| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Laserová operace očí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 963  [Dalších 513 >>]
Berush 5363
5.10.2010 22:42:30
Kambalo - klid, odpocivej v pokoji /nebo v loznici :-)/, po epi-lasiku to trva dyl nez prohlednes, ale neboj neboj brzy uvidis az za roh a prokouknes kazdeho. Ja jsem byla na Lasik a druhy den jsem si to odridila 30 km na kontrolu :-) jenze zpusob operace si nevybiras, je voleny oku na miru. Konec koncu kam chces chodit, venku se sero, zamracene, tak je stejne prd videt i bez dioptrii. posilam ~6~
kambala 70860
5.10.2010 22:41:58
sojko, diky...doktori rikaji, ze zahojeny to mam pekne, jenom proste nevidim, tak ja nevim. ja jsem se z toho vcera akorat rozbrecela, protoze jsem cekala, ze uvidim, kdyz mi vyndaji zdravotni cocky.
Lassie66 79675
5.10.2010 22:40:55
~6~~;((
kambala 70860
5.10.2010 22:40:03
neboj, cely den jsem lezela a zirala do stropu (je to nuda)...a ted vyrizuju zvetseny maily kvuli praci, protoze jsem necekala, ze neuvidim~d~

nejblbejsi je, ze jak nemuzu ostrit, tak mne boli z koukani hlava, ale koukat pry mam, aby ty oci nelenively...
sojka+07+09 75323
5.10.2010 22:39:44
no to teda nevím a nestraš, taky se chystám jít. Přeju všechno dobrý, mojí kamarádce korigovali devět dioptrií a viděla za dva dni dobře, akorát trochu zamlženě v noci kolem lamp, ale byla bez bolestí apod. Už jsi někoho kontaktovala ? Co říkaj doktoři ? Chápu tě, neříkám zmuž se, ale těš se jaká budeš ještě větší krasavice. Posílám~6~
Razivia 93965
5.10.2010 22:37:23
~6~~;(( moc nečuč do PC a odpočívej. Někdo to tak může mít, nejsi jediná, bude to dobrý!
Teraza Horáková 54297
5.10.2010 22:36:16
Jemine ahoj, ráda Tě vidím. Ty mne tak asi kousek, co?

Nevím, neznám, jen z doslechu.... od známých, že to má každý jinak a někdo i takhle. Takže vydržať. Posílám virtuální botky, kabelku a hlavně ~x~~x~~x~
kambala 70860
5.10.2010 22:34:04
Ahoj, nejsem si jistá, jestli téma nepatří radši do šoumenek, protože potřebuju nutně povzbudit. Byla jsem ve středu na operaci - na laserové operaci epi lassik. A místo toho, abych krásně viděla a nic mně nebolelo, tak jsem 4 dny nespala bolestí, řezalo mne to jak nože v očích, léky nezabíraly, nic nezabíralo...no a teď jsem sedmý den po operaci, poloslepá, nemůžu zaostřit ani na dálku, ani na blízko. Mám písmena v počítači zvětšena ná 3 cm, jinak to nepřečtu~n~~n~~n~~n~~n~
Prosím, stalo se to někomu taky?? Nebo jsem jediný exot, co mu uřízli půlku oka a on za půl hodiny neviděl? Jsem dost zoufalá, nemůžu pracovat, sedím doma, nesnesu světlo...a prý to může trvat ještě tři týdny~a~

Jo...hlavně mi neříkejte, že jsem cimprlich a mám se vzmužit, na to už jsem po týdnu alergická~j~
kambala 70860
5.10.2010 16:01:51
Ahoj Elisacku, neozvala jsem se driv, protze mam nejake komplikace. Operace mne hodne bolela, tri dny pote jsem jeste nemohla bolesti spat, ted jsem 7 dni po operaci a stale skoro nic nevidim, pry to bude trvat jeste tri tydny~n~. Takze hlavne lezim, kapu si do oci kortikoidy a snazim se koukat co nejmin. Dam vedet, jak se to vyvine~;((
korticka 18783
30.9.2010 11:30:32
Ahoj. Jdu k vám do diskuze, protože se už několik měsíců rozhoduji o operaci. Chtěla bych ji podstoupit ve Zlíně u doc.Smečky. Bojím se však průběhu samotné operace. Jak oko udržím tak dlouho bez mrknutí? Vždyt už jen když člověk chvíli nemrká tak ho pálí oko. Jak to tedy probíhá u té operace. A zda jde u to něco cítit. Moc by mě zajímaly vaše zkušenosti.
Díky
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 963  [Dalších 513 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.