Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tatramelka+3 | 66284 |
19.12.2011 21:03:33
Neporadíte mi kvalitní solnou jeskyni v Plzni prosím? Eventuelně i s kontaktem.
Děkuji moc. |
Radka |
• |
26.9.2011 12:13:30
Dobrý den, nedávno jsem měla možnost dozvědět se vše o solných jeskyních. Také jsem tam s dětmi chodily, ale to prý nemá až takový efekt, jako když máte solnou jeskyni doma. Tzn. Takovou krabičku se solnými kameny a s ventilátorem ven pro čerstvý vzduch a to každou noc pravidelně. Výrazně se tím zlepšuje astma, bronchitida atd.... a cenově, když připočtu i výměnu náplně jednou cca za 3/4 roku, je to, myslím, levnější a hlavně efektivnější. No zkuste to pročítat, ale já jsem si jí zrovna dnes objednála, protože jsme dostali všichni rýmu, tak mě to přimělo k rychlejšímu rozhodnutí.
Mně byla předvedena doma cca před měsícem a ten vzduch je jedinečný, už se těším. Prý je to i na pleť, tak to jsem zvědavá. seženete např. v e-shopu anionlove, příjemná paní. Jinak všude na netu? Ta větší je lepší, myslím jeskyně, je do většího prostoru než ta malá. Pěkný a pohodový den R. |
Bonie+2 | 28460 |
23.9.2011 12:46:05
Dobrý den,
provozujeme solnou jeskyni v Brně, vedemem tam i spoustu kroužků pro děti a maminky a kurzů pro těhotné. A opravdu po každém použití pouštíme klimatizaci a vzduch čistíme, protože pokud by se to nedělalo, byl by tam za prvé vydýchaný vzduch, za druhé ač to samy lidi necítí zůstávájí tam po nich různé vůně. Po kaž nívštěvě tedy pohrabeme srovnáme sůl a vyčistíme vzduch. Proto jsou tam pauzy mezi klienty.O akutní fázi nemoci je to pravda, ale člověk spíš sobě než ostatním. Pokud budete mít jakékoliv dotazy ráda vám poradím. Moje dcera semnou než ji vzaly do školky chodila do práce skoro pořád a můžu říct, že nebývá nemocná a to ani po to co do školky nastoupila. |
Vítr z hor | 100046 |
21.9.2011 13:54:34
U nás se to dětem taky nabízí (z historických důvodǔ, bo loni chodily taky). Nadšeni zřejmě opadava, ve srovnání s loňskem se přihlásila asi polovina děti. Ale už u nás otevřeli další "jeskyni", za chvíli jich bude stejně jako hospod
|
Motýlice | 98888 |
21.9.2011 13:05:07
At chodí, moje děti tam se školkou taky chodily, celé nadšené, jen ty ponožky nevypratelné
|
kreditka | 85904 |
21.9.2011 12:26:27
Sama jsem tam nebyla, ale kamarádce byla solná jeskyně doporučená právě kvůli nemocem a jedné známé kvůli ekzému - výsledek i když obě chodily intenzivně do solné jeskyně často nachlazená holčička je nadále nachlazená a holčička s ekzémem ho měla po návštěvách jeskyně ještě horší...
|
Blanka, syn | 3137 |
21.9.2011 12:04:50
Pokud jde někdo do solné jeskyně v akutní fázi nějakého onemocnění, uškodí hlavně sobě (vyzkoušeno na vlastní kůži). Obsluha nás na to upozornila, že se nemoc může zhoršit, ale mě pouze škrábalo v krku a trošku jsme posmrkávala, ale tu "smršť, co následovala hned 2. den po navštívení solné jeskyně nikomu nepřeju . Jinak je to bezva a opravdu nám to pomohlo, ale jedině ve zcela zdravém stavu
|
susu |
• |
21.9.2011 9:48:09
Solné jeskyně mám ráda. Taky si myslím, že by to mohlo spíš pomoct. Posledně jsme tam byli jen my tři a mohli jsme jít naboso, nohy jsme si zahrabali do teplé soli, poslouchali hudbu, dcera si hrála a my s manželem jsme prostě chrněli. S cizími lidmi to není až tak ono, ale taky prima.
|
Jana a Petra | 47153 |
21.9.2011 9:43:09
http://www.rodina.cz/diskuse5920.htm
|
Jana a Petra | 47153 |
21.9.2011 9:42:33
Kvalitní solná jeskyně opravdu pomáhá. (Jsou i nekvalitní.) Důvod, proč tam nechodíme, je, že na malém prostoru je nepřiměřeně velké množství lidí a tedy větší pravděpodobnost, že se vzájemně nakazí, pokud je z nich někdo nastydlý. Pokud bude chodit dcera se školkou, tedy s dětmi, se kterými si normálně hraje, tak tam nevidím větší riziko než když si s dětmi hraje ve školce. Takže si myslím, že by to mohlo být prospěšné.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.