Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
HANA BARRY 2Děti |
• |
13.7.2011 22:04:14
Duvodem prý je zřejme vrozená vada.Začalo to tak ,ze snedl oběd, pak začal střašně plakat opotil se a upadal mi do bezvédomi..V nemocnici zjistili, že mu žluč teče do břicha , z toho mél zanět slinivky, měl strašně vysoký jaterni cesty a nevěděli si stym rady .POslali nás do Hradce Králové a odtud do Motola.Ještě měl mit cystu ve zlučovodu.Tak nemá žlučnik ani žluč.cesty toted si neumim přestavit jak to napojili aby zluč tekla jak má.Jí skoro všechno sám si řekne, že to nechce.Na stolici chodi třeba i 3*za den.v motole nám řekli , že třeba i časem mu muze nějaky jídlo vadit.
|
BERBER+A+L+V | 7963 |
13.7.2011 21:45:20
10 v republice?? To se mi nezdá.. ikdyž.. kdo ví... nevím. Mne překvapil i ten jeden "případ" co jsme potkali v Motole při jedné z konzultací... myslela jsem, že náš problém byla vyjímka..
Na druhou stranu, kdyby byla, tak by asi dři nebyli takový machři, kteří si vědí rady... Malej jí normálně?? Nebo má nějaká omezení?? Nemáte problémy se stolicí?? Co byl důvod vyoperování?? Dcera nemá ani žlučovody... |
HANA BARRY 2Děti |
• |
13.7.2011 21:34:04
MÉMU SYNOVI BRALI ŽLUČNÍK V 1ROCE,TED MU JSOU 4 A ZATIM VŠE BROBIHÁ BEZ PROBLÉMU.řekli mi , ze takových dětí je asi 10 v republice.nevim jestli budu umět poradit, protoze u nás zatím vše bez komlikací , hned to zaklepu abych nic nepřivolala
|
BERBER+A+L+V | 7963 |
13.7.2011 20:56:02
Myslela jsem, že případ mé dcery je vyjímečný, ale Motolem prošlo více lidí s obdobným problémem.
Není také TADY někdo, kdo má dítě po operaci, respektive bez žlučníku??! Chtěla bych cosi konzultovat, a nechce se mi hned žhavit mail na dr... |
ATKA.V. | 84643 |
18.3.2011 14:05:47
JA JSEM MELA PROBLEMY SE ZLUCNIKEM UZ DELSI DOBU ALE V TEHOTENSTVI A PO PORODU MEHO SYNA TO ZACLO BYT K NEVYDRZENI.SONO UKAZALO PLNO KAMINKU A PISKU.VYDRZELA JSEM TO JESTE DVA ROKY,HROZNE ZACHVATY,SKORO PORAD ME PALILA ZAHA A BOLELO V ZADECH.UZ JSEM MOHLA SNIST SUCHY ROHLIK A BOLESTI JSEM LEZLA PO ZEMI.
PAK SE PRIDAL SILNY ZANET,PALIL ME CELY HRUDNIK. JE TO 14 DNI CO JSEM PO OPERACI A CITIM SE SKVELE.ZLUCNIK JE PRYC A BOLEST TAKY.OPERACE V POHODE.BYLA JSEM KVULI ZANETU V NEMOCNICI 5 DNI ALE VSE SE DALO VYDRZET. TET UZ VIM ZE JSEM TO NEMELA TAK DLOUHO ODKLADAT.MAM POCIT ZE MUZU KONECNE DYCHAT A NORMALNE ZIT |
Maxuša | 108304 |
18.3.2011 13:26:21
Já jsem měla záchvat už několikrát.Nemám kameny,ale jen zastaralý zánět.Vždy mě pomohl obyč.rohlík a nebo ve slané vodě uvařená rýže.To jsem jedla skoro týden a pak jsem začala i jiná jídla,ale jak se říká jalová.Nesmí se mastit.To jablko bych nedoporučovala.No a samozřejmě prášek proti bolesti.Přeji ať se brzy uzdravíte.
|
Maxuša | 108304 |
18.3.2011 13:21:06
Dobrý den,já jsem měla záchvat už několikrát a vždy mě pomohl obyč. rohlík a uvařená rýže .Nic jiného jsem celý týden nejedla.Pak jsem postupně začala jíst různá
jídla,ale většinou jalová.To znamená nemastná.A k tomu samozřejmě prášek na tlumení bolesti.Přeji ať se brzy uzdravíte. |
Handy | 38798 |
18.3.2011 13:08:31
Úplně v pohodě - jím všechno - je fakt, že na hodně mastné věci si dávám pozor a případně to hned řeším lokem 12° piva. Ale jinak opravdu klid.
Já jsem nikdy s břichem problémy neměla, rozjelo se to po porodu druhého syna. Asi tři měsíce to vždycky přišlo v noci a já netušila co to je. Pak ale přišel záchvat, který trval možná půl dne a to se nedalo - takže jsem jela na pohotovost a tam mi řekli, že jsou to žlučové kamínky - že jich je hafo a jsou malinký takže doporuční - až přestanu kojit tak jít na operaci. Bylo jaro, malému byly čtyři měsíce - myslela jsem že tak na podzim to budu řešit. Ovšem četnost záchvatů se stupňovala a i jejich síla. Pomáhalo teplo, ležet, a dostala jsem nějaké prášky (v podstatě to samé jako dávají v té injekci), které byly vhodné i při kojení. Pak mi doktor na gastroentrologii doporučil jít na tu Jednodenní chirurgii a bylo rozhodnuto. Do měsíce a půl bylo po problému. |
Jas-mine | 104375 |
18.3.2011 12:30:12
To věřím... Mě občas žlučník pobolíval, ale v pohodě to spravilo pivo nebo cholagolový kapky. Včera taková bolest poprvý.
No a můžu se zeptat prosím, jak se žije bez žlučníku?? |
Tjorven | 55697 |
18.3.2011 11:34:54
Bezprostředně po záchvatu bych držela určitě hodně přísnou dietu,to jablko se mi zdá zrovna hodně nebezpečný - jako přesnídávka nebo konpot ne, ale čerstvé ano. Pak nezbývá než zkoušet - taky to může vyvolávat stres, únava (můj případ), studené jídlo, horké jídlo, různé léky, přejezení, ale taky hladovění... Je spousta klasických doporučení na žlučníkovou dietu, ale podle mé zkušenosti si každý musí najít, co vyhovuje jemu - žel stylem pokus-omyl a někdy mi přišlo, že ty záchvaty přišly úplně bez vypozorovatelné příčiny...Taky jsem skončila na operaci - odstranění žlučníku - odkládala jsem kvůli kojení 10 měsíců a nakonec jsem kojila ještě v pohodě dalších 8 měs. po operaci a dokonce se mi díky jednomu mimořádně vstřícnému primáři chirurgie podařilo být v nemocnici s dcerkou i manželem. Jsem hodně opatrná k jakýmkoliv nepřirozeným zákrokům do organismu, ale ty záchvaty před operací byly fakt nesnesitelné, už mi pak žádné injekce nezabíraly a teď mám už 3 roky zlatý pokoj.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.