| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mezi námi ženami

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 231487  [Dalších 231457 >>]
Čumča. 160024
8.11.2024 12:03:53
jaké nástroje, jestli se mohu zeptat - nebudu to zesměšňovat, slibuju

ony ženy mají taky tradiční nástroje, třeba sebemrskačství, když cítí vinu - ale to není dobrá cesta myslím

myslíš třeba zpověď?
Čumča. 160024
8.11.2024 12:01:41
"Je to věc vůle a ovládání se."

Ropucho, se ale opravdu pleteš~7~. Věc vůle je ovládnout se a neskočit s dotyčným do postele, ale nejde programovat, jak na tebe ten muž působí a že se ti vkrádá do snů a představ.
Ropucha + 2 120300
8.11.2024 12:01:25
Janinko, rozumím, že to bylo myšleno v zásadě nevinně, jak píšeš. Ale já v tom vidím i potenciální nebezpečí.
Ropucha + 2 120300
8.11.2024 11:59:01
Čumčo, já vím. Je to věc vůle a ovládání se. Přemoci rozumem emoce je těžké, je to "proti přírodě" a často člověk selže. A doplatí na to.
Tradiční náboženství k tomu má nápomocné nástroje, mimochodem.
Janinka a dvě princezny 132403
8.11.2024 11:55:52
jelikož to byl můj apel dovolím si doplnit, že to bylo myšleno přesně jak řekla Čumča ... ne že mám pěstovat svou fantazii a představovat si u guláše jak ze mě trhá šaty a kdy mám muži říct, že teda jdu za hlasem svého srdce, ale název tématu je "platonické zamilovávání" tj. většinou o tom druhý ani neví, že já "hořím" a můj apel byl, aby se o tom více mluvilo, že se to stává a "smí" se to a právě do té míry najít zase zpět svou hlavu ... užít si přitom tu chvilku příjemných emocí podle mě nevadí ... podle mého příběhu totiž všechnu smetanu slíznul právě manžel
Čumča. 160024
8.11.2024 11:46:50
Ropucho, když to si neprogramuješ sama - to nastane (nedobrovolně, nevítaně a sama to racionálně vnímáš jako zátěž), apel "zase se rychle najdi a prober" je asi dobrý, ale zcela neúčinný~d~

Ropucha + 2 120300
8.11.2024 11:28:06
"Tématická skupina "Mezi námi ženami", tak to nekaž"

Čumčo, já vím. Když já mám asi příliš před očima smutné konce takových zdánlivě nevinných hrátek.

Jinak pan Plzák k tomu už kdysi říkal, že se to stane v životě každému, že ztratí hlavu pro kolegu nebo kolegyni v práci, ale důležité je, aby ji zase našel (tu hlavu). Já bych dodala, aby hledal a našel hodně rychle, než se to stačí zvrtnout z nevinných snů do průšvihu.
Čumča. 160024
8.11.2024 11:12:49
mně to téma přijde zdaleka nejintimnější z toho, co se tu kdy probíralo...

Ráchel, 3 děti 76748
7.11.2024 19:29:00
Taky mi v téhle diskusi nepřipadá, že by to někdo považoval za kdovíjak zavrženíhodné.
Nicméně občas mi s tím chodí ženy do terapie, které to vyděsí, mají pocit, že teda asi nejsou dobré manželky, zvažují, jestli pálit mosty atd.
Bývá pro ně osvobozující slyšet, že to je běžný jev a že to fakt nutně neznamená, že potkaly životní lásku.
La Pepa 5341
7.11.2024 16:55:23
Měla jsem ve svém okolí několik chlapů, pro které jsem měla slabost. Nikdy z toho nic víc nebylo, buď nebyla vhodná doba, nebo jsme si víc vážili našeho kamarádství, nebo bylo evidentní, že není nejlepší nápad si něco začít, i když to trochu jiskřilo. Někdy to trvalo léta, ale buď to vyhnilo, nebo umřel, nebo se časem projevil jako pako. Troufnu si říct, že vliv na moje oficiální svazky to nemělo....
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 231487  [Dalších 231457 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.