Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenk& | 16569 |
2.4.2010 14:32:56
Volně prodejný na žlučník je cholagol. Jsou to kapky na cukr silně mentolové chuti. Bylinky žlučníková směs.
|
10.3zlatoVLKáska12 | 36968 |
2.4.2010 14:28:16
Sakra, ted už jsou doktoři doma..achjo, přišlo to zákeřně v noci, tak se bojím.
|
Doli+2 kluci | 101278 |
2.4.2010 14:25:29
Verčo, Nospa není volně prodejná, je pouze na předpis A ještě je na žlučník výborný Algifen, ale ten je taky na předpis.
Každopádně podle mě to žlučníkový záchvat nebyl, já jsem si ho prodělala po porodu a bolí to ostře na pravé straně pod žebrem a vystřeluje to až do zad a pod prsa. Spíš si myslím, že tě zlobí žalůdek. I tak ti ale oba zmiňované léky pomůžou, ale bez receptu se k nim nedostaneš |
2.4.2010 14:22:32
Zerat, díky.Určitě se objednám, ale je pátek, manžel musel do práce a 3 dny volna přede mnou a mám hrůzu z toho, že to zas přijde.Ta Nospa je volně prodejná?
|
zerat | 18305 |
2.4.2010 14:19:29
Pokud by to byl žlučník, tak maminka si brává coby první pomoc Nospu. Jinak po každém jídle užívá Pancreolan a vyvarovává se mastných a ostrých jídel (třeba česnek...)-při potížích nesmí nic pečeného, smaženého vše jen na vodě.
Ale objednej se k dr. na vyšetření- může to být i něco s žaludkem |
2.4.2010 14:08:48
Ahoj všem, je možné, že jsem včera v noci prodělala slabší žlučníkový záchvat.Ve tři v noci mě probudila hoodně nepříjemná bolest uprostřed nadbřišku, průjem ani zvracení nebylo(možná nucení na zvracení), hůř se mi dýchalo.Dnes mám pocit trochu jako pálení žáhy.Samozřejmě se objednám na vyšetření, jen se chci zeptat, kdyby mě to znovu chytlo, existuje něco volně prodejné, co by mohlo v nejhorším pomoct?čaj, tabletky, cokoliv.Co jíst?Nechtěla bych to znova zažít.
Děkuju moc za rady |
NL | 68692 |
22.3.2010 13:21:41
Díky
|
Maraska | 62018 |
22.3.2010 13:02:50
Přeju, ať jsi brzo fit.
|
NL | 68692 |
22.3.2010 12:51:44
Díky zatím všem diskutujícím .
Co se týče ledvin, tak ty nevyšetřovali zatím. Bilirubin mám zvýšený a jsem ve sledování hepatální poradny, ale na podzim už jsem měla vše v normě. V únoru co mi dělali první krevní odběry, když mi bylo hodně blbě, tak všechny testy kromě bilirubinu byli v normě. Před 14 dny taktéž kromě myslím amyláz, ale i to je ještě v pořádku měla jsem 2 a má být snad 1,66, ale prý se nemám děsit, že bych musela mít tak 10-20, aby byl nějaký problém. Jinak ten bilirubin min týden slezl právě na těch 28. Jídlo mi udělalo problém jen jednou. Záda tak ty by měli být taky ok. Na podzim jsem měla nějaký zánět krční páteře a pak když se to uzdravilo, tak rentgen a prý byla jako nová. V březnu jsem pro jistotu zkusila zajít i na fyzioterapii (tak teď nevím, zda to píšu dobře) a nic nezjištěno. Doktoři si mě přehazují, každý vyšetří to své, nikdo nic nenajde. Jeden tvrdí záda, druhý nervy (piju už i třezalku), další zase něco jinýho, ale nic kloudného jsem z nich nedostala :-( . Regalen jsem taky brala, pak kapky Joalis, Rabanon atd. Štve mě, že nevím od čeho to mám a co s tím dál. No asi budu muset donutit doktorku na opětovné vyšetření na sono žlučníku a i těch ledvin. Kapky Algifen jsem taky vyfasovala, ale neberu je. Bolest není tak hrozná, spíš je obtěžující a připomíná mi, že se tam stále něco děje. |
Maraska | 62018 |
22.3.2010 12:13:44
Jjo věřím, že kolabovat se dá i ze zad... Ale zakladatelka měla vysoký bilirubin, tak předpokládám, že to bude spíš žlučník. Já měla bilirubin 80, když mě hospitalizovali. A teda i ALT a AST jsem měla vysoký.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.