Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zerat | 18305 |
5.5.2022 13:16:51
Nevím, jestli přímo partnera, ale kamarádka našla přes nějakou seznamku kamaráda/přítele. Má 50+, děti už má osamostatněné a žádného muže už si nechce přivést domů k trvalému bydlení - vyhovuje jí to, že se vídají, kdy chtějí... On je bezdětný a žije s maminkou... Jinak by asi taky mohla povídat story o seznamování.
|
La Pepa | 5341 |
5.5.2022 12:19:52
No jasně, s někým ta konverzace vázne i v psané formě. Ale zas s někým je to naopak
|
vločka jiskřivá | 150192 |
5.5.2022 9:28:49
V tom je právě ten problém, mě to vypisování nebaví. Nebo jsem zatím nenarazila na nikoho, s kým by mě to bavilo. V drtivé většině se ani k té schůzce nedostaneme. Vyměníme si dvě, tři zprávy a konec. Už se neozve.
|
TaJ | 81121 |
5.5.2022 8:07:18
Moniko, jo, já právě vím, že se to bralo tak, že si ten dotyčný není schopný najít partnera sám někde v okolí...jen prostě nechápu, proč se to bralo jako něco špatného, nebo ostudného...protože je to přesně tak, jak píšeš, proč si vybírat jen z omezeného okolí, když jsou i jiné možnosti? A každý není třeba typ do party a na různé akce, kde by potkával nové a nové lidi...
|
Bílá Masajka | 131899 |
5.5.2022 4:57:32
Kolegyně z práce se přes seznamku seznámila asi před rokem.
Věk 49 let Našla super partnera velmi brzy,jeho věk cca 52 let. Mám pocit, že to byla nějaká placená seznamka.Prý tam nejsou taková individua jako u těch ostatních seznamek. Držím palce ať to vyjde |
čajka | 142112 |
5.5.2022 4:27:45
Sama zkušenost nemám. Kamarádka je leta sama, občas hledala přes seznamku intenzivněji a bylo to dost zoufalé, nikdy z toho nic nebylo, ale ona vlastně nikdy žádné vztahy moc neměla. Jiný kamarád měl před pár dny svatbu s holkou ze seznamky, je jim 30-40 a chtějí založit rodinu. A další kamarád teď taky našel partnerku, těm je oběma kolem 45. Moc ti držím palce
|
Evelyn1968,2děti | 6269 |
5.5.2022 0:48:58
Nás taky seznámil pár, který spolu už dávno není, byli spolu asi 5 let, my zatím 36.
|
Monika | 123907 |
5.5.2022 0:41:32
Moji rodiče se mimochodem seznámili taky v souvislosti s inzerci - údajně si inzerát dál tatkův kamarád,ozvala se mu mamcina kamaradka a první schůzka proběhla "pro jistotu" ve čtyřech.Ten primární pár spolu nezůstal,naši ano - ale od dne,kdy mi to mamka vyprávěla (na můj dotaz,jak se seznámili) mám podezření,jestli to není trochu krycí historka právě s ohledem na "ostudu"
|
Monika | 123907 |
5.5.2022 0:35:44
TaJ,myslím,že princip "ostudy" spočíval v názoru,že "normální" osoba je schopna úspěšně najít partnera ve svém běžném sociálním okolí.V případě žen šlo samozřejmě spíše o pasivní roli - jestli o ní někdo má/nemá zájem.Kdyz nemá,tak samozřejmě inzerát je lepší než nic (zůstat "na ocet")Logicky je to blbost,pokud máš sociální okolí úzké,tak omezený výběr může vést k zásadním chybám, i když o tebe zájem je - i když je Franta lepší než Lojza i Pepa,tak špatná volba mohou být ve skutečnost všichni.Ovsem když jiné volně přiměřeně chlápky v okolí nevidět,vezmeš si holt Frantu a ještě abys byla šťastná,že si vybral Tebe ...
|
libik | 142094 |
4.5.2022 23:50:07
TaJ, to je hezká rodinná tradice
Já proto Seznamkám nic nemám a myslím, že dneska by nikoho nenapadlo, že to je něco divného. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.