Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Pole levandulové | 23006 |
8.9.2010 14:45:10
Nic mne nebolelo, mam delane oci metodou Lasik uz pred hodne moc lety, delali mi nejdriv jedno oko a po tydnu druhe. Vsechno probehlo dobre, dioptrie mam na O a ani dve tehotenstvi s vysledkem nehnulo. Ja jsem spokojena moc.
|
Elisacek | 102744 |
8.9.2010 12:24:24
Kambalo, zrovna jsem na tebe myslela, bo jsem zapomnela, kdy tu operaci mas. Tak drzim palce a pan docent se postara, je uzasny
|
Elisacek | 102744 |
8.9.2010 12:23:14
Ohledne otehotneni a operace. Ja bych pockala az po. Me se oci po prvnim porodu zhorsily, ale je fakt, ze jsem nesplnovala jejich rady. Mit vic jak 28 a byt po porodu.
|
Elisacek | 102744 |
8.9.2010 12:21:50
Poprve jsem byla pred 14 lety. Delali tenkrat kazde oko zvlast v rozmezi asi 3 mesicu. Operace nebyla bolestiva. Jen neprijemna. Nevedela jsem co me ceka a proste jsem mela strach. Bala jsem se,ze mrknu a ze riznou vedle. Potom jen neprijemny zapach, jako kdyz se neco pali. Ale vsechno se to dalo. Po operaci to docela bolelo, 2 dny jsem nemohla otevrit oko. Mela jsem prasky na spani a vyuzila a prospala. Operace druheho oka uz nebyla tak hrozna. Potom 3 roky super, oci jako ostriz. Po porodu se mi oci zhorsily na 1 dioptrii a pan docent ve Zline se mnou udelal dohodu,ze opravime novou metodoou lasik. Zaplatila jsem tehdy jen rozdil v cene (cca 2 tisice za oko), udelali operaci obou oci zaroven a v devet vecer uz jsem videla jako ostriz. Bezpolestne,jen operace neprijemna. Jako kdyz se ve vas nekdo stoura, neboli to, ale citite to. Da se to prezit a ta ostrozrakost potom je uzasna. Ted po druhem porodu uz se oci nezhorsily. Takze za me urcite do toho.
|
Sulla | 2745 |
8.9.2010 11:47:54
Já jsem byla před 10 lety a zatím bez brýlí
Byla jsem krátkozraká, po operaci jsem viděla perfektně do dálky, ale zhoršilo se mi vidění do blízka, doktorka říkala, že je to normální, že se oko musí naučit správně akomodovat. Dnes už je to v pohodě a rozhodně nelituju. |
MarrtinaD | 30022 |
8.9.2010 11:19:25
Ahoj, je dobré jít na ten předoperační pohovor a vyšetření, kde ti řeknou, která metoda je pro tvé oči vhodná. Existují metody, kdy nebolí nic a do 3 hodin funguješ normálně jen s kapkami. A pak jsou taky metody, kdy nefunguješ 3 dny a bolí to dost. Na té jsem byla já před 3 lety, protože byla pro mé oči jediná vhodná. Oblbováky mi dali.
|
Venca * | 52181 |
8.9.2010 11:12:05
Ahoj, nebolelo mě to vůbec. Oblbováky mi dali s sebou domů, ale nepoužila jsem je ani a to si myslím, že jsem dost "srabík"
Nebolelo vlastně vůbec nic, jen jsem se první noc nevyspala, protože jsem musela spát na zádech a to já nejsem zvyklá a pořád jsem se bála, abych se nepřekulila ve spánku, ale jinak naprostá pohodka. Nejhorší byl překonat ten strach. Jo a dělali mi obě oči najednou...Myslím, že operací LASIK. |
kambala | 70860 |
8.9.2010 10:17:59
no, ja mam 13 dioptrii, takze musi pouzit metodu Epi Lassik, ta je bolestivejsi, ale nearusuje tolik tloustku sitnice a take slzne kanalky. Ale bohuzel, boli. Pak je metoda Lassik a ta je pry temer bezbolestna. Zakrok je ambulantni, oko se umrtvi rozkapanim (myslim). Po tom Epi Lassiku dostanes specialni lecivou cocku, ktera ti oko chrani, a za pet dni ti ji vyndaji.
|
sssima + Filípek 04/11 | 90293 |
8.9.2010 9:58:03
Holky,prosím,jak to dělají tím laserem?Píchají před tím nějakou injekci,nebo to dělají nějak za živa?Chtěla jsem na to jít,ale otěhotněla jsem,tak teď nevím,jestli bych mohla,nebo ne
|
DENISA | 100897 |
8.9.2010 9:55:22
Tezko odpovedet, kdy nepises o jakou operaci by se melo jednat.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.