| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 810  [Dalších 120 >>]
Kllára 62560
6.3.2008 22:35:51
Ve které nemocnici se dělá žlučník v rámci jednodenní chirurgie?
Jindrys 79167
6.3.2008 11:29:21
Ahojky žlučníkáři. Ráda bych zde taky zanechala mé zkušenosti se žlučníkem. Jsem 14tý den po laparoskopické operaci. Měla jsem 3 kameny okolo 2cm, které mi diagnostikovali asi před půl rokem. Operace jsem se sice moc bála, ale opravdu zbytečně. V 9 hodin ráno jsem šla na sál, něco po 11 mě převezli na JIP a teď pozor, v 19 hodin večer mě v rámci jednodenní chirurgie pustili domů, takže si mě manžel odvezl. Takže, pokud bych řešila problém s miminkem, toto řešení mi příjde úplně úžasné. Problémy po operaci žádné nemám a jím všechno, co mě napadne. Takže vzhůru do toho, všem, kteří o operaci přemýšlejí držím pěstičky a přeji moc moc štěstí:-)
Martina
  • 
1.3.2008 17:31:52

narazila jsem na tohle náhodou hledám co budu vařit moji berušce za dietu..její necelích 17 a je 3dny po operaci..nikomu nepřeju vidět ten pohled ,když je dítě beznocný..a vy mu nemužete pomoc..po narkoze zvracela ještě včera a její maminko prosím tě já už nemužu mě dohánělo k šílenctví..dneska první den suchar..tak snad to bude lepší..,taky jsem po operaci žlučníku a žádnou dietu jsem nedržela ..přijela jsem domu a měla jsem hlad tak jsem si dala sekanou a v pohodě..jenže u ní si to risknou nemužu..přeju pěkný ,ikdyž upršený víkend..
Eva, je mi 38
  • 
26.2.2008 23:57:49
ahojky,jdu 3.3. na operaci žlučníku a trochu se mi nechce :) ale po přečtení tvého příspěvku je mi líp dekuji Eva
kata dve dcery
  • 
22.2.2008 17:00:11
Ahoj, musím reagovat na t vůj příspěvek. Taky mi při císaři vyndali slepak, tři týdny před termínem a rikali jaka rarita a jak nebezpečné to je... ted za týden jdu na operaci se žlučníkem... No netěším se ale koliky se stupnujou tak ho chci vyndat. Katka
Marcel
  • 
19.2.2008 9:45:46
Ahoj. Ještě bych chtěl dodat, že my jsme jedna velká "žlučníková" rodina. Obě babičky, snad všechny tety, sestřenice,...jsou po žlučníku. Moje sestra a můj bratranec už dlouho mají písek. Sestru to občas potrápí, bratranec je zatím v poho (přišli mu na ten písek náhodou). Oběma doktor říkal, že operace zatím není nutná. Takže pokud ti pomáhá pivo buď ráda. Kdybych měl písek asi bych taky nespěchal, ale já měl kameny které se mi tam vždycky blokly a žluč nemohla odtékat do žlučovodu. Tobě se ten písek možná tím pivem vyplavuje. Ale moc to s tim pivem nepřeháněj, ať se z tebe nestane alkoholik :-) anebo ať ti manžel nenadává, že mu chodíš na pivo :( Čau M.
BERBER+A+L+V 7963
19.2.2008 0:39:18
AHOJ Marceli,
dík za tvůj příběh...

Já bych se operaci nebránila, ale loni jsme se s Dr domluvili, že vzheldem k tomu že kojím, počkáme až kojit nebudu.....

Což je teď tak měsíc....

Nemám kámen, mám písek... ale to je asi ještě horší....

Já se ale nebojím opeace = mám za sebou dva porody;-), z toho první v kombinaci s vyndáním slepáku (mňam;-)!)
Já to zatím oddaluju kvůli malé... nejprve tedy kojení, a nyní... prostě "jenom" to odloučení....
Ona by to zvládla, když by šlo do tuhýho, ale ono zatím nešlo.
A naplánovat si několikadenní nepřítomnost??

Takže??
Momentálně prostě asi i na dále zůstanu na pivu (jím normálně! a pivo pomáhá!)
a až slečna poodroste, počkám = pokud to pujde...

