Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Fern | 155759 |
29.3.2023 12:18:50
Hotel Pawlik,tusim Frantiskovy L.?
Kamaradka si to hodne chvalila a nebyla rozhodne jedina,maji dobre recenze; a pote,kdy jsme byli poprve ve Frantovkach,tak za mne osobne strci do kapsy kv i ml - moc pekne prochazky i mesto. Tzv.pobytove "nadiktovane" balicky nesnasim a dost casto jen obch.trik ku prospechu provozovatele,nikoli klienta. Takze ja zasadne chci jen pobyt a to ost.az podle chuti a nalady. |
Monika | 123907 |
29.3.2023 11:51:47
Nebyla jsem nikdy na žádném lázeňském pobytu, ale podívala jsem se na ty tvé odkazy. Přijde mi to hodně podobné, takže asi bych se rozhodovala podle toho, na co se na takovém pobytu nejvíc těším, jaké jsou moje představy. Mně bohužel min. 2/3 vypsaných procedur moc nelákají. Užila bych si masáže, případně koupele, zato zábaly do čokolády a peeling rukou nebo nějaká inhalace by mi přišlo jako ztráta času a nuda. U toho hotelu Regent, jsou procedury pěkný "zajíc v pytli", že prý podle vyšetření lékaře ... Na druhou stranu to vyšetření může být plus, pokud o něco takového stojíš a bude to tedy mít alespoň trochu úroveň (můžeš třeba vyzískat informace a doporučení pro dobu "doma", i kdyby jen typu, na které vyšetření by bylo vhodné se objednat atd.). Mně by zajímala možnost plavání v bazénu, ten je ovšem v hotelu Richard miniaturní, v hotelu Regent asi větší (ale může to být šikovně udělaná fotka), v tom Sansoucci ho raději nevyfotili, což bych viděla jako špatné znamení Fittnes nevyfotili pro jistotu nikde (ale třeba ani o cvičení nestojíš) ...
Jinak mně jsou jako město sympatičtější Mariánské Lázně než Karlovy Vary, ale třeba kvůli procházkám po okolí (které by pro mě byly dost podstatné) se mi zdají lepší Karlovy Vary (navíc okolí ML poměrně znám). Určitě by se hodily informace z poslední doby o úrovní jídla a celkových poměrech v hotelech, možná se snaží pomoct si všelijak ... |
Lonai | 67010 |
29.3.2023 10:39:14
Potřebovala bych poradit. Mám k narozeninám slíbený wellness pobyt.
Po hledání x možností (chtěla jsem jen západočeské lázně, aby to nebylo daleko), my zbylo toto: https://www.spa.cz/lazne-karlovy-vary/spa-resort-sanssouci/regeneracni-program/ https://www.spa.cz/lazne-karlovy-vary/stjoseph-royal-regent/lazensky-pobyt-454-1594708433/ https://www.spa.cz/marianske-lazne/wellness-spa-hotel-richard/exkluzivni-wellness-pobyt/ Byl jste tam někdo? Nevím, co si vybrat. |
domenica | 50201 |
26.5.2022 20:06:46
považuji za nejhorší lázně. Dcera jezdila pravdidelně - Janské lázně, Moravský kraj, aj., tyto s přehledem nejhorší ... odmítla tam jet po druhé...
|
Jojona | 24583 |
22.5.2022 21:31:16
Byla jsem tam s ditetem pred 14 lety. Ditko melo 4 roky a od te doby jezdila pravidelne do 16 let kazdy rok do ruznych leceben a na alergie ji to pomahalo velmi
|
Bílá Masajka | 131899 |
22.5.2022 19:07:19
Bylo vaše dítě v těchto lázních?
Jak jste byli spokojení? Syn jede letos poprvé,ale bude tam sám. Nějaké pěkné tipy na výlety v okolí? Moc děkuji |
zerat | 18305 |
3.2.2022 18:26:48
Ono je to teď v době covidové takové nahnuté. Třeba v lázních v Třeboni jedinou kulturou bylo kino v areálu nic jiného jsem tam neviděla. Takže jsem si řekla, že společenské kalhoty nechám příště doma a budou mi stačit černé rifle a nějaká hezká halenka. Teď v zimě jsem měla problém se pobrat do velkého kufru - zimní turistické boty, zimní bunda, župan, velká osuška do bazénu... všechno je to dost neskladné.
|
zerat | 18305 |
3.2.2022 18:12:22
Třeboň. Dnes jsem si ověřila, že už je můj schválený návrh u nich a čekám, co vymyslí. Prý to bude řešit vedoucí, tak se snažím věřit a doufat v to, že zase brzy nastoupím na pobyt... Hlavně doufám, že zase nepojedu po pár hodinách nebo dnech domů, protože mi ukončí pobyt.
|
byvala radka | 154149 |
3.2.2022 15:33:57
v kterých jsi byla?
|
zerat | 18305 |
2.2.2022 10:59:49
Agatho, já jsem teda v lázních (ne v Jeseníkách) strávila jen 24 hodin, ale z toho, co jsem tam viděla: župan mi přišel jako zbytečné zavazadlo, protože by mi stejně vadilo se po areálu motat polonahá v županu, na pokoji jsem byla sama, ale kdybych tam byla s někým, tak by se mi možná župan hodil. Po areálu jsem chodila ve slušném domácím oblečení, které šlo rychle svléknout a rychle obléknout a domácích nazouvácích. Do bazénu jsem si brala gumové nazouváky.
Měla jsem s sebou zbytečně teplé oblečení dovnitř, protože všude bylo teplo, více méně přetopeno. Takže jestli pojedu brzy pokračovat v pobytu, tak si beru s sebou i 3/4 elasťáky; víc trik s krátkým rukávem... Ale toto záleží na tom, kde budeš ubytovaná. Já mám potíže s pohybovým aparátem, takže jsem vyžadovala ubytování v hlavní budově. Určitě bych nezvládla běhat třeba 5x denně 1 km tam a zpět na nějaké ubytování v okolí na nějakém penzionu. Hodí se malá kabelka na peněženku, doklady a nějaká menší taška na ručník, plavky, hřeben... A třeba tam kde jsem byla já nebyla k dispozici pračka (dost mě to překvapilo, ale nebyla), toto Ti řeknou na rezervacích lázní. Takže pokud pračka není, tak se hodí si vzít s sebou nebo pak na místě koupit něco na ruční praní a třeba nějaký kolík pokud budeš mít k dispozici balkon. Co se týká výletů po okolí: já jsem měla rozpis procedur tak nabitý, že jsem měla čas jen hoďku dvě po obědě a pak večer, kdy už byla tma. Jinak denně hned od rána od cca 8 hodin procedury, pak oběd, chvilka na odpočinek, procházku, procedury, večeře... Až pak po večeři volno, ale to už fakt byla tma. Na procedury se muselo chodit aspoň 5 minut předem, přijít o 5 minut později, tak nedostanu razítko a mám problém. Jediný den, kdy nebyly plánované procedury byla neděle. A to hodně doporučovali odpočívat, protože ty procedury problémové oblasti rozbouří. Trekové hůlky jsem si s sebou vzala i když jsem nebyla v horách, používám je na procházky do přírody běžně. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.