Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Albar | 93722 |
5.8.2011 7:10:04
Katko, tak dej vědět, jak jsi dopadla u doktora
|
Katka |
• |
4.8.2011 20:08:24
Albar,tak já zatím přibrala 1 kg ale spíš to bylo tím,že jsme byli na dovči a jen jsem se cpala a neměla pohyb.
Jinak chodím taky 2 x týdně na zumbu a snažím se necpat se. Já jdu na kontrolu ovulace zítra a "zatím" jsem rozhodnutá s Clostilbegytem skoncovat!!!! Jinak já bych si spíše vyžádala kontrolu vejcovodů(laparoskopii) nebo teď se prý někde dělá i ambulantní profuk vejcovodů,tak se na to zítra poptám ) a až potom bych uvažovala o IVF. |
Albar | 93722 |
4.8.2011 20:03:50
Jo a ještě po clostilu přibírám a to jsem omezila jídlo a dvakrát týdně chodím na aquaerobik.
|
Albar | 93722 |
4.8.2011 19:57:45
Katko, to mě mrzí, že se vám nedaří
Mě první cyklus zabral, měla jsem i ovulaci, sice pozdě, ale byla, ale nepovedlo se. Druhý měsíc i přes vyšší dávku ovulace nebyla a ted´ čekám, až to dostanu a začnu brát třetí měsíc. Jsem s lékařkou předběžně domluvená, že jestli se nepodaří do konce roku, tak nám dá doporučení na umělé oplodnění Pořád doufám, ale naděje ubývá. Já jsem taky po clostilbegytu unavená, protivná, mám nafouknutý břicho, ale ještě to zkusím. Nechci to ted´ vzdát, když už jsem začala. Snad se obě brzy dočkáme |
Katka |
• |
4.8.2011 11:45:47
Albar,tak co zabral Clostilbegyt??Já už ho beru 3 cyklus a končím!!!Doktor říkal,že v dnešní době už je prokázané,že se může brát i rok!!!Ale já už ho nechci,folikuly sice dozrávají ukázkově ale jinak nic moc.Těhu nejsem a jsem po něm dost podrážděná,pořád mě bolí hlava a jsem opupínkovaná jako puberťačka :-(.
|
Albar | 93722 |
10.7.2011 21:19:02
Katko,
já jsem si vzpomněla až ted´, jak si mi to připomněla omlouvám se Nám se miminko první měsíc nepodařilo, tak jsem ted´ dobrala další balení a ve čtvrtek jdu zas na ultrazvuk, tak doufám Raději si fakt zajdi k doktorovi, budeš mít klid |
Katka |
• |
10.7.2011 15:59:16
Albar,já si tě pamatuju.Už jsme se tady o tom Clostilu bavili .
No já byla minulý měsíc na utz a folikul byl krásně velký,tento měsíc jsme se s mudrou domlouvali,že nepřijdu páč by měla ovulovat levá strana a tu mám neprůchodnou,takže by to k ničemu nebylo.I tak jsem ho měla užívat aby měl funkci i na příští měsíc. Ale zítra k němu radši zajdu,pro klid na duši . |
Albar | 93722 |
10.7.2011 14:32:36
A k tomu clostilbegytu mám už jen kontryhelové kapky, moje doktorka mi už nic jiného nedoporučovala, aby se moc netloukly ty umělé a přírodní hormony a to jinak proti bylinkám nic nemá.
|
Albar | 93722 |
10.7.2011 14:30:14
Katko, tys užívala clostilbegyt tenhle cyklus? A to si tě doktor nepozval na folikulometrii? V příbalovém letáku je to přímo napsané, že po dobu, co ho budeš brát, musíš být pod lékařským dohledem.
Já jsem ho brala taky druhý měsíc, ted´ v týdnu jdu zase na ultrazvuk, jak roste vajíčko. Na tvém místě bych si k doktorovi zašla ted´ zavčasu, at´ nemusíš podobné problémy řešit na dovolené |
Katka |
• |
10.7.2011 8:35:32
ahoj,potřebovala bych poradit.
druhý měsíc jsem užívala Clostylbegyt na růst folíků(5-9 DC) a od včerejška tj.14 DC krvácím :-((((!!!!!!!!Zrovna když má být ovulace!Včera jsem jen jakoby špinila,no dnes je to už na vložku. Zároveň mám kvasinky a užívám na to Jenamazol. Je to normální,může to být tím Clostilbegytem nebo to bude něco jiného????? Ještě užívám asi 14 dní kapky Feminan(měsíček lékařský,kontryhel a jeřáb ptačí) ale to jsou čistě bylinky. Příští neděli odlétáme na dovču,tak teď nevím zda v týdnu ještě naběhnout k doktorovi nebo ne. Máte někdo podobnou zkušenost??? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.