Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
5.4.2024 16:22:29
sally, mně zřejmě přišlo praktičtější si jednu ruku zlomit
|
babi_ | 48341 |
5.4.2024 16:02:19
Hodinky se vrací. Částečně nahradí mobil, úplně platební kartu, pohlídají množství pohybu, tepovku, kvalitu spánku, a bůhvícoještě...
|
Vážný2 | 158667 |
5.4.2024 14:42:13
Tím, že se zrušily hodinky, je lateralita problém.
Syn mi občas řekne, když jedem autem: Bacha v levo je srna. - Jó vidím ji v pravo. Někdy mám vnitřní strach, jestli si nepopletu strany silnice, ale to je jenom fobie, reálně ne. |
Sabi + 2 | 42333 |
5.4.2024 14:41:21
Skvělé ! Já bych ještě přidala lanthanoidy (chemikářka na gymplu nám tvrdila, že si to budeme pamatovat až do konce života..... nevěřila jsem, ale zatím to platí, už hooodně let):
Laciné ceny prasat nedovolily Prométheovi smésti Evropu, gdyž T(hé)by dýchaly horkou erotickou tmou ybišku lučního |
Vážný2 | 158667 |
5.4.2024 14:37:00
:: Vážný, určitě znáš vtip o tom, jak jsou matfyzák a matfyzačka na rande
Myslíš: Květnová noc, matfyzák s matfyzačkou v parku na lavičce. "Miláčku, myslíš na to co já? " "Myslím... " "A kolik ti to vyšlo?" To jsem musel zagooglit... Proč nemají matfyzáci jarní prázdniny? Aby nevystudovali VŠE... - Měl jsem pár takovejch kamárádů, kteří si to spojili. Jede opravář, ředitel a programátor autem. Auto se porouchá a nejede. opravář: "Hned za rohem je servis, to dotlačíme." ředitel: "To je blbost, koupíme nový auto." programátor: "Já bych ještě zkusil vystoupit a zase nastoupit." - Tohle jsme v bývalé práci říkali s tím, že šlo o konferenci, US dálnici a jeli tam společně limuzínou šéf GM, Shell a Microsoftu. Víte proč nosí matfyzáci kostkované košile? Aby si určili souřadnice, kde je svědí záda… - Tohle mi připomíná, že jsme si s manželkou museli pro účely drbání zad nadefinovat, co je to nahoru, dolů, ... při drbání zad. Nabízel jsem anatomické směry: Kraniální, kaudální, dextrální a sinistrální, ale to nezabralo |
Len | 108740 |
5.4.2024 14:05:31
No, Senedro a Rodinova, to jste teda podstatne sikovnejsi nez ja
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
5.4.2024 14:04:48
v tomhle směru se mi ulevilo až ve škole, kde jsem psala vždycky výhradně pravou a tak stačilo uchopit tužku a hned jsem věděla, která je pravá... mám dojem, že tak celý první stupeň jsem při jakékoliv výzvě na určení pravé a levé udělala rukou ten pohyb psaní
ve školkovém věku mi táta na pravou ruku uvazoval stužku, když mě učil jezdit na kole, aby mohl řvát, že se nakláním moc doleva a mám se naklonit doprava a byl vzteklý, že ani stužka neřeší pokyn "zahni vpravo" (obzvlášť pokud stál proti mně) - to mi zůstalo dodnes... v autě pak se držím poučky, že "odbočit vlevo je na levačku" |
Rodinová | 140078 |
5.4.2024 13:52:56
Jj, Len, ona byla dlouho nasahatelna a pak uz jsem si to konecne zautomatizovala
|
Senedra | 14756 |
5.4.2024 13:52:19
Len, jizvu na prstě nevidím, stačí mi, že o ní vím...
|
Len | 108740 |
5.4.2024 13:49:29
Rodinova a tojsi vedela, kde tu jizvu mas bez toho, abys ji videla? Ja tohle prave nezvladam, musim tu pomucku videt, abych dokazala urcit pravou a levou. Ve skolce a ve skole me zachranovala piha na levem palci. Ve skolce chteli, abysme urcovali levou a pravou se zavrenyma ocima, tak jsem vzdy predem koukla na pihu a ten palec schovala do dlane a az pak zavrela oci Bohuzel piha se s vekem ztratila a ty prstynky na prstenicku na to vubec nefungujou, porad hledam pihu a obcas jsem teda dost zmatena
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.