Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Stani, 3 deti |
• |
31.8.2009 14:17:22
Tak me nepomohlo nic,nez operace.Prvni zachvaty zacaly v 9 mesici prvniho tehotenstvi,to ale nikdo neresil, pry mi bylo zle,jak dite tlacilo na organy. Po porodu se to rozjelo v plne parade.Za 2 dny po propustení z porodnice me odvezla rychlovka s podezrenim na embolii,v nemocnici mi nejaka mlada doktorka tvrdila,ze to mam psychickeho po porodu....Za dalsi 3 dny jsem byla v nemocnici znovu,to mi uz potvrdily zlucnik. Byla jsem tyden na kapackach, operaci jsem odmitala kvuli malemu a kojeni. Presla jsem na prisnou dietu, zhubla za 1 mesic 10 kg a nakonec po suchem rohliku dostala takovy zachvat,ze me odvezli do spitalu a za 2 dny me odoperovali a byl pokoj. Ve druhem tehotenstvi jsem mela pokoj a ve tretim me to zacalo trapit znovu asi tak 3 tydny a pak to zase preslo. Ted me to zlobi spis jen po nervovem vypeti a nebo kdyz snim neco velice rychle. Pokud muzu doporucit, dej se operovat, to neni zivot a vidis to sama. Dela se to laparoskopicky za 3 dny budes doma. Hodne stesti Stani
|
BERBER+A+L+V | 7963 |
31.8.2009 14:16:23
Omlouvám se za DVAKRÁT, hold rodinka zlobí
jak říkám pivčo, pokudmožno Plzeň. Mimču to neublíží, tobě snad pomůže.. Jinak z jídle, smažené, nadýmavé, a např i mléko. Kdybys měla zájem přímo o "rizikové potraviny", prvorozené loni žlučník vyndavali, mám tu seznam... |
Kakulinka,Anda12/04,Kuba05/07 | 49309 |
31.8.2009 14:16:09
Já ho měla také rozhoženej po porodu dcery. Poprvé mě odvezla sanitka to jí byly právě 3 měsíce no a měsíc po tom už to bylo tak k nevydržení, že jsem šla dobrovolně do nemocnice. Kojení - manžel za mnou jezdil do nemocnice co 3h a na noc po 2 dny dal flašku. Dík tomu, že byla malá opravdu malá jsem šla brzy domů - operovali ve středu v 8 ráno (v 7h jsem na lačno nastupovala), odpoledne kolem 3h už jsem kojila, pak ještě jeden den manžel vozil Andu co 3h kojo no a další den ráno jsem šupajdila domů. Musím ještě napsat, že od probrání se z narkozy (to mi bylo tak nějak divně asi hodinu) jsem neměla žádné obtíže.
Opravdu pokud to nedělá dobrotu je lepší když jde ven - já za ten 1 měsíc dala dolů 11kg a při kojení to byl opravdu mazec. Tak držím palečky ať je to OK |
BERBER+A+L+V | 7963 |
31.8.2009 14:14:31
Mně se ozval takto žlučník po druhém porodu... doporučuju na záchvaty sklenku piva (mně zabíralo si k pivu jen čuchnout)...
S Dr jsme se na vyndání domluvili pokud nebudou komplikace po skončení kojení, jen než jsem se k tomu dokopala, tak kojim zas |
BERBER+A+L+V | 7963 |
31.8.2009 14:14:23
Mně se ozval takto žlučník po druhém porodu... doporučuju na záchvaty sklenku piva (mně zabíralo si k pivu jen čuchnout)...
S Dr jsme se na vyndání domluvili pokud nebudou komplikace po skončení kojení, jen než jsem se k tomu dokopala, tak kojim zas |
Lucka(S+J) | 41427 |
31.8.2009 14:10:27
no tak taky síla.Mě to chytlo po smažném ale to sem nevěděla že je to žlučník myslela sem že je to jen žaludek.Takže po nákém čase sem měla řízek a bylo to v pohodětakže abych věděla čeho se vyvarovat tak teda nevím,když to jednou je dobrý a pak ne.
jen sem chtěla poradit co si v případě záchvatu vzít. mam řepíkový a mátový čaj.coš teda nevím za jak dlouho to zabere a jestli je ještě něco účiného? |
radka |
• |
31.8.2009 13:57:06
Ahoj, taky jsem měla prtě a šla jsem na operaci,už to fakt nešlo, bolesti byly šílený. na kliniku jednodenní chirurgie.
Dítko krmil z lahvičky jeden den a noc tatínek s babičkou, já odsávala a vylejvala. byl mu teda už rok ale kojení mi vydrželo ještě i po operaci, akorát jsme měla nějakou jinou anestézii, nic mi po ní nebylo. Přeju ti at je brzy po problému |
zoulinka + 3♥ | 18862 |
31.8.2009 13:53:58
Jo a kojila jsem bezmála do 24 měsíců, takže celou dobu i přes operaci. A je fakt, že s dietou a kojením jsem si tělo docela dobře rozhodila, po operaci jsem hrozně přibrala, ale ani se tělu nedivím, skoro 2 roky jsem byla o vařeném vepřovém masu, trochu brambor, suchý rohlík, piškot, vařená mrkev. Víc jsem nesnesla. Ale chtěla jsem kojit a být s dítětem co nejdíl, nikdo mi neřekl, zda bych mohla mít dítě ve špitálu u sebe a kojit...
|
zoulinka + 3♥ | 18862 |
31.8.2009 13:51:53
Ahoj,já měla první žlučníkový záchvat v 6 měsíci těhu. Skončila jsem na kapačkách, fakt jsem si myslela , že rodím.
Tvrdá dieta do porodu, v 6ti nedělí i přes dietu se záchvaty opakovaly, takže asi 2 x výjezd v noci doma, píchli mi algifen na povolení stahů... V 18 ti měsících prcka jsem šla na laparoskopii a od té doby mám klid... Co jsem dělala? Snažila jsem se držet opravdu dietu, mrkev mi už lezla z uší, zato kluk jí do dneška miluje. Když jsem cejtila, že to není OK, uvařila jsem si řepíkový čaj. A když už nic nepomohlo, vzala jsem si léky No-spa. Nevím, co bys potřebovala konkrétně poradit. Bohužel asi na každého zabere něco jiného, ale je fakt, že to chce dietku |
Lucka(S+J) | 41427 |
31.8.2009 13:40:53
Prosím kdo má zkušenosti a co na něj krom diety?Já kojím takže i dr mi respektive neřekl co na něj když mě to chytne.Zatím to bylo dvakrát a to po druhý sem musela sanitkou do nem,kde jsem teprve zjistila že je to žlučník,mám prcka 3měs a je to prý rozhozený z porodu.Přece nemůžu pokaždý(doufám že nebudu muset)letět do nem,na kapačku.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.