| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Asii

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 476  [Dalších 276 >>]
Kimmy, 2 deti
  • 
16.4.2007 14:25:01
naprosto souhlasim - u nas je i ten rok jen velkym snem, ale zas je tady velky vyber skolek nebo pomoci v domacnosti, takze se to da docela skloubit - a jako vsude, zalezi na zamestnavateli. Ja myslim, ze dulezite jsou vsechny roky az do te puberty - i pak, i kdyz ten vliv neni az tak velky.... podle mne treti narozeniny nejsou zadnou magickou hranici - memu synovi jdou ctyri a holcicce necele dva - nemyslim si, ze on by me potreboval nejak min - a ona si zas v klidu hraje s jinymi detmi pod dohledem chuvy - je to presne o te kvalite vs kvantite. Mne hlavne stve, ze v CR se to casto bere jakoze kdo jde do prace driv, je sobec a nedava detem maximum a zbytecne se pak vytvari takova ta neprijemna atmosfera....

Kimmy
MartaS. 10930
13.4.2007 18:49:44
.... omlouvam se, ze jsem se vloudila na vasi diskusi, ale jsem "postizena" :o) sberatelskou vasni a zacala jsem sbirat nejenom kinder figurky, ale tez "papirky" (vyobrazena cela serie na jedne strane a obrazek bud figurky nebo stavebni navod ze strany druhe). V ruznych statech jsou paprirky (odborne BPZ - Bei Pack Zettel) ruzne v prislusnych jazycich. Jak se rika "lina huba hole nestesti", tak bych to chtela zkusit a optat se, zda kupujete svym detinkam KINDER SURPRISE vajicka ? Pokud ano a papirky vyhazujete, tak bych mela velke prani, zda byste tyto nemohli davat stranou a eventuelne mi cas od casu poslat s tim, ze bych se samosebou rada revasovala a poslala nejakou drobnost o kteou byste si napsali. Tisicere diky za VASE nabidky na e-mail marta.s@aseco.cz.
Preji vsem jen to nejlepsi a pripadne se tesim .... :o)
Marta
Kimmy, 2 deti
  • 
12.4.2007 15:09:47
Ahoj Mariko - zdravim Te ze Singapuru. Pobavila jsi me svym komentarem o skolkach - ja pracuju od osmi mesicu kazdeho ditete a na ty ceske podminky jen koukam.... Taky uz jsem se o sobe dovedela leccos na tema "krkavci matka"... Pripada mi, ze ta prislisna ochrana stejne nakonec funguje proti matkam, ale nevysvetlis to - nejvic me dojimaji takove ty prispevky, jak "co nedam diteti do tri let, to uz nikdy nedozenu".... to je podle mne naprosty nesmysl... ale kazdy ma pravo na svuj nazor. Napis pak po vylete, jak ses v CR mela.

Kimmy
Petanda + Neo (10.9.05) 26704
6.4.2007 7:31:21
Mariko,
s tou cestinou, vzdyt manza mluvi anglicky ne? Tak to mate s cestinou porad jazyky dva. Takze nejlepsi je, kdyz mamka mluvi cesky a tatka anglicky a ditko bude v klidu spinat. Jenze kdyz mi mluvime anglicky a japonsky a do toho bych na maleho mela mluvit cesky, no vyzkousela jsem to, nez jsem s cestinou prestala, tak nemluvil maly vubec, ted spis anglicky, ale japonsky rozumi.
Do skoly pujde od 3. let. Do te doby jsem doma a pracuju na jazyku, pak bych rada na vysokou (vsechno je tu v jap. - prijimacky jsou z japonstiny a odborne predmety v anglictine na nekterych univerzitach, nekde vsechno v jap., takze bez jazyka jsem v pr....;-)) Uz jsem si udelala jednu zkousku japanese language proficiency vloni v prosinci, uspesne, ale byla to obtiznost upper beginner, takze me jeste ceka intermediate a advanced (slo by to, kdyby pouzivali latinku;-)), ale bez toho, uz jen na upper beginner je 300 tech znaku, na intermediate 1000 a advanced je tech 2000 zakladnich znaku daily life ze. No a ta zkouska je jednou rocne v prosinci.
Praci bych tu mohla mit jako ucitelka anglictiny (chran buh;-)), ale neni to to, co bych chtela v zivote delat a financne na tom jsme dobre, takze muzu byt s malym doma a pracovat na vzdelani. Co vlastne delas v JAR za praci? Muzete obcas ven do restaurace ci tak neco? Nebo je to nebezpecne?
Ad rostactvi - hele, ted se uz dvakrat bouchnul do hlavy, protoze se toci a jak ztrati rovnovahu, tak se sice chechta, ale obcas to nevybere a konci s placem. No nevysvetlis nic. Leze porad na zachod a splachuje, leze do kose, kos je vlastne takovy pomocnik, vzdycky ho nekam poodnese a pouziva ho jako schodek;-) Uz konecne maluje pastelkama (nektere ucebnice mam pomalovane, holt umi si odsunout zidli), miluje Duplo, porad neco stavi, pak dostal od tatky DVD s animovanou postavickou, co ma nejradeji a na to se musi kazdy den podivat aspon jednou (aspon se z toho dobre uci japonstina, pro me;-)))). Zuby ma az na ty zadni stolicky vsechny , takze 16 tusim. A zacina byt vybiravy v jidle, coz teda uspesne zatim odolavat a nutim vse, co je zdrave, sladkosti dostava obcas, spis je nekupuju. Toz tak.
Zatim pa
Petanda
VENDULA A DCERKY PETEK,SEVIM 56161
5.4.2007 12:40:11
PRO LUCII Z ANKARY,

