| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 6120  [Dalších 6010 >>]
Albar 93722
5.8.2011 7:10:04
Katko, tak dej vědět, jak jsi dopadla u doktora~;((
Katka
  • 
4.8.2011 20:08:24
Albar,tak já zatím přibrala 1 kg ale spíš to bylo tím,že jsme byli na dovči a jen jsem se cpala a neměla pohyb.
Jinak chodím taky 2 x týdně na zumbu a snažím se necpat se.
Já jdu na kontrolu ovulace zítra a "zatím" jsem rozhodnutá s Clostilbegytem skoncovat!!!!
Jinak já bych si spíše vyžádala kontrolu vejcovodů(laparoskopii) nebo teď se prý někde dělá i ambulantní profuk vejcovodů,tak se na to zítra poptám :-)) a až potom bych uvažovala o IVF.
Albar 93722
4.8.2011 20:03:50
Jo a ještě po clostilu přibírám~n~ a to jsem omezila jídlo a dvakrát týdně chodím na aquaerobik.
Albar 93722
4.8.2011 19:57:45
Katko, to mě mrzí, že se vám nedaří~6~
Mě první cyklus zabral, měla jsem i ovulaci, sice pozdě, ale byla, ale nepovedlo se. Druhý měsíc i přes vyšší dávku ovulace nebyla~:( a ted´ čekám, až to dostanu a začnu brát třetí měsíc. Jsem s lékařkou předběžně domluvená, že jestli se nepodaří do konce roku, tak nám dá doporučení na umělé oplodnění~7~ Pořád doufám, ale naděje ubývá.

Já jsem taky po clostilbegytu unavená, protivná, mám nafouknutý břicho, ale ještě to zkusím.
Nechci to ted´ vzdát, když už jsem začala. Snad se obě brzy dočkáme~p~~;((
Katka
  • 
4.8.2011 11:45:47
Albar,tak co zabral Clostilbegyt??Já už ho beru 3 cyklus a končím!!!Doktor říkal,že v dnešní době už je prokázané,že se může brát i rok!!!Ale já už ho nechci,folikuly sice dozrávají ukázkově ale jinak nic moc.Těhu nejsem a jsem po něm dost podrážděná,pořád mě bolí hlava a jsem opupínkovaná jako puberťačka :-(.
Albar 93722
10.7.2011 21:19:02
Katko,
já jsem si vzpomněla až ted´, jak si mi to připomněla~f~ omlouvám se~x~

Nám se miminko první měsíc nepodařilo, tak jsem ted´ dobrala další balení a ve čtvrtek jdu zas na ultrazvuk, tak doufám:-)~p~

Raději si fakt zajdi k doktorovi, budeš mít klid ~x~
Katka
  • 
10.7.2011 15:59:16
Albar,já si tě pamatuju.Už jsme se tady o tom Clostilu bavili :-).
No já byla minulý měsíc na utz a folikul byl krásně velký,tento měsíc jsme se s mudrou domlouvali,že nepřijdu páč by měla ovulovat levá strana a tu mám neprůchodnou,takže by to k ničemu nebylo.I tak jsem ho měla užívat aby měl funkci i na příští měsíc.
Ale zítra k němu radši zajdu,pro klid na duši :-).
Albar 93722
10.7.2011 14:32:36
A k tomu clostilbegytu mám už jen kontryhelové kapky, moje doktorka mi už nic jiného nedoporučovala, aby se moc netloukly ty umělé a přírodní hormony a to jinak proti bylinkám nic nemá.
Albar 93722
10.7.2011 14:30:14
Katko, tys užívala clostilbegyt tenhle cyklus? A to si tě doktor nepozval na folikulometrii? V příbalovém letáku je to přímo napsané, že po dobu, co ho budeš brát, musíš být pod lékařským dohledem~d~.
Já jsem ho brala taky druhý měsíc, ted´ v týdnu jdu zase na ultrazvuk, jak roste vajíčko.

Na tvém místě bych si k doktorovi zašla ted´ zavčasu, at´ nemusíš podobné problémy řešit na dovolené~x~
Katka
  • 
10.7.2011 8:35:32
ahoj,potřebovala bych poradit.
druhý měsíc jsem užívala Clostylbegyt na růst folíků(5-9 DC) a od včerejška tj.14 DC krvácím :-((((!!!!!!!!Zrovna když má být ovulace!Včera jsem jen jakoby špinila,no dnes je to už na vložku.
Zároveň mám kvasinky a užívám na to Jenamazol.
Je to normální,může to být tím Clostilbegytem nebo to bude něco jiného?????
Ještě užívám asi 14 dní kapky Feminan(měsíček lékařský,kontryhel a jeřáb ptačí) ale to jsou čistě bylinky.
Příští neděli odlétáme na dovču,tak teď nevím zda v týdnu ještě naběhnout k doktorovi nebo ne.
Máte někdo podobnou zkušenost???
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 6120  [Dalších 6010 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.