| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Žlučníkové problémy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 810  [Dalších 400 >>]
Raduza 68805
1.10.2011 8:27:55
To mně dělalo v těhotenství
Dojanka 85301
1.10.2011 8:27:23
Neřádí u vás v okolí zvracecí a průjmová viróza? Je toho teď hodně, my to měli taky. Bolí tě břicho i teď?
MarianaN 88267
1.10.2011 8:18:55
Dobré ráno.
Dnes ráno o půl sedmé, po vydatném sedmihodinovém spánku se mi ještě jakoby těsně před probuzením, nebo ve fázi pomalého probouzení se udělalo strašně zle od žaludku. Vlastně mě to probudilo. Může se tak projevit žlučník? Večer jsem snědla kus čokolády, i když to dělám často a nevadí mi to... Co vaše zkušenosti?
Moc díky, MN.
BERBER+A+L+V 7963
1.9.2011 8:09:04
ERCP měla moje 4letá dcera. Vzhledem k věku pod celkovou narkozou. Ale slyšela jsem, že dospělým to dělaj "za živa".. uff..~8~~6~
tinas
  • 
31.8.2011 19:19:14
Januško,
asi tě nepotěším,ale tohle vyšetření rozhodně nepatří mezi ty příjemnější. Manžel na tom byl několikrát a vždy po zákroku vypadal hrozně. Dostal sice nějakou premedikaci,ale asi to moc nepomohlo a v narkóze mu to dělat nechtěli. On to měl o to komplikovanější,že se potřebovali dostat ke slinivce a pak mu tam dát a následně vyndat stent.
Dělali mu to ve Vojenské nemocnici a ne ambulantně,ale musel tam vždy zůstat.
Držím palce,aby to bylo co možná nejšetrnější. Asi jsem tě neuklidnila,ale snad to nebude tak hrozný.
januska.1 87418
31.8.2011 18:32:43
Díky moc.
šachrachok +3 115080
31.8.2011 18:30:40
byla, už je to 9 let. Pro mě osobně to byl hnus strašlivej, měla jsem pocit, že se udusím a strašlivě se mi chtělo zvracet dohromady, sestra se snažila o uklidnění, ale nezabíralo to. Byla jsem sice medikovaná, ale příliš mi to nepomohlo. No, zkrátka děs. Ale abych Tě jen neděsila, mám od té doby pokoj od žlučníku. Ani o něm nevím. DH byl asi rok po mně a snášel to naprosto v pohodě. Tedy nepříjemné mu to bylo, ale nijak extremně. Takže co kus, to jiná reakce. Drž se a mysli na to, že Ti to pomůže.
januska.1 87418
31.8.2011 17:46:39
Ahoj,vzhledem k problémům,o kterých jsem tu psala, mě v nejbližší době čeká ERCP.Byl na tom někdo?Jak jste to snášeli?Docela se bojím.~n~Dík.
HANA BARRY 2Děti
  • 
15.7.2011 13:49:00
Berber,nám v Praze říkali,že musí mít barvu, nesmí být bílá a jestli je řidká 1den a ne týden , tak by to vadit nemělo.U Jirky mě přijde co sní ,tak za chvíi vykaká.Po hruškách měl řidkou stolici a pak zas dobrý.Drzím pěsti at je vše v pořadku.
BERBER+A+L+V 7963
14.7.2011 22:13:04
Jasně, že se dá, někomu se i žije líp bez něj, než s ním...

Ale musí se taky brát ohled na jídlo...
Navíc jak jsem psala dcerka má krom žlučníku pryč i žlučovody, takže je dost reálné, že jí to může dělat neplechu...

Ale naštěstí se nejedná o bolesti, spíš o strukturu stolice a problémy s ní..

Motol se zatím neozval, ale chápu to, pravděpodobně může být dr na dovolené, nebo "jen" nemít čas....~6~
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 810  [Dalších 400 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.