Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
T |
• |
6.11.2011 12:31:17
Muzu se zeptat po jakych negativnich zkusenostech a odkud?
|
kambala pláááckááá | 118391 |
6.11.2011 12:13:49
po špatných zkušenostech bych šla v Praze jedině do Lexumu. Je to dražší, ale nikam jinam už bych nevlezla
|
štěpánkaa | 100291 |
6.11.2011 12:12:32
mám na obou očích -3,5 dioptrie a na operaci očí bych nešla ani omylem. Riziko je podle mě příliš velké a to, že mi zůstane nějaká dioptrie mi tedy spíš zavdává důvod na ni nechodit... doživotní garanci ti nikdo nedá. Navíc, operace se dělají pár let a nikdo neví, jak bude operované oko vypadat za xxx let. Jsem hodně skeptická.
operaci chápu, když má někdo hodně dioptrií třeba, apod, ale tvoje vada se mi zdá malá an tak razantní zákrok |
misoplyska, 2 deti, 06 a 09 | 100731 |
6.11.2011 12:07:41
Mám krátkozrakost, -2,25 a -2,5, neměnné minimálně 8let, po dvou porodech se mi to nehlo ani trošku. Doteď jsem neměla problém s čočkama,ale poslední rok mi to problém dělá, řeže mě to v očích atd. Takže při všech těch výdajích za čočky, roztoky i brýle se mi to vyplatí.Právě si tu pročítám všechny diskuze na toto téma a stále nevím....někdo píše spokojenost, některé názory mě naopak děsí. Určitě bych chtěla doživotní garanci, dělá se to? Nechce se mi vypláznout cca 30tis a po pár letech mít třeba jen 1 dioptrii (už bych musela mít brýle aspon na řízení). Dělá se to někde v Praze tak, že když se dioptrie časem zvětší, že udělají opravu zadarmo? Zaručí mi, že po zákroku budu mít nulovou dioptrii? Taky jsem tu četla, že nikdo tu nemá operaci déle než 2Olet....jsou nějaké studie, co by to mohlo udělat po cca 40ti letech? Jaké jsou vlastně nežádoucí účinky a jejich pravděpodobnost a jak se k tomu pak případně klinika postaví? Ještě dotaz k ceně. Četla jsem, že jsou různé metody, které se pak liší cenou (a asi teda kvalitou?). Co je tak rozumné, co si naopak myslíte, že je riziko a co už je zbytečný nadstandard? Pak mi někdo říkal, že ženské jdou kolem 4Otky oči do plusu...tak aby se mi to pak neměnilo. Ideálně, kdyby tu byl nějaký očař....Díky moc za reakce.
|
Slepýš |
• |
11.10.2011 13:37:52
Ahoj,náhodou jsem narazila na tuto diskuzi,namáte prosím někdo čerstvé zkušenosti?Včera jsem byla na konzultaci v jedné klinice a bohužel nejsem vhodný kandidát na laserovou operaci očí,mám necelých devět dioptrií a velký astigmatismus,doporučili mi implantaci fokální umělé čočky do očí(ICL),zkoušela jsem si o tom něco najít,ale moc toho není,ale z toho,co jsem vyčetla mi to příjde geniální,bohužel až na ty finance,co je pozitivní,že z oka nic nevyřezávají,jen přidávají a lze to kdykoliv odebrat,pokud to chápu dobře,předem děkuji za případné odpovědi,A.
|
modyna | 120878 |
10.10.2011 16:23:30
Tak to jste jeden z mála lidí co je spokojen. Většina odkazů s touto klinikou je tu nespokojeno! Taky bych si přála aby mi to tenkrát dopadlo dobře. A neměla s tím takových problémů a starostí!!!
