Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lucie+3 | 110616 |
1.10.2011 14:40:08
Je možné aby se ovulace projevovala tak, že mám citlivé prsa, že nemůžu mít ani podprsenku a když mám tričko, tak je mi to hodně nepříjemné, mám na prsou vidět i žíly a jsem přecitlivělá, že brečím u prostřeno. Na těhotenství je ještě brzy jsem teprve 17DC. Spíš myslím, že to může být opožděná ovulace, ale je to dost masakr hlavně s těma prsama. Neumím si představit, že by mi na ně manžel sáhl ono to jako nebolí, ale na bradavkách je to strašně nepříjemné a prsa mě pobolívají obě od podpaží směrem k bradavkám.
Projevuje se někomu ovulace taky tak? |
Adéla Vaculíková |
• |
6.9.2011 16:23:47
Vřele doporučuji, během jednoho víkendu se naučíte celou sestavu, která pomáhá řešit problémy s hormonální nerovnováhou, např. právě s anovulací(výsledky jsou podloženy výzkumem). Mrkněte na www.hormonalni-joga.cz
|
Albar | 93722 |
24.8.2011 6:42:22
Já jsem gynex zkoušela už před tím clostilbegytem, kdyby zabral, tak abych se nemusela zbytečně cpát hormony, ale nepomohl mi. Ještě jsem brala homeopatické kapky hormeel, po těch jsem alespoň dostala menstruaci, tak asi zase zkusím ty at´ alespoň nemusím pořád chodit na vyvolávačky. Ach jo a to jsem ty děti chtěla mít blízko po sobě a všechno je jinak Zkusíme to do konce roku nechat, třeba se náhodou podaří a když ne, tak po novém roce půjdem na umělé.
Tobě držím palce |
Katka |
• |
23.8.2011 10:56:28
Albar,tak to mě mrzí!!Mě tedy vždy fungoval skvěle ale ty vedlejší účinky mi vadili.
A co zkusit Gynex,četla jsem na něj samou chválu.Dokonce se po něj i prý líp hubne.Já už ho mám doma,začíná se brát první den MS a tak stále čekám a MS zatím nikde.Dnes jsem 30 DC a jelikož mám cykly nepravidelné,moc nadějí si nedělám :-(. Počkám do pátku a uvidím. |
Albar | 93722 |
23.8.2011 6:09:31
Ahoj Katko, tak já s clostilbegytem taky končím. Tenhle cyklus jsem brala čtyři tablety denně a včera na ultrazvuku nebyl vidět jediný folikul, prostě NIC. Jen jsem po něm přibrala pět kilo Domluvila jsem se s lékařkou že do konce roku zkusím zhubnout, že by to mohlo pomoct a když se ani potom miminko nepodaří, tak už půjdem na umělé.
|
Albar | 93722 |
6.8.2011 11:59:09
Však jednou nám to vyjít musí
Já už v pondělí začnu brát zas clostilbegyt, tak ti potom dám vědět, jestli se zadařilo. |
Katka |
• |
5.8.2011 20:43:34
Albarm takový folikuly už jsem měla několikrát a nic :-(.
Tobě taky držím palečky ať se brzy zadaří )!!!!!!!!!!! |
Albar | 93722 |
5.8.2011 13:02:06
Katko, folikuly máš pěkný, tak šance určitě je Já už mám taky jednu skoro tříletou dceru, povedla se nám hned a ted´ tohle. Navíc na mě ten clostilbegyt moc nefunguje Ten druhý měsíc, co jsem clostil brala (tři tablety denně), jsem měla folikul 13.den jen 15 mm, ovulace ani nepřišla, v pondělí jsem byla na agolutinu, abych to konečně dostala a začnu další měsíc. Ted´ budu brát čtyři tablety, domlouvala jsem se lékařkou, že to zkusíme nejdřív takhle, protože ty injekce, co se píchají na podporu ovulace jsou ještě daleko silnější.
No už se smiřuju s tím, že se vracím zpátky do práce, ale mám strach, aby to potom nešlo ještě hůř, protože k těm problémům co mám ted´ se budu ještě nervovat v práci Pořád se utěšuju tím, že když to šlo jednou, půjde to snad i podruhý. A tobě držím palce at´ to vyjde |
Katka |
• |
5.8.2011 12:38:41
jsem zapomněla.Navíc mám ještě cystu :-(( ale prý to není žádná katastrofa.
|
Katka |
• |
5.8.2011 12:37:14
Albar,tak 12 DC jsou 3 folikuly 21 mm.Na pravé straně jeden,nalevo dva(levý vejcovod nefunkční).
Mudr mi nevymlouval,že už nechci Clostilbegyt,říkal,že klidně si mám dát pauzu.Jestli dorazí MS chci zkusit Gynex,dost jsem na něj četla chválu ). Ty už máš nějaké dítko?Já mám dcerku, na podzim jí budou 3 roky ale ta je vyloženě vymodlené dítě. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.