. A co jináč nového? Do které školky Kačka nakonec půjde? |
Věrča s Aluškou 08/04 | 27554 |
21.5.2007 16:05:25
Zdravím po krásném víkendu,
Iví, za rady není zač děkovat. Když víme, poradíme. Máš pravdu, že není nad spokojené miminko, a když nestačí mamči mlíčko, nedá se nic dělat. Bižu a kam s červňátkama jezdíte na dovču? To jezdíte každý rok na to stejné místo a nebo každý rok někam jinam? A jak jste si užívali víkendu? My byli včera opět v lesoparku, po zahradě je to druhé místo, kde je Aluška nejspokojenější. Zvířátka jí neberou, ale prolézačky, skluzavky a houpajdy ano. A že jich tam je. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.