Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
LOUČÍM SE | 129834 |
3.12.2012 21:24:02
Helav, právě že nepíše jaký metráček. Ale dovedeš si představit jak třeba nafukují 130kg? No aby neulítla!!! Takže jistě, že se musí řídit podle váhy. Už kvůli očekávaným komplikacím.
|
Helav | 81771 |
3.12.2012 21:14:37
Nevím, jestli se typ operace určuje podle váhy, ale myslím si, že ne. V nemocnici jsem byla pět dní, ale známá čtyři a přitom ji operovali až po mě. Záleží na komplikacích Dietnější strava určitě a pomoc někoho blízkého stoprocentně. 3, nebo 4 týdny se nesmí vůbec nic tahat, ani děti ne. Právě na tohle jsem se ptala a bylo mi řečeno, že fakt ne, že bych mohla skončit zpátky v nemocnici. Dokonce se k nám vrátila jedna na pokoj, protože věšela prádlo a udělal se jí nějaký hematom a musela zpátky, takže to bych určo neriskovala.
|
Kája + 4:-) | 20713 |
3.12.2012 21:12:46
Jo a navíc jsem měla ještě stent ve žlučovodu, ten mi zaváděli cca měsíc před operací a následně ho zase vyndavali, protože mi vypadnuvší kámen ze žlučníku ucpal žlučovod. Takže musel ven a stent byl jako pojistka, že nevypadne další (snad nekecám blbiny, aspoň tak jsem to pochopila).
|
Kája + 4:-) | 20713 |
3.12.2012 21:09:57
Já jsem byla na odstranění žlučníku před 4 lety, laparkou, ale teda zrovna jsem měla optimální váhu. Jak je to u "metráčků" nevím. Asi podle toho jak moc jsi metráčkoidní. Děti měly tehdy 5 a 3 roky a teda starat bych se sice asi mohla, ale většinou z postele. Radši jsem je odsunula na týden pryč. Rychle jsem se unavila a vstávání a obracení se bylo peklo. Ale celkově to šlo bez léků na bolest vydržet. S dietou jsem dostala trojí informace, operatérka říkala že není nutná, ošetřující lékař radil dietu do vyndání stehů a na ambulanci říkali tuším 2 měsíce přísnou dietu, pak zvolňovat. Tak jsem si z toho udělala průměr a pomalu jsem testovala co mi které jídlo udělá. Ve finále jím úplně všechno, jen vím, že mi nedělá dobře víc mastného najednou. Takže třeba bramboráky, karbanátky atp. jen v omezeném množství. Ale teda zas ta dieta je výborná jako redukční . Vydržet jíst jen podle toho, tak jsem štíhlá jako laňka.
|
LOUČÍM SE | 129834 |
3.12.2012 20:07:31
Metráček je konkrétně co?
Záleží na tom v jakém stavu jsi ty, jestli budou komplikace atd. Teoreticky můžeš fungovat hned. Dieta samozdřejmě. |
I + 2 | 108466 |
3.12.2012 19:48:54
Dobrý večer,
zítra se jdu objednat do nemocnice na operaci (žlučníkové kameny). Jelikož jsem metráček, tak nevím, zda půjde operace laparoskopicky. Prosím vás, co mě všechno čeká ? Jak dlouho budu v nemocnici ? Budu schopná se hned po návratu starat o roční a 5leté dítě ? Nebo si mám raději zajistit výpomoc muže a babičky ? Budu mít i po operaci nějakou dietu ? Děkuji za info. |
Michaela Baumanová |
• |
14.10.2012 22:22:27
Ráda bych Vás všechny pozvala do skupinky, kterou jsem zprovoznila na téma Působení čisté přírody na imunitní systém. Cílem skupiny je omezit příjem ATB, posílení imunity celé rodiny počínaje narozením, pomáhat zkušenostmi a radami na různé zdravotní potíže ostatním, připravuji seznam bylinek, která na co pomáhají, tak aby byl k dispozici seznam kompletních bylinek a jejich účinky. Dále je cílem skupinky léčit příčiny civilizačních chorob, jako jsou ekzémy, alergie, onemocnění srdce a cév, astma apod. Je toho spousta a bude to vše postupně vkládáno na zeď. Kromě toho se budu snažit vkládat zajímavá témata a odkazy na stránky na téma zdraví a prevence. Ve skupince je možno se radit s ostatními, vkládat vlastní zkušenosti, co se Vám osvědčilo a co ne, pokud budete mít problémy se zdravím svých dětí, je možné že se nám podaří najít příčinu Vašich potíží a zmírnit nebo vyléčit příznaky. Připravujeme zajímavá témata na kojení a hubnutí a zkušenosti. Prostě na vše, co se lékařům nedaří vyléčit. https://www.facebook.com/groups/371809766229151/
Působení čisté přírody na imunitní systém Zdraví není samozřejmostí. O zdraví je třeba pečovat. Účinná péče o vlastní zdraví znamená věnovat mu pozornost dříve, než nastanou zdravotní problémy. Vždyť žijeme v době, ve které platí, že: pokud s... Počet členů: 126 |
Iva | 129122 |
22.9.2012 14:56:32
Tak mě to chytlo poprvé vloni po řízku...dlouho jsem držela dietu a bála se, aby se to neopakovalo. Naštěstí zatím ne!
Známá ze špitálu říkala, že čas žlučníkářů je na jaře a na podzim... Existuje bylinná směs na žlučník a slinivku v lékárně, je tedy hodně hořká, ale pomáhá...samo, že ne při šíleném akutu, ale jako prevence |
Naďa |
• |
6.9.2012 16:56:32
Dobrý den,
doporučila bych Vám Emulips. Je to čistě přírodní bylinný produkt. Užíváte 1-3xdenně 10kapek, takže balení vydrží až na 3 měsíce. Emulips stojí 375Kč a obsahuje 50ml. Pomůže zároveň od nadýmaní a usnadňuje zažívání. Pokud budete mít zájem o produkt nebo o bližší informace, tak mne prosím kontaktujte na: Ok-zdravi@seznam.cz Těším se a mějte se krásně. Naďa Hrabáková Nezávislý distributor 03-009612 |
Karel |
• |
18.7.2012 12:04:02
Dobrý den, už asi 20 dní mám tupou ne moc velkou bolest někde na žlučníku,pod prav.žebrem, lopatkou. I když moc nejím jsem pořád, nafouklý a mám tak nějako i špatnou náladu apod. Posleních 5 dnů mě to donutilo užívát kapky - Rowachol,švédské k., espumizan, olivový olej, ostropestřec, zkouším pampelišky.No trochu se mi zdá - nebo si namlouvám, že se to zlepšilo ale chci se zeptat, jestli je normální, že to trvá už 20 dnů. Jinak ani nevím co to je doktor, tak jsem z toho trochu překvapený.
Dík. Karel |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.