Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
mojpol | 82965 |
5.2.2009 22:39:08
Solna jeskyne je dobra na exemy vyrazky alergie a lulenku.
|
Evule2 | 77593 |
5.2.2009 19:50:20
Já už jsem taky párkrát v solné jeskyni byla.Mám spíš dotaz z jiného soudku.Nevíte někdo,jestli třeba neproplácí nebo nepřispívá na pobyt v solné jeskyni pojišťovna?Konkrétně VZP?
|
Ifka... | 19200 |
5.2.2009 19:21:12
My jezdili do SJ vloni, 10 vstupů 2krát týdně. Syn je astmatik. V té době užíval kortikoidy, (venku mrzlo), tak efekt nemůžu posoudit. Nám na permanentku přispěla pojišťovna, tak mě to tak nepálilo, ale dnes bych ty peníze nedala, to bych tam musela být místo 1 hodiny aspoň půl dne (pojišťovna zkrouhla finance).
Podívejte se na webovky nějaké dětské ozdravovny, tam chodí děti do přírodní jeskyně na několik hodin denně po dobu 3 týdnů. Nejdřív třeba cvičí, něčím je zabavují,hrají hry, pak leží ve spacákách. S odstupem času jsem vypozorovala, že synovi nejvíc vyhovuje mráz tak -5, bacily zmrznou, je pokoj.Jakmile je kolem 0, začně rýma, bronchitidy apod. Vím to podle různě chladných zim. Prostě bacily jsou ve vzduchu a jsou všude. Pak se ukáže imunita jedince. Někdo si odsmrkne, jiný skončí v horečkách a dušností v nemocnici. Taky jsme se v SJ setkali s jednou kašlající a smrkající rodinou. Taková nemá v jeskyni co dělat. Radši pojedu letos na 14 dní k moři. SJ bych brala jako relax se solí místo písku, kdy budu uvnitř tak s max.další dvojicí známých. |
Ifka... | 19200 |
5.2.2009 19:20:20
My jezdili do SJ vloni, 10 vstupů 2krát týdně. Syn je astmatik. V té době užíval kortikoidy, (venku mrzlo), tak efekt nemůžu posoudit. Nám na permanentku přispěla pojišťovna, tak mě to tak nepálilo, ale dnes bych ty peníze nedala, to bych tam musela být místo 1 hodiny aspoň půl dne (pojišťovna zkrouhla finance).
Podívejte se na webovky nějaké dětské ozdravovny, tam chodí děti do přírodní jeskyně na několik hodin denně po dobu 3 týdnů. Nejdřív třeba cvičí, něčím je zabavují,hrají hry, pak leží ve spacákách. S odstupem času jsem vypozorovala, že synovi nejvíc vyhovuje mráz tak -5, bacily zmrznou, je pokoj.Jakmile je kolem 0, začně rýma, bronchitidy apod. Vím to podle různě chladných zim. Prostě bacily jsou ve vzduchu a jsou všude. Pak se ukáže imunita jedince. Někdo si odsmrkne, jiný skončí v horečkách a dušností v nemocnici. Taky jsme se v SJ setkali s jednou kašlající a smrkající rodinou. Taková nemá v jeskyni co dělat. Radši pojedu letos na 14 dní k moři. SJ bych brala jako relax se solí místo písku, kdy budu uvnitř tak s max.další dvojicí známých. |
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
5.2.2009 19:18:16
Zítra nás čeká další návštěva
já si pochvaluje , Alex míval problémy s rýmou...vždy ještě ten den se mu spustila naplno, uvolnilo dýchací cesty....já doporučuji. Po odsranění mandlí už nerýmkuje, solné jeskyně ale navštěvujem dále, .....pohraje si, já odpočnu. |
Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
5.2.2009 18:56:51
Ahoj. já jsem spokojená a moc se mi tam libi. vzdycky kdyz jsem v cesku tak chodime s dcerkou docela casto. dcerka miluje krani s piskem, ja si tam odpocinu. jestli to ma nejaky ucinek na zdravicko, tak to jsem nevypozorovala. ale mam to tam rada
|
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
5.2.2009 18:50:26
Firsty, ono to je hlavně pro nemocné děti, ne teda s akutní nemocí,...ale jsou děti, co rýmují od podzimu do jara, pro ty to je nejvhodnjší.
Navíc i pro zdravé, jako prevence. My chodili před vánoci cca 6 týdnů 1x týdně. A Maty teda nikdy moc nemarodil a nadále nemarodí, přestože chodí do školky. Když si sednu s ním na zem a hraju, tak i já to cítím, navíc jsem alergik a krásně mi to tam dýchání uvolní, je fakt, že při 2 návštěvách se mi spustilo z nosu, bych řekla, že tělo díky soli začlo bojovat s tím, co tam bylo:o) Když už nic, tak si aspon dítko pěkně pohraje, což ted venku v písku nemůže:o) My chodíme 4 maminky se 4 skoro 3letými dětmi. Je to fajn. |
EvaK, Kryštof04,Rozulína11/07 | 32801 |
5.2.2009 18:40:10
no, asi není solná jeskyně jako solná jeskyně. jde o množství přírodní soli.
A neměly by tam chodit osoby se špatnou štítnou žlázou |
rybushka | 32253 |
5.2.2009 18:39:30
no, já si myslím, že v tý soli toho moc nepřežije ;)
|
Zdení | 26920 |
5.2.2009 18:36:54
Tak zřejmě to je smetiště bacilů, ale zase je tam prostředí natolik prosolené, že to ty viry snad zabije
no a u nás to čistí takovou tou modrou lampou...nevím jak se to jmenuje, ale čistí se tím vzduch |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.