CHjo...
Marcel
  • 
18.2.2008 19:41:47
Ahojky žlučníčku, je mi 31 a na operaci žlučníku jsem byl 29.1.2008. Jsem chlap, hrdina :-) , takže jsem se vůbec nebál, odkládal jsem to pouze 3 roky. Když mi v lednu 2005 zjistili malinký, skoro "neviditelný" kamínek, zprvu jsem se to snažil nějak zachránit (olivový olej, lecitin, šťáva z řepy, atd.) a spoléhal na to, že se snad ten šutr nějak ztratí či rozpustí,ale co půl roku pravidelně v létě (grilování) a zimě (salátek,kapříček) šup na pohotovost na injekci algifenu či něco podobného (jednou si mně tam týden nechali na uklidnění žlučníku). Říkal jsem si, že tudy cesta nevede. Kapříka a klobásek jsem se v žádném případě nemínil vzdát, ale když mi přestávaly zabírat i ty injekce a já se do rána trápil, tak jsem našel tu odvahu objednat se na operaci. Když jsem byl 25.12.2007 na kontrole tak na ultrazvuku mi doktor zjistil, že ten kamínek za ty 3 roky narostl do rozměru 23mm x 18mm a k tomu přibyl ještě jeden menší. Fakt jsem se operace bál, ale snažil jsem se hrát na hrdinu, a teď si říkám, že jsem se bál zbytečně. Uspání, operace, probuzení a bolest ran v pohodě, až na ty záda. Spát 3 noci na zádech, to není fakt pro mně. Po operci jsem chodil ještě ten den večer, sice jako žebrák, ale chodil. Třetí den po operaci jsem potají pod peřinou popíjel Plzeň, čtvrtý den taky Plzeň a k tomu trochu dětské šunky a pátý den Kozla s tvrdým sýrem, a šestý den mně pustili domů. Týden na to jsme už s tchánem slavili narozeniny a přitom popíjeli vodku a pivo. Já vím, doktoři mi říkali dieta, dieta a žádný alkohol. Dnes už jim úplně všechno, hlavně musím mít maso, bez toho nefunguji. Před chvíli jsem měl na večeři 2 klobásy a popíjím druhé pivo. Rány (laparoskopické) zahojeny, bolest žádná a už se těším do práce, bo ta nemocenská mně při té mé konzumaci neuživí :( Teď už bych operaci neoddaloval a hned se objednal, nebo jak se chytne slinivka, tak může být zle. A když jsem se ptal doktorů co říkají na ty "babské" recepty. tak se jen usmáli a řekli, že ty kameny by mi stejně nic nerozpustilo a stejně bych se dříve nebo později operaci nevyhnul. Já ty kameny mám doma, jsou tvrdé jako křemen, takže nějaká řepa.... Takže koukni na ultrazvuk jak ten tvůj vypadá, a když ti řekne doktor "kámen ven" tak neváhej a běž. Uvidíš, že to nic není. Měj se faj Marcel
BERBER+A+L+V 7963
17.2.2008 23:54:01
AHOJ,
nakukuje ještě někdy někdo??
Přiznám se, že já ne. Žlučňajs dal pokoj, a já neměla důvod...
jenže...
ano to bych tu přece nebyla...
večer jsem si dala tchýnin br.salát, makovec a....

a ve tři v noci to začalo:-(

průšvih byl v tom, že manžel včera dal "moje pohotovostní pivo" návštěvě, a nové jsme nedokoupili....

Zavelela jsem do nemocnice, jenže než dorazila moje máma kvůli hlídání, tak manžel oběhl okolí, sehnal v baru flašku piva... a po pár lokách byl klid.....
mamka dorazila a po mých trablech fakt ani památky:-O

Měsíc nekojím, tak bych měla pomalu uvažovat o tej operaci, co myslíte???

Nebo spoléhat na pivo??!
Hadi a spol 40792
10.9.2007 12:59:59
Holky - čím víc se blíží pátek, tím větší mám strach :-)Nastupuji do nemocnice na laparoskopii. Našli mi totiž dva šutráčky. Vím moc dobře, že není horší operace než císař :-) ale nějak mě dostává to, že budu nastupovat do nemocnice :-) Loni s holkama to bylo tak nečekaný, že jsem se nějak nestihla bát toho co mě čeká a když pak po víc jak třech týdnech přišel den plánovaného císaře, tak jsem se na to těšila, asi to bylo tím, že jsem už měla mít holky u sebe. Teď se těším na to volno, že budu moct spát kdy budu chtít, najíst dostanu, nebudu muset být pořád ve střehu. Na druhou stranu vím, že budu dva dny bez absolutního spojení s Myšákem, tudíž nebudu vědět jak zvládá holky, jestli už je utopil nebo ještě ne :-)) Jooo zvládne to, je šikovnej a má to štěstí, že když jsou holky s ním, tak jsou hodné :-)) Fňákají jenom se mnou.

Ale stejně - mám strach, ale nevím z čeho :-)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 810  [Dalších 120 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.