JA BOHUZEL NEJSEM V TURECKU A NEVIM O NIKOM KDO BY SE TAM USADIL A ZIL Z CESEK A NEBO SLOVENEK MOMENTALNE, ALE BUDU V CERVNU NA JIHU TURECKA / V BLIZKOSTI DALAMAN LETISTE/ I S MYMI DCERKAMI, TAKZE POKUD BUDES STALE SAMOTINKA TAK SE OZVI A MUZEME SE NEKDE SETKAT.

POKUD SE O NEKOM DOZVIM, TAK TI DAM VEDET.

MEJ SE HEZKY A SNAD NA NEKOHO NARAZIS.

ZATIM VENDULA
4.4.2007 12:36:46
Vendulo,
a jak dlouho jsi v danych zemich pobyla? Jen tu nemusis rypat. Sama vim, jak jsou maminky v cizich zemich zezacatku silene osamele a bezradne. Zvlast kdyz vis, ze to neni na mesic, pul rok ani na rok, ze je to naporad. A k tomu dite, se kterym si zezacatku nevi poradne rady zadna z nas.
Mej se hezky
Petanda
4.4.2007 12:31:52
Mariko,
jeste porad JAR? No malej je radost sama, je to peknej pacholek, porad vymysly nejaky blbosti (holt, po mamce neco zdedit musel ze;-)). Ad sushi, ja tedka zrovna ujizdim na indickym a thajskym curry, tak jsem si ty ingredience objednala na netu a uzivame si;-) Ja proste palivy jidla miluju.
Jinak s jazykama u nas, ty tri na nej byly moc, takze zatim recnime v anglictine a japonstine. Rozumi v obou jazycich, az se rozmluvi (vic nez banana, apple, mama, papa a par dalsich slov), tak zkusim tu cestinu.
Mej se a napis mi, jak se mas a co je noveho.
Pa Petanda
4.4.2007 10:50:09
AHOJ PETANDO,

JA BYCH NEREKLA, ZE MNE ASIE NEZAJIMA!! NEJAKOU DOBU JSEM BYLA V MALAJSII /KUALA LUMPUR, LANGKAWI A PANKGORU/ A TAKY V THAJSKU- HLAVNI MESTO MOC NE, ALE JIH ANO, MOC SE MI LIBILO V KRABI.

V JAPONSKU ZATIM NE......

MEJ SE HEZKY

VENDULA
4.4.2007 3:36:05
Vendulo,
ted jsi nam teda to tu teda obohatila. Potrebujes si rypnout? Myslim, ze kazdy se muze splest, pokud nezijes v Asii nebo te nic o zivote v Asii nezajima, tak sem proste nemusis lezt. Lucka hleda pratele, vis? Takze ji treba muzes sdelit, kde maminky v Turecku jsou. Mno nic, to je asi skoda slov.
Pa Petanda
3.4.2007 18:38:43
AHOJKY,

JA NEVEDELA, ZE TURECKO PATRI POD ASII????

PAA :)))

VENDULA
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 476  [Dalších 276 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.