| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky ve Španělsku

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 7276  [Dalších 7196 >>]
Dodulka 72151
23.1.2010 15:20:30
Ahoj všichni,
chtěla bych se zeptat, jestli sem nechodí nějaká maminka žijící ve Španělsku. Máme v plánu se tam odstěhovat a tak bych uvítala každou zkušenost a informaci!!!
Můžete mi kdyžtak napsat i na mail. DĚKUJI!!!!!
všem přeji krásný den.
MarketaB 16690
11.1.2010 8:11:07
Vsechno do nej do Noveho roku. Jak jste oslavili vanocni prazdniny? My jsme nakonec meli strasne moc stesti.

Lucka s rodinou zustala uzavrena kvuli pocasi na letisti ve Frankfurtu (alespon dostali kvuli detem hotel) tri dny nez mohli odletet do cilove stanice. A prileteli samozrejme bez kufru.

My jsme nakonec cast kufru dostali 23.12, takze alespon deti se mohli prevleknout a vzit si vlastni backurky, protoze babicka ma jen dospelacke pantofle nebo backurky pro mimi. Kufr s darky a obleceni pro nas cestoval po Nemecku a nakonec dorazil k nam az 3 dny pred nasim odletem nazpatek.
Cesta nazpatek probehla v pohode, jen jsme museli vstavat ve 2 v noci, abychom dorazili vcas na letadlo z Bilbaa v 7.30.
MarketaB 16690
20.12.2009 22:01:58
Lucko, odleteli jste?

Nase cesta byl horor a bohuzel jeste pokracuje. Vcera jsme meli odletat v 5 odpoledne pres mnichov, nakonec jsme leteli v 7 pres frankfurt a do bilbaa jsme se dostali az v 11 vecer. Po priletu jsme zjistili, ze kufry zustaly ve frankfurtu a pry ze je dnes dostaneme vecer. Ted jsme se dozvedeli, ze v Nemecku se zhorsilo pocasi a tak zadne letadlo nevzletlo... Nakoupila jsem si teple spodni pradlo pro me a deti, ale zatim ho nemuzeme vyuzivat .... Mame tady topeni nastavene na ¨luxusnich¨ 17 stupnu.
Ke tchanovcum jsme puvodne meli dorazit do 23, ale nakonec jsme dorazili az ve 3 rano.~q~
Lucie, Amaia+Eneko+Julen 18584
18.12.2009 11:07:07
Juuuu,Brigi, tak kluk?~j~
clasofkama 32534
6.12.2009 9:38:51
Vam taky~x~~x~ za chvili tam mate svoje nejnejmilejsi~R^

Mony nejsem smutna, ale me ten kluk docela zaskocil~d~ sama tomu nerozumim, nechapu...~d~ nevim jak ty svoje pocity vysvetlit, vsichni cekali kluka, ale ja ne...nejsem na toho kluka vvubec pripravena..navic tehotenstvi mam docela blby je mi porad nevolno ja uz ani nevim co to je mit zaludek v pohode a to jsem 24tt~n~ jeste ze jsou holky uz velky ~R^
Miruskita 93024
5.12.2009 17:38:55
.......přeji krásný adventní čas a vydařené svátky bez nemocí a žalů......
babi Miruškita
nonynka & Klarka 31054
4.12.2009 22:59:48
Ahojky,

Jen jsem narychlo zaskocila. Nejak nestiham a kdyz sedim cely den v praci u pocitace tak se mi uz doma ani nechce pocitac otevirat.
Brigit to je novinka, nevedela jsem, ze to bude chlapecek tak konecne chlap do vaseho babince a posila Carlosovi.
Nevim jestli se mi to zda, ale mam pocit, ze jsi nejaka smutna?

Holky kdo znate Prahu, jede tam na Silvestra moje znama se devam detmi a ptala se me, kde se v centru da zajit s detma se pobavit ma holky 6 a 3 roky a taky kde se da v centru dobre najist. Pokud mate tip na nejake hezke misto a dobrou restauraci tak prosim pisnete.

Diky moc Monca
clasofkama 32534
4.12.2009 14:36:37
Marcel dyt maaas malyyy kolik je vlastne Ianovi?

asi se nedam ockovat.......~d~~d~~d~porad neviiim mam v tom gulas nekdo rika jo nekdo nee~q~

o viikendu jezdivame k tchyni je tam vdycky hodne lidi, jednou jsem nesla nebylo mi dobre.....byl tam jejich znamej...vecer se mu udelalo zle a do 5 dnu zemrel~n~ bylo mu asi 35 ae byl hodne silnej~n~ kdybych tam sla mohla jsem ji chytit~q~ je to docela husty~n~

jsem rekla carlosovi, ze kdyby neco at da malyho nasim, ze ho nikdo nebude mit tak rad jako moje mamka, o holky se postara uz jsou velky, ale mimino by nezvlad~p~ saam, nova zena ho nenude mit tak rada jako mamka~2~ fakt jsme to probirali jsem pripravena na vse~R^
MarcelaES 42263
4.12.2009 0:16:06
Brigit, chripku A sme podla pediatricky prekonali, takze nejaky strach nemam. Hoci jeden nikdy nevie, testy malej nerobili, tak len dufam, ze uz sme po. Ako tehulka sa davas ockovat?
MarcelaES 42263
4.12.2009 0:14:08
Danuskita, tak to je Danda pekny chlapik, rastie Ti ako z vody.~p~
Lietadla sa neboj, to zvladnete v pohode. Co sa aj ja bojim je ten kopec ludi na letisku, tam sa toho premelie. Dufam, ze aj tuto zimu nebudeme travit na Slovensku po cakarnach u lekarov. Stastnu cestu zelam!
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 7276  [Dalších 7196 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.