Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Diabla po letech | 159830 |
16.11.2022 13:03:35
Ahoj holky, chodí sem ještě někdo z té naší staré party? Jak se má Bosorka a ostatní? 🙏🏻
|
parmezánka | 139702 |
6.5.2022 13:53:26
Je to běh na dlouhou trať, měla jsem pár kratších vztahů ze seznamky, než přišel ten "pravý". Je tam opravdu spoustu úchylů, lhářů a divných lidí, s psychickými problémy, nevyřešenou minulostí, zapšklostí vůči expartnerkám.....spousta z nich se taky přetvařuje a pravou tvář odhalí až po těch cca 4 měsících...., vydrž a ono to vyjde.
Ale pokud se někdo omluví ze schůzky, tak už s ním nepočítej, ztráta času, pokud to byl opravdu vážný důvod, navrhne setkání on a bude se snažit..... Já jsem vždy nechávala aktivitu na chlapech, nenavrhovala jsem setkání. Na 2. stranu je taky třeba odfiltrovat ty, kteří mají seznamku jako zábavu a píšou o nesmyslech, ale setkání nenavrhují....to je taky o ničem. Já jsem šla vždy na setkání ráda hned, protože to napoví nejvíc....hned oba víte, zda z toho něco může být.... a vyhneš se zklamání..... |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
5.5.2022 22:16:59
Tak to by mě zabilo , ale po památkách klidně nachodim spousty kilometrů
|
La Pepa | 5341 |
5.5.2022 16:43:53
Pravda je, že někteří pánové mi po první procházce řekli, že jim 10 km za odpoledne přijde moc, případně se po prvním splutí Berounky už neozvali, ale s jinými byť to nakonec nedopadlo, jsme chodili na nedělní procházku v délce 25 km, spluli mnoho poměrně obskurních potoků apod. V tomto ohledu je lepší cyklo nebo vodní turistika, zajistí přirozený odstup.....
|
Ropucha + 2 | 120300 |
5.5.2022 16:20:15
La Pepo, souhlasím, při společné akci se spíše rozproudí nenucený hovor, než při sezení někde nad kávou.
Najít člověka s kompatibilním zájmem a zajít spolu za nějakým cílem mi také přijde jako lepší varianta. Teď je teplo, dlouhé dny, lze toho využít. |
La Pepa | 5341 |
5.5.2022 16:00:54
No, když to vázne, tak se do toho nenuť. Zkus vymyslet nějakou konkrétní aktivitu, která není úplně závazná a i když jiskra nepreskoci, nebude to ztráta času. Procházka po městě, půldenní výlet...
|
Ropucha + 2 | 120300 |
5.5.2022 15:58:45
Je to tak, před padesáti lety si inzerát dávali převážně lidé, kteří tzv. zůstali na ocet.
Případně starší vdovy/vdovci nebo rozvedení. Bylo to v dobách, kdy bylo běžné po maturitě nebo nejpozději po vojně zakládat rodinu a kdo zůstával single, byl podezřelý. Dneska je úplně jiný pohled na vztahy i na seznamování ve virtuálním prostoru. |
Ropucha + 2 | 120300 |
5.5.2022 15:49:23
Vločko, věřím, že je to těžké.
Asi musíš být iniciativní ty sama, pokud ti někdo připadá nadějný. I když není aktivní psavec, zkusit ho postrčit. Znám nějaké lidi, kteří se přes seznamky dali dohromady, trvalý pár tedy žádný, ale známosti na nějaký čas ano. |
vločka jiskřivá | 150192 |
5.5.2022 14:27:48
No mě na tom ubíjí právě to, že tam s nikým nepokecám, protože to vázne. Nejsou schopni napsat víc než jednu holou větu. Ani se s nikým nesejdu, protože tohle taky nějak vázne De facto nulový výsledek. Jediní aktivní jedinci jsou ti zadaní. A tyhle odpálkuju hned.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
5.5.2022 13:42:34
Vločko, osobní zkušenost nemám, ale někde jsem jen tak ze zájmu četla rady pro seznamování na seznamkách a uvádělo se, že dlouhé dopisování je ztráta času. Naopak se doporučuje co nejrychleji směřovat k osobnímu setkání (na neutrální půdě na veřejnosti), které rychle pomůže oddělit zrno od plev.
V písemném styku se člověk může stylizovat, vymýšlet si, hrát si na cokoliv a na kohokokiv a nic reálného se nemusíš vůbec dozvědět a marníš čas. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.