Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Alca | 145121 |
10.3.2018 21:40:40
Mě se to právě projevuje i po operaci - před ní jsem měla problémy jen při kolikách, teď to většinou indikuje ten hlad (někdy cítím hlad i v zádech). jako není to pro mě nějak závažně omezující, ale někdy (třeba nad ránem v posteli) je to nepříjemné, musím něco málo sníst, protože jinak znovu neusnu, jak je mi nepohodlně.
Za sebe můžu říct, že se u mě po operaci projevila spousta věcí jako pravděpodobně následek operace, které jsem fakt nečekala - například problém s vlčím hladem, kdy prostě nemůžu zůstat delší dobu bez jídla, jinak je mi fakt zle....... A bohužel sem tam zůstaly i náběhy na koliky, i když to negraduje do kolik. Blbý je, že se nedá vychytat, čím je to způsobené :( nechci působit negativně, ale tohle všechno jsou věci, které mi přijde, že člověku doktoři neřeknou. Mě přišlo, že k tomu přistupují, jak k vyndání chybné součástky a vše je ok, ale tělo je dost provázané a bohužel to tak snadné není :( Jasně, jsou lidi co jsou bez problému, ale jsou i tací, co problémy mají. Ještě bych dodala, že mě teoreticky vyndali žlučník v ideální dobu, bez zánětu, laparoskopicky..... Přesto se prostě s problémy potýkám :( |
Jenie | 46351 |
10.3.2018 20:35:52
Díky za odpovědi. Teď jsem našla na jiných stránkách, že měl také někdo zhoršené dýchání při podražděném žlučníku. Špatná zpráva je, že se to nezlepšilo ani po operaci.
|
Alca | 145121 |
10.3.2018 20:06:44
No, jako kdybych se prostě nemohla plně nadechnout, většinou je to pocit, jako by mě něco tlačilo v krku, v leže je to horší, v sedě/stoje lepší..... Většinou to přejde když se najím.
Jinak sjem taky astmatik, ale tohle jsem právě vypozorovala.... |
Jenie | 46351 |
10.3.2018 18:42:51
Alco, a mohla bys mi tem pocit zhoršeného dýchání popsat? A máš to ve stoje i vleže, nebo jenom při nějaké činnosti?
|
Jenie | 46351 |
10.3.2018 18:41:02
Alco, díky za odpověď, udělala mi radost!
Protože to je první náznak, že by to mohlo být tím žlučníkem. Buď nějaké propojené nervové dráhy, jak píšeš, nebo jsem uvažovala, jestli ty šutry nějak netlačí na bránici, nebo já už nevím. Kromě kardia jsem byla původně i na pohotovosti, dělali mi rtg plic, a na plicním se taky léčím s astmatem, tam jsem byla před pár dny a spirometrie normální. |
Jenie | 46351 |
10.3.2018 18:38:28
Pampelo, a to jsi celý rok špatně dýchala, nebo jenom občas. Já mám dny, kdy jsem OK, a pak zas několik dnů za sebou dušnost.
|
Alca | 145121 |
10.3.2018 13:59:33
Teoreticky to souviset může, koneckonců žlučníková kolika vystřeluje do zad a já sama při ní měla dost nepříjemné pocity, jako bych byla v korzetu a nemohla pořádně dýchat (i jsem při první kolice trpěla hyperventilací). Další věc je, že od doby, co mám žlučník pryč, mám pocity zhoršeného dýchání třeba když předržím hlad.... nevím, čím to je, jestli tam jsou nějak blbě propojené nervové dráhy......
Každopádně kromě kardiologie by to asi chtělo i na plicní a vyloučit další příšiny.... |
Pam-pela | 97353 |
9.3.2018 22:55:14
Jenze me to nebolelo. Ale dr taky hledala ruzne, rikala mi, ze to mam od stresu a ze to miva taky a mam koukat do korun stromu. 🙂
|
Pam-pela | 97353 |
9.3.2018 22:53:43
Jj, to urcite priciny muzou byt ruzne, ja uz byla taky prohlidla od dr., takz jsem pak hledala jinou pricinu. I kdyz na rtg me neposlala. A ta zebra ji nenapadla...proto jsem s tim bojovala skoro rok, nekdy to bylo ok, nekdy des.
|
Fern | 155759 |
9.3.2018 20:29:50
Pam, mě jednu dobu letos bolela strašně pravá část hrudníku-taky jsem si myslela,že se jedná o zablok.hrudn í páteř a s fyzioterapeutkou jsme cvičily... zmínila jsem se o tom obvodačce,ona mi napsala žádost na ultrazvuk i rtg a tam se zjistilo,že mám vodu na plicích,nikoli žebra či hrudní páteř,tohle bylo vše ok.Takže pak na licní a tam mě přeléčili 2x nějakými atb,prý dryjáky,ale tedy zabralo to.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.