| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky ve Španělsku

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 7276  [Dalších 7186 >>]
MarcelaES 42263
4.12.2009 0:11:26
Brigit, gratulujem k chlapcekovi v brusku a dufam, ze uz Ti bude len lepsie a zbytok tehu Ti utecie ako voda~x~~x~~x~~x~~x~

...a aj ja chceeeeeeeeeeeeeem~p~~p~~p~
clasofkama 32534
24.11.2009 8:14:06
Danusko to je teda chlapik poradnej~R^ o vanocich uz bude vetsi to je v pohode, rika se, ze se ma cekat az do 3 mesicu po narozeni je dobry ho pri vzletu kojit aby mu nezalehly ouska,....na kocar si vem velkej pytel na kose , at ti ho nezaspinej!!! jak se bydli v novem??
my cekame taky ~p~ je to kluk tak jsou vsichni stastny, me by holka nevadilo, mam docela hovni tehu, jsem za pulkou a porad:-© proste si to naposled musim uzit~q~ v dubnu na pribude dalsi clen tak jsem zvedava jak tolik deti zvladnu...~o~matka pluku uz to vidim.......
Danuskita 92834
24.11.2009 0:53:34
Ahoj holky,
vsechny moc zdravím a hlásím, ze jsme i s mým mlícným upírkem zivý a zdravý!
Já uz mám o 2kg mín nez pred tehu a Danda má uz ted v 3,5mes váhu a výsku pulrocního mimca.~j~~R^
Je zdravej a moc hodnej, jen sem tam proti necemu zaprotestuje a protrénuje sobe hlasivky a me citlivost usních bubínku!~t~

Jinak uz se moc tesíme na "ceské vánoce", jen nás trochu strasí první cestování letadlem a vsude rádící chripka at prasecí ci normální...
Budu vdecná za vsechny rady zkusenejsích!!~;)

Helco....dodatecne moc gratuluju ke krásné holcicce!~x~~x~~x~

Brigi....Nomad se bájecne osvedcil! Stestí, ze jsem zvolila velkej kocár pac Danda je peknej macík!

Ráda bych taky pridala pár fotecek, ale nevím jak se to delá. Poradte!

Díky moc a krásné dny D+D~s~
clasofkama 32534
21.11.2009 11:26:40
Jj Market rostem oba~t~ Maelie utekla roku? koro jo vid toto leti, ....

bojite se ty chripky AAA ??
MarketaB 16690
19.11.2009 21:06:13
No nektere ano.~j~
Jak se mas Brigit? Vse v pohode? Mimi pribyva? Maelie uz zacala chodit. Zatim ujde vcelku 20 kroku,ale neustale trenuje.~t~
clasofkama 32534
19.11.2009 17:36:55
Tady uz asi neni vubec nikdo~e~

nevim kde jste vsichni??????""""vratily jste se do cech???
terez
  • 
16.11.2009 23:15:31
ahoj, najde se tu nejaka maminka z blizkosti? Tereza + dcera
Jana, 3 kluci 16900
5.11.2009 22:50:52
Ahoj Katko, ja bydlim kousek od Madridu, tak pokud chces, muzeme, jak pises, nekdy prohodit ceskou vetu.

Jinak moc zdravim vsechny maminky v diskusi a omlouvam se, ze uz mooooc dlouho nepisu. Pravda je takova, ze proste nestiham - ani se sem koukat. Dnes jsem se koukla snad poprve v tomto kalendarnim roce a zrovna vidim, ze se nekdo pta po Madridu, tak to je nahoda. Jinak - pokud se na mne jeste pamatujete, meli jsme dva kluky, ted mame tri. Mimi se jmenuje Pavlicek a je to zlaticko. Uz mu bude pul roku ted v nedeli. Tak ahoj vsem a Katko, pokud chces, ozvi se mi radsi na mail. ~:-D
Marketa S 39054
29.10.2009 12:38:35
Ja mela za to, ze jsem vcera pridala prispevek a ted tu nic neni. Tak se mi to asi zdalo a nebo ze by ~v~ ?

Nikdo to ode me nastesti nedostal. Ted deti obcas rymujoua kaslou, ale ve skole je plno deti doma s teplotama, tak cekam, kdy padne rada na nas. Ach jo, pocasi je blaznivy. Je kolem 20º, pak se ochladi a tak se neni cemu divit.

Tak se drzte, at se vas bacili drzi dal. Papa~y~
MarketaB 16690
25.10.2009 7:04:28
Ahoj Market,
mam pocit, ze letos lita ta strevni chripka obzvlast v silne forme. Filip mel v lete velmi divnou strevni chripku - horecku 39 6 dni a zvracel a mel prujem pouze jednou.
Doufam, ze to od tebe nikdo nedostal. My pro zmenu bojujeme s kaslem. Tady se meni pocasi kazdy den (dokonce uz i snezilo~a~).
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 7276  [Dalších 7186 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.