Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lenka M |
• |
27.9.2010 9:28:24
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat... jdu na operaci žlučníku. Mám tam 10 kamenů a časté zachvaty bolesti.. minulý týden jsem strávila noc v nemocnici na kapačkách. Takovu bolest jsem v životě nezažila.. bohužel jsem baba a šíleně se bojím operace.. takže jsem operaci odložila na listopad.. Chci se zeptat.. zda se po operaci zhubne nebo ne... já od té doby co mám potíže se žlučníkem, tak jsem nabrala a břicho mám, jak kámen tvrdé.. Díky za rady |
Bojko | 109406 |
7.8.2010 7:26:55
ahoj, co to zkusit přírodní cestou? Já bych doporučila Emulips. V případě zájmu písni na jana.bojcukova@seznam.cz
|
Renda a spol | 7338 |
14.7.2010 13:28:06
Ahoj
mozna ma z vas nekdo nejakou zkusenost...uz skoro 2mesice mam slabe zlucnikove koliky...ze zacatku tak kazdy treti den(tam jsem vzdy po kolice normalka jedla)...potom jsem tak tri dny drzela dietu,ale potom zase kolika,ale tak po 10dnech...vcera zase!!!chtela bych se zeptat jak dlouho muze trvat zklidneni zlucniku??? byla jsem u lekare a testy byli jenom trochu zvysene,ale nic hrozneho...mam kamen a lekar by chtel ,abych se nechala operovat,ale to ja bych chtela,az kdyz to jinak nepujde...))) dekuji Renda |
NL | 68692 |
18.4.2010 15:49:12
Díky.
Ty přírodní produkty teď samozřejmě neberu. Budu brát homeopatika, ve středu jedu k doktorovi a tak to zkusí jinak. Zítra si nechám pro jistotu zopakovat rozbory. Už mi bylo docela dobře, ale od čtvrtka to zase stojí za to. Ve čtvrtek mi neudělalo jedno jídlo dobře, takže po hodině jsem skončila na záchodě a šlo to ze mě řídkou stolicí ven. Pak se mi v pátek šíleně motala hlava a měla jsem vzedmuté břicho, sem tam někde píchlo. No a aby toho nebylo málo, tak v sobotu se to po jídle zopakovalo. Nechápu proč, bylo to jen kuře a těstoviny a nebylo to vůbec mastné . Tak jsem z toho taková dost rozhozená. Navíc bych pořád jenom spala a spala a necítím se vůbec v pohodě. Jo a tu psychiku, záda, atd. na mě zkoušeli taky. |
Maraska | 62018 |
18.4.2010 14:34:10
Gratuluji k těhu. V těhotenství se žlučníkové problémy mohou projevit více. U mě to tak bylo, i když já byla už v pokročilejší těhu, asi 22tt. A měla jsem pidi kamínek skoro nebyl vidět. Rozpouštěly mi ho prášky, které jsem brala až do konce těhu a ještě pár měsíců po porodu. Taky bych se poradila s těmi přírodními produkty, jestli to vůbec ted můžeš brát.
|
žlučník | 106906 |
16.4.2010 20:04:52
Není zač, ještě bych mohla dodat, že po 5 letech problémů mi byl doporučen psychiatr na jemnou psychiku, že jsou to prý psychosomatické potíže. Bilirubin taktéž zvýšený, gastro žaludku, pila jsem sádru a všechno k ničemu. Neměla jsem bolestivé záchvaty, spíš jsem nemohla ležet na pravé straně, někdy víc a někdy mín mě tlačilo a píchalo pod pravými žebry a v zádech. Taky zrcadlově. A v poslední době hodně často. Jsem ráda že se to vyřešilo.
|
NL | 68692 |
16.4.2010 19:30:58
No tak to je bomba a pak že by to našli :-( . Mě se včera udělalo po jednom jídle opět zle a jsem zase na začátku než jsem se začala léčit přírodními produkty. Takže v pondělí jdu opět na odběry, abych viděla, zda se něco změnilo a ve středu do hepatální poradny. Jen nevím jak přežiju víkend. Poslední 3 týdny už mi bylo docela dobře, mohla jsem jíst skoro vše, i když jsem si tedy dávala pozor, ale jídlo mi problém nedělalo. Navíc jsem teď v 6tt a tak je vše komplikovanější.
|
žlučník | 106906 |
16.4.2010 13:31:54
Takže nejsem sama! Byla jsem na sonu 3 krát a tvrdili mi že by to poznali , žlučník prý mám v pořádku. Pak se u nás změnil lékař a řekl mi že se to na ultrazvuku poznat nemusí. Poslal mě na nukleu do brna / píchnou kontrastní látku, vypiješ kakao a ležíš asi 45 minut pod přístrojem/. Odhalili mi afunkční žlučník, mometálně jsem po operaci a těším se až bude líp. Příznaky máme téměř totožné !!
|
majkl |
• |
3.4.2010 13:46:13
pokud byste měla špatný žlučník, pak by vás to nebolelo uprostřed, ale na pravé straně pod žebrem a je to opravdu silná a prudká bolest..
na žlučník velmi dobře pomáhá mátový čaj! jinak si myslím, že to ve vašem případě bylo spíše něco se žaludkem.. na pálení žáhy je celkem dost volně prodejných léků (cucacích tablet).. ale rozhodně běžte k lékaři. může to být i problém se zády (páteř)... atd... Pokud například celý den nosíte děti sem a tam, večer už musíte mít záda na odpis... |
Kája + 4:-) | 20713 |
2.4.2010 23:59:23
Žlučník to klidně mohl být, nevidím důvod proč ne. Jak někdo psal příznaky... Mohou být velice rozdílné. Mně "jen" 6 let nesnesitelně pálila žáha po těžkých jídlech a nešlo to ničím utišit, muselo to odeznít samo. Pak přišel záchvat žáhy + šílená bolest žaludku, žádný průjem, zvracet nešlo, jen jsem třískala bolestí hlavou o zeď a myslela jsem že vážně umírám. Druhý den byl klid, za pár dní to bylo znovu v mírnější formě. Nepomohl cholagol, nepomohlo pivo... Pomohlo akutní ERCP kdy mi vyndali parádní šutr ze žlučovodu (to byl ten 1. záchvat když šel na procházku pryč ze žlučníku) a po zmírnění hodnot krve hned vyndání žlučníku. Měla jsem ucpaný žlučovod, vracející se žluč poškodila játra..., prostě paráda. Kdybych se na to vyflákla jak jsem měla původně v plánu, dneska bych už tady neseděla, jak mi bylo po operaci řečeno. Žlučník mě nebolel ani na pohmat, fakt jen žaludek a žáha.
Takže jestli ti bylo blbě, klidně dělej hysterickou ženskou a jdi i o víkendu do špitálu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.