Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Berush | 5363 |
5.10.2010 22:42:30
Kambalo - klid, odpocivej v pokoji /nebo v loznici /, po epi-lasiku to trva dyl nez prohlednes, ale neboj neboj brzy uvidis az za roh a prokouknes kazdeho. Ja jsem byla na Lasik a druhy den jsem si to odridila 30 km na kontrolu jenze zpusob operace si nevybiras, je voleny oku na miru. Konec koncu kam chces chodit, venku se sero, zamracene, tak je stejne prd videt i bez dioptrii. posilam
|
kambala | 70860 |
5.10.2010 22:41:58
sojko, diky...doktori rikaji, ze zahojeny to mam pekne, jenom proste nevidim, tak ja nevim. ja jsem se z toho vcera akorat rozbrecela, protoze jsem cekala, ze uvidim, kdyz mi vyndaji zdravotni cocky.
|
Lassie66 | 79675 |
5.10.2010 22:40:55
|
kambala | 70860 |
5.10.2010 22:40:03
neboj, cely den jsem lezela a zirala do stropu (je to nuda)...a ted vyrizuju zvetseny maily kvuli praci, protoze jsem necekala, ze neuvidim
nejblbejsi je, ze jak nemuzu ostrit, tak mne boli z koukani hlava, ale koukat pry mam, aby ty oci nelenively... |
sojka+07+09 | 75323 |
5.10.2010 22:39:44
no to teda nevím a nestraš, taky se chystám jít. Přeju všechno dobrý, mojí kamarádce korigovali devět dioptrií a viděla za dva dni dobře, akorát trochu zamlženě v noci kolem lamp, ale byla bez bolestí apod. Už jsi někoho kontaktovala ? Co říkaj doktoři ? Chápu tě, neříkám zmuž se, ale těš se jaká budeš ještě větší krasavice. Posílám
|
Razivia | 93965 |
5.10.2010 22:37:23
moc nečuč do PC a odpočívej. Někdo to tak může mít, nejsi jediná, bude to dobrý!
|
Teraza Horáková | 54297 |
5.10.2010 22:36:16
Jemine ahoj, ráda Tě vidím. Ty mne tak asi kousek, co?
Nevím, neznám, jen z doslechu.... od známých, že to má každý jinak a někdo i takhle. Takže vydržať. Posílám virtuální botky, kabelku a hlavně |
kambala | 70860 |
5.10.2010 22:34:04
Ahoj, nejsem si jistá, jestli téma nepatří radši do šoumenek, protože potřebuju nutně povzbudit. Byla jsem ve středu na operaci - na laserové operaci epi lassik. A místo toho, abych krásně viděla a nic mně nebolelo, tak jsem 4 dny nespala bolestí, řezalo mne to jak nože v očích, léky nezabíraly, nic nezabíralo...no a teď jsem sedmý den po operaci, poloslepá, nemůžu zaostřit ani na dálku, ani na blízko. Mám písmena v počítači zvětšena ná 3 cm, jinak to nepřečtu
Prosím, stalo se to někomu taky?? Nebo jsem jediný exot, co mu uřízli půlku oka a on za půl hodiny neviděl? Jsem dost zoufalá, nemůžu pracovat, sedím doma, nesnesu světlo...a prý to může trvat ještě tři týdny Jo...hlavně mi neříkejte, že jsem cimprlich a mám se vzmužit, na to už jsem po týdnu alergická |
kambala | 70860 |
5.10.2010 16:01:51
Ahoj Elisacku, neozvala jsem se driv, protze mam nejake komplikace. Operace mne hodne bolela, tri dny pote jsem jeste nemohla bolesti spat, ted jsem 7 dni po operaci a stale skoro nic nevidim, pry to bude trvat jeste tri tydny. Takze hlavne lezim, kapu si do oci kortikoidy a snazim se koukat co nejmin. Dam vedet, jak se to vyvine
|
korticka | 18783 |
30.9.2010 11:30:32
Ahoj. Jdu k vám do diskuze, protože se už několik měsíců rozhoduji o operaci. Chtěla bych ji podstoupit ve Zlíně u doc.Smečky. Bojím se však průběhu samotné operace. Jak oko udržím tak dlouho bez mrknutí? Vždyt už jen když člověk chvíli nemrká tak ho pálí oko. Jak to tedy probíhá u té operace. A zda jde u to něco cítit. Moc by mě zajímaly vaše zkušenosti.
Díky |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.