Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Andy s klukama | 22326 |
15.3.2009 18:12:41
Potřebovala bych poradit s jakou solnou jeskyní máte v Brně dobrou zkušenost-hlavně aby to bylo vhodné pro dítě 1,5roku.
Mám 4leté dítě s astmatem a chtěla bych zkusit zda by mu to pomohlo.Nyní má zase hrozný záchvaty kašle měsíc po 6-ti týdenním pobytu v léčebně děkuji moc za tipy a rady! |
Lída+2 | 28136 |
11.2.2009 6:48:19
....mě zcela opustil exém až po pobytu na Slovensku v termálních koupalištích..kde jsem se týden den co den koupala po odpolednách.....(a to jsem o to ani neusilovala) už jsem si za ty roky na něj zvykla......
při odjezdu jsem si někde vzala letáček a zjistila,že to je na kožní problémy...tam co jsme byli.....a ještě jsem si dělala srandu, že chci vidět ten účinek....(zatím se neobjevil znovu) |
lunalka | 91037 |
10.2.2009 12:12:18
Jitko já myslím, že když má chronickou rýmu, tak s tou do jeskyně může.Právě,že se někdy stane, že tam jde člověk bez rýmy a tím pobytem v jeskyni se mu pak rýma spustí.Je to tím, že se dých. ústrojí čistí. A právě to chce jít hned několikrát za sebou i s tou rýmou, aby se to dokonale vyčistilo.
|
Jitka hozáková |
• |
9.2.2009 8:34:50
dobrý den a co mají třeba dělat děti co mají chronickou rýmu a záněty dutin???Dcera má rýmu neustále a má doporučeno chodit do SL.Nechápu váš názor.Díky
|
lunalka | 91037 |
6.2.2009 10:22:44
AHOJ, MÁM 2 DCERY S ATOP. EX.DO JESKYNĚ JSME CHODILI. NAŠE P. DOKTORKA ŘÍKALA, ŽE JE VHODNÁ PRO ASTMATIKY A VŮBEC PRO VŠECHNY KDO MAJÍ PROBLÉMY S DÝCH. ÚSTROJÍM.NA PROBLÉMY S KŮŽÍ MOC VHODNÁ PRÝ NENÍ A TO Z TOHO DŮVODU, ŽE BY TAM ČLOVĚK MUSEL BÝT NAHÝ, ABY TA KŮŽE PŘIŠLA DO STYKU SE SOLÍ, COŽ NEJDE ZREALIZOVAT, PROTOŽE JE TAM CHLADNO.
JÁ OSOBNĚ, KDYŽ CHCI TAK TAM S DCERAMA JDU, AŤ TO MÁ NEBO NEMÁ ÚČINKY, ALE NA EXÉMY JE NEJLEPŠÍ MOŘE. |
Zdendy | 62901 |
6.2.2009 0:12:43
Zdravím!
Tak jeden příspěvek s jiným názorem Starší syn je alergik a astmatik, mladší věčně nemocnej. Dětská alergoložka nám vůbec solnou jeskyni nedoporučila, prý se do plic dostává cosi, co "obrušuje" plíce. Nevím co je na tom pravdy,ale prakticky totéž mi řekla endokrinoložka. Ne ve smyslu, že by naše konkrétní onemocnění bylo kontraindikací,ale spíš v tom samém smyslu co řekla alergoložka |
mojpol | 82965 |
5.2.2009 22:59:42
Nejlepe si zavolat do VZP nebo by to mohl vedet lekar.
Vim ze loni davali 1000 kc ja to ale vyuzil na ockovani a nekdo taky na detske prilby ale nevim jestli to slo pouzit na solnou jeskyni. |
mojpol | 82965 |
5.2.2009 22:51:51
Zdrim lidem solna jeskyne jen poskytne nejakou relaxaci ale je hlavne dobra aby pomohla od kasle a s rymou.
Driv se taky se soli kloktalo je ale lepsi morska sul. |
mojpol | 82965 |
5.2.2009 22:46:41
Sul je taky desinfekcni prostredek.
|
mojpol | 82965 |
5.2.2009 22:44:39
Dezinfekce se provadi specialnimi ultra lampami.
Ted uz se taky ve zdravotnictvi jako driv nevyvari lekarske nastroje ale nici se zarenim. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.