Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
MarcelaES | 42263 |
4.12.2009 0:11:26
Brigit, gratulujem k chlapcekovi v brusku a dufam, ze uz Ti bude len lepsie a zbytok tehu Ti utecie ako voda
...a aj ja chceeeeeeeeeeeeeem |
clasofkama | 32534 |
24.11.2009 8:14:06
Danusko to je teda chlapik poradnej o vanocich uz bude vetsi to je v pohode, rika se, ze se ma cekat az do 3 mesicu po narozeni je dobry ho pri vzletu kojit aby mu nezalehly ouska,....na kocar si vem velkej pytel na kose , at ti ho nezaspinej!!! jak se bydli v novem??
my cekame taky je to kluk tak jsou vsichni stastny, me by holka nevadilo, mam docela hovni tehu, jsem za pulkou a porad proste si to naposled musim uzit v dubnu na pribude dalsi clen tak jsem zvedava jak tolik deti zvladnu...matka pluku uz to vidim....... |
Danuskita | 92834 |
24.11.2009 0:53:34
Ahoj holky,
vsechny moc zdravím a hlásím, ze jsme i s mým mlícným upírkem zivý a zdravý! Já uz mám o 2kg mín nez pred tehu a Danda má uz ted v 3,5mes váhu a výsku pulrocního mimca. Je zdravej a moc hodnej, jen sem tam proti necemu zaprotestuje a protrénuje sobe hlasivky a me citlivost usních bubínku! Jinak uz se moc tesíme na "ceské vánoce", jen nás trochu strasí první cestování letadlem a vsude rádící chripka at prasecí ci normální... Budu vdecná za vsechny rady zkusenejsích!! Helco....dodatecne moc gratuluju ke krásné holcicce! Brigi....Nomad se bájecne osvedcil! Stestí, ze jsem zvolila velkej kocár pac Danda je peknej macík! Ráda bych taky pridala pár fotecek, ale nevím jak se to delá. Poradte! Díky moc a krásné dny D+D |
clasofkama | 32534 |
21.11.2009 11:26:40
Jj Market rostem oba Maelie utekla roku? koro jo vid toto leti, ....
bojite se ty chripky AAA ?? |
MarketaB | 16690 |
19.11.2009 21:06:13
No nektere ano.
Jak se mas Brigit? Vse v pohode? Mimi pribyva? Maelie uz zacala chodit. Zatim ujde vcelku 20 kroku,ale neustale trenuje. |
clasofkama | 32534 |
19.11.2009 17:36:55
Tady uz asi neni vubec nikdo
nevim kde jste vsichni??????""""vratily jste se do cech??? |
terez |
• |
16.11.2009 23:15:31
ahoj, najde se tu nejaka maminka z blizkosti? Tereza + dcera
|
Jana, 3 kluci | 16900 |
5.11.2009 22:50:52
Ahoj Katko, ja bydlim kousek od Madridu, tak pokud chces, muzeme, jak pises, nekdy prohodit ceskou vetu.
Jinak moc zdravim vsechny maminky v diskusi a omlouvam se, ze uz mooooc dlouho nepisu. Pravda je takova, ze proste nestiham - ani se sem koukat. Dnes jsem se koukla snad poprve v tomto kalendarnim roce a zrovna vidim, ze se nekdo pta po Madridu, tak to je nahoda. Jinak - pokud se na mne jeste pamatujete, meli jsme dva kluky, ted mame tri. Mimi se jmenuje Pavlicek a je to zlaticko. Uz mu bude pul roku ted v nedeli. Tak ahoj vsem a Katko, pokud chces, ozvi se mi radsi na mail. |
Marketa S | 39054 |
29.10.2009 12:38:35
Ja mela za to, ze jsem vcera pridala prispevek a ted tu nic neni. Tak se mi to asi zdalo a nebo ze by ?
Nikdo to ode me nastesti nedostal. Ted deti obcas rymujoua kaslou, ale ve skole je plno deti doma s teplotama, tak cekam, kdy padne rada na nas. Ach jo, pocasi je blaznivy. Je kolem 20º, pak se ochladi a tak se neni cemu divit. Tak se drzte, at se vas bacili drzi dal. Papa |
MarketaB | 16690 |
25.10.2009 7:04:28
Ahoj Market,
mam pocit, ze letos lita ta strevni chripka obzvlast v silne forme. Filip mel v lete velmi divnou strevni chripku - horecku 39 6 dni a zvracel a mel prujem pouze jednou. Doufam, ze to od tebe nikdo nedostal. My pro zmenu bojujeme s kaslem. Tady se meni pocasi kazdy den (dokonce uz i snezilo). |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.