Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
susu |
• |
1.2.2012 9:45:56
Ta moje lampa je na svíčku, ne na elektriku.
|
Kalamity YANKA | 95278 |
1.2.2012 9:45:06
Ma ji moje babicka, sviti si s tim u televize.
Podle me to k nicemu neni, nedavno ji praskla zarovka a nebyla nijak zvlastni, koupili jsme ji novou za 14,- KC. Ten "obal" mi pripada takovej neduveryhodnej, jako svitiko dobry, ale o nejakym vlivu pochybuju. |
susu |
• |
1.2.2012 9:45:05
Solnou lampu mám, já si potrpím na různá svítítka. Moc ji nezapaluji, páč to střídám. Žádného extra efektu jsem si při jejím použití nevšimla, jen se mi prostě líbí.
|
Markéta s párkem |
• |
1.2.2012 9:35:34
Mně by zas zajímalo, jak je to se solnými lampami? Máte někdo zkušenosti? Já neznám nikoho, kdo by ji měl.
|
Vítr z hor | 100046 |
1.2.2012 9:34:46
Díky. Ale tohle je prostě článek, který mlže napsat kdokoli (nehledě na to, že zde se autor ani nepodepsal). Takových je plný internet.
Zajímalo by mě, jestli se vůbec někdy odehrál nějaký vědecký výzkum na dané téma, a jaké jsou jeho závěry. |
Vítr z hor | 100046 |
1.2.2012 9:30:04
K čemu mi ta studie bude? Fakt nevíš?
Účinky soli jako takové nezpochybňuji, naopak hledám důvěryhodnou informaci, zda v podobě návštěv (a případně jak častých) solné jeskyně opravdu existují ověřitelné účinky na lidské zdraví. |
Vanka | 26819 |
1.2.2012 9:12:56
moje máma si léta léčila rýmu tím že si proplachoval dutiny teplou slanou vodou a tvrdí že nic tak dobře nezabírá.
my našeho atopického syna léta koupaly ve slané mořské vodě a to rozhodně zabíralo, už jen to že se v koupelně vždycky velice dobře dýchalo, takže něco na tom je. a tady máš studii: http://www.lekari-online.cz/ortopedie/zakroky/solna-jeskyne-haloterapie |
Xantipa. | 34439 |
1.2.2012 9:02:48
A k čemu Ti ta studie bude, když nevěříš? Nevěříš, tak tam svoje děti posílat nebudeš, ne? A když pošleš, určitě jim neuškodíš, maximálně prostě přínos nebude žádný
|
Vítr z hor | 100046 |
1.2.2012 8:56:47
Zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Takže přemýšlím o solné jeskyni (pro děti).
Naprosto souhlasím s výroky jako "sůl je zdraví prospěšná" a přeju všem, a to i lékařům (na internetu je hodně nadšených citovaných výroků otitulovaných autorit), že se jim v solné jeskyni líbí, POVAŽUJÍ ji za zdravou a přínosnou atd. Zajímalo by mě, jak je to ve skutečnosti s přínosy/riziky (úžasné vliv solí versus davy nemocných dětí na malém prostoru, to celé v pravděpodobné závislosti na kvalitě údržby solné jeskyně). Sama jsem děti se školkou neposílala – jednak byly každých 14 dní nemocné, takže by stejně nemohly a pak se mi nelíbilo, že tam na malý prostor nacpali několik mateřských škol zároveň. Těch pár dětí, které nakonec chodily, bylo zdravých i předtím, takže těžko zaznamenat nějaké zlepšení, že. Víte o nějaké věrohodné vědecké studii, která by nestranně shrnula účinky návštěv solné jeskyně na zdraví dětí? Může být i cizojazyčná (aj, fj, šj). Zatím mám pocit, že všechno, co jsem našla, se pohybuje na úrovni legend, více či méně zoufalé víry v cokoli (zde v zázračné účinky solné jeskyně), tisíce děkovných dopisů na stránkách solných jeskyní a "já" zkušeností. Díky. |
Handy | 38798 |
20.12.2011 10:58:47
Tak my jsme chodili do solné jeskyně ve Smetanově ulici (u náměstí). Ovšem netuším zda je to kvalitní jeskyně. Byli tam hezky zařízený pro děti a chodili tam hodně školky - ale už je to taky dva roky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.