|
modyna | 120878 |
10.10.2011 15:13:12
Ahoj, četla jsem si tu některé zprávy. Kde jsi byla na operaci?(já Horní Počernice, Praha) Jak to popisuješ, tak takhle to mám i já!!! =( Nejlepší na tom vždy bylo, když jsem přišla na kontrolu a Mudr.Koukal mi pokaždý říkal musíte tomu dát čas aby jste viděla! Ale když přišlo na to co by mi měl napsat za léky, tak říkal: ,,Tak třeba zkusíme..." (a dal mi kortikoidy, mimochodem užívala jsem je 7měsíců) Nebyl by jedinej den, kdy bych nelitovala toho, že jsem tam vůbec lezla!!! Personál- otřes!!! A sestry si myslí, že nad ně není jak jsou děsně inteligentní! A doktoři ani neví co předepisují!!! A jako zdravotní sestra zas, tak blbá nejsem (ikdyž na oční klinice jsem nikdy nedělala)a jejich ,,metody" byl fakt SUPER zážitek! Ještě teď si z toho nesu následky! Ale to už se léčím na klinice Gemini,kde alespoň mi to v rámci možností zlepšili!!!
|
Povondra Josef |
• |
28.8.2011 2:41:54
Dobrý den,byl jsem loni v květnu na této operaci u p. Richarda Havránka a myslím , že je jeden z nejlepších lékařů u nás v republice.,,Zákrok Lasik na dalekozrakost 4,5 levé oko a 5,5 pravé oko" a to mi bylo 45 let. Mohu jen doporučit!!!! S pozdravem Povondra Josef - Svahová u Chomutova
|
modyna | 120878 |
2.8.2011 18:21:17
Také jsem jedna z mnoha, které se tato operace na této klinice NEPOVEDLA! Na to, že jsem jim při každé kontrole, kterou jsem podstupovala každý týden, né-li 3x týdně říkala, že vidím čím dál tím hůř, tak i přez to nikdo z doktorů ( ovšem jestli se jim, tak dá říkat) na to nebral ohled! Zároveň, když se mi vyskytli problémy s očima, tak personál byl vstřícný jak osina v pr...!!! Jejich slova: ,,Musíte tomu dát čas, vaše oko se může hojit a může to trvat až půl roku." Po půl roce to došlo tak daleko, že jsem nepřečetla vůbec nic na blízko nato na dálku(ani písmo vel. 12 počítačové formy)i sledování televize byl pro mé oči problém - veškeré záření, světlo, když svítilo mi přišlo, že mi oči úplně vypaluje. Nehledě na to, že jsem musela omezit práci, školu a své zájmy, tak s tím stále nikdo nebyl schopen nic udělat. Nakonec jsem změnila kliniku, kde mi řekli, že z Počernic mají hodně takových-to případů co k ním chodí na přeléčení a po 14 dnech se mi to naštěstí začalo zlepšovat. Teď je to necelý 4 měsíce co se stále léčím na jiný klinice (díky ZNAČNÉMU zanedbání v Horních Počernicích) a moje oči začínají vidět krásně už i na dálku Ale néé vždy to musí mít takovýhle konec u každého!!!
|
modyna | 120878 |
2.8.2011 18:14:19
Také jsem jedna z mnoha, které se tato operace na této klinice NEPOVEDLA! Na to, že jsem jim při každé kontrole, kterou jsem podstupovala každý týden, né-li 3x týdně říkala, že vidím čím dál tím hůř, tak i přez to nikdo z doktorů ( ovšem jestli se jim, tak dá říkat) na to nebral ohled! Zároveň, když se mi vyskytli problémy s očima, tak personál byl vstřícný jak osina v zadku!!! Jejich slova: ,,Musíte tomu dát čas, vaše oko se může hojit a může to trvat až půl roku." Po půl roce to došlo tak daleko, že jsem nepřečetla vůbec nic na blízko nato na dálku(ani písmo vel. 12 počítačové formy)i sledování televize byl pro mé oči problém - veškeré záření, světlo, když svítilo mi přišlo, že mi oči úplně vypaluje. Nehledě na to, že jsem musela omezit práci, školu a své zájmy, tak s tím stále nikdo nebyl schopen nic udělat. Nakonec jsem změnila kliniku, kde mi řekli, že z Počernic mají hodně takových-to případů co k ním chodí na přeléčení a po 14 dnech se mi to naštěstí začalo zlepšovat. Teď je to necelý 4 měsíce co se stále léčím na jiný klinice (díky ZNAČNÉMU zanedbání v Horních Počernicích) a moje oči začínají vidět krásně už i na dálku Ale néé vždy to musí mít takovýhle konec u každého!!!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.