Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
K_at | 121378 |
12.7.2017 19:59:46
Iii, ja to chapu. Ale v podstate to o tom je. "Ublizi" to pojistovne, revizni lekarce? Ne, jednem jde o prachy a druhou to nezajima. Boze muj. To je strasny.
|
iiiiiiiiii | 69750 |
12.7.2017 19:53:35
Podle jednoho z článků otce té dívky je pro ně nákup konopí v lékárně finančně nedostupný.
Cituji: "Obrátil jsem se tedy na ředitele SUKL, Pharm. Dr. Zdeňka Blahutu, aby to VZP umožnil. Napsal mi, že to není možné, a na několika stranách mi zdůvodnil proč. Obrátil jsem se tedy na Ministra zdravotnictví tohoto státu. Dostal jsem odpověď, že náš případ je přímo klasický a že pojišťovna by dceři to léčebné konopí skutečně měla proplácet." Zdroj: http://majzlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=479669 Revizní lékařka VZP však žádost zamítla, neuznala vyjádření odborných lékařů, že jiná léčba není možná. Pan M. následně zjistil, že ona revizní lékařka je zubařka... VZP léčbu konopím odmítla proplácet. Pan M. proto dále pro dceru rostliny pěstoval. Ve svém blogu pak píše o tom, že se mu vloni někdo vloupal na pozemek a rostliny, které pěstoval pro nemocnou dceru, ukradl... Nejedná se tady o to, komu by ublížilo, kdyby si nemocná žena "s prominutim slehala 3* denne do zily cokoliv", ale o to, kdo to zaplatí. Paní M. má pouze invalidní důchod, nemá na to, si konopí kupovat... |
K_at | 121378 |
12.7.2017 19:45:39
Lassie, 6 speku za den pro cloveka ve finale? Neprijde mi to moc.
|
Lassiesevrací | 134328 |
12.7.2017 19:39:16
6 jointů denně????
|
iiiiiiiiii | 69750 |
12.7.2017 19:32:26
Násilník domácí : "Kvuli tomu baliku pojistoven se musi jeden az dva mesice, nez se presype ucetni obdobi, cekat na efektivni lecbu. HRÙZA."
Slyšel jste někdy vyprávět badmintonistu Petra Koukala o tom, jak navštívil lékaře s podezřelou bulkou? Dozvěděl se, že má rakovinu a čeká ho ještě týž den operace. Připravoval se důležitý turnaj, byl favoritem, místo toho musel hned ten den podstoupit operaci a ihned po rekonvalescenci následovala chemoterapie. Jeden až dva měsíce čekání by v takových případech mohly znamenat smrt. HRůZA, Násilníku? |
K_at | 121378 |
12.7.2017 19:06:09
Zajimalo by me, co si na nich stat vezme. Nikdo se na tom neobohacuje, nemocna pomalu dospiva ke konci sve cesty. Tak i kdyby si s prominutim slehala 3* denne do zily cokoliv, komu tim ublizi?
|
iiiiiiiiii | 69750 |
12.7.2017 18:58:26
Násilníku, jste úplně mimo. Vyjadřujete se o něčem, o čem nemáte ani ponětí.
Vaše žena trpí RS, že. Psal jste tu o tom. I o tom, jak jí děláte ze života peklo... Ona dívka, dcera pana M., na tom byla velmi špatně, její střeva byla v takovém stavu, že jí musela být provedena stomie. Navíc je upoutána na lůžko, je už nechodící. Její organismus už nezvládá dávky léků, psal na blogu její otec. A kvůli svým zdr. problémům musel dceru umístit do ústavu. |
Abigail* | 76789 |
12.7.2017 18:57:32
Buchli, RS-ka má takových různých projevů... A křeče přece bolí. Manžela zas někdy hodně bolívá hlava, má pocit pálení v končetinách, to jenom zmiňuju z výčtu všech různých potíží, které tu nemoc provází.
|
libik | 142094 |
12.7.2017 18:39:50
Znám osobně invalidu, který dostal podmínku za držení materiálu. Nevím, jak moc to kromě mastiček a tinktur hulí, ale rozhodně to nedealuje, to vím na 100%.
je to spořádaný téměř starý chlap bez vazeb na nějaké alternativní skupinky lidí. |
Renka + 3 | 26652 |
12.7.2017 15:58:46
Mám nemocnou dceru s vážným interním onemocěním, v nemocnici jí předepsali léčbu, která zabírala, jakmile jsme přešli pod ambulantní ošetřování, začal tlak na změnu léků, paní doktorka nešťastná, že má telefonáty od pojišťovny, proč předepisuje tento lék a ne jiný, levnější, říká v nemocnici si můžou vymyslet léčbu jakou chtějí, ale když ji nadále pojišťovny nechtějí hradit, je to houby platné. Levnější dceři nezabírá a má vedlejší účinky. Takže ne, pacient nedostane tu nejlepší efektivní léčbu.
Mě kdysi vypoklonkoval doktor, když jsem potřebovala injekce na ředění krve v těhotenství, že by si vyčerpal limit a měl by problémy, naštěstí jsem se dostala do hematologické ambulance v nemocnici a tam mi injekce psali. Takže řeči, jak mají všichni tu nejlepší a efektivní léčbu, jsou fakt mimo. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.