Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marketa |
• |
26.7.2007 22:24:17
Ahojte maminky,hledam nejakou maminku,ktera zije v japonsku.Ziji tam uz 4 roky a ted se nam narodila dcera,bylo by fajn mit tam kamaradku nejen na spolecne prochazky
|
simik |
• |
22.5.2007 15:00:38
Vendul,me to teda taky nebavi ti porad psat neco,cemu ty nechces rozumet a taky nechci stale zlobit Petandu..
Ale nechapu co tu stale resis,ta holcina co chtela nekoho poznat v Ankare psala na spravnou stranku,Ankara lezi v ASII....!! A to,ze si to letecke spolecnosti rozdelily tak jak potrebuji,to jim a ani tobe nikdo nebere.... Tak se mejte |
VENDULA A DCERKY PETEK,SEVIM | 56161 |
22.5.2007 10:52:18
Ja jsem tu jeste jednou, protoze mi to nedalo. Jak mi tady nekdo rika, abych si sla zopakovat zakladku a ze delam v cestovce. Tak za prve v cestovce nedelam, ale pro letecke spolecnosti a za druhe, to je pro OSMDESATOSMICKU koukni se dolu, kdyz neveris!!! A potom by jsi mela kouknout na letenky svych rodicu a zjistit kolik zaplatili tech letisnich poplatku Asie, jestli tomu teda budes rozumet
Home » IATA by Region » Europe » Turkey Welcome to IATA Turkey The IATA Turkey site will keep you posted on all the latest news on our Billing & Settlement Plan (BSP) and Cargo Accounts Settlement Systems (CASS) activities. This site will assist in your BSP and CASS reporting, provide useful information on products and services, help you contact IATA"s Customer Services and give you information on other activities from across IATA that are of interest to the local market. TOP NEWS - CUSTOMER SERVICE EUROPE WEBSITE We are pleased to announce the launch of our new Customer Service website! You can send an enquiry to us directly online - an easy and efficient way of contacting us - and a Customer Service Representative will contact you by return. NEW TICKET NOTICE FOR BSP TICKETS We are pleased to circulate the attached mandatory ticket notice to travel agents to add with the other ticket notices that they deliver to the passanger. Conditions of Contract and other important notices LATEST NEWS TAM LINHAS AEREAS SA (957 - JJ), represented by Air Logistics, joins CASS Turkey as of 01 May 2007. AFRICA WEST (858 - FK), represented by Ser-Dem Havacılık, joins CASS Turkey as of 01 April 2007. Our Address: International Air Transport Association Cumhuriyet Caddesi 171/7 80230 Elmadag-Istanbul Turkey Phone : +90 (212) 219 66 00 (pbx) Fax : +90 (212) 219 66 05 * Our call centre operates only from 10:30 am to 12:00 pm effective 01 February 2007. After 12:00 pm on weekdays, please log a case from Customer Portal Europe to contact us. Turkey Bookmark this page Send to a friend Print this page Contact Us Useful Information Türkçe Ana Sayfa Acenta Akreditasyonu (BSP - Yolcu) Acenta Akreditasyonu (CASS - Kargo) BSP - Türkiye CASS - Türkiye Havayolu Adres Listeleri NAWB Seri No Istek IATA LOGO Agenthome BSPlink What"s New BSP Bültenleri CASS Bültenleri TAK A TED UZ VAS TU NEBUDU OTRAVOVAT. MEJ TE SE HOLKY Z ASIE |
Petanda + Neo (10.9.05) | 26704 |
22.5.2007 10:05:21
Hemelino,
to snad nemyslis vazne. Ja jsem slusne pozadala, zda by se mohly jit hadat jinam, to je vse. Rada si zde povidam s maminkami, co ziji v Asii, kazda zem je tak odlisna, malokdy se dostaneme domu a zajima me to, ale aby se tu resilo, jak to teda s tim Tureckem je, toho snad uz bylo dost. Ale to je jedno, to je jak hazet hrach na stenu. A k tvemu dotazu, take jsem videla par maminek na diskuzi Blizky vychod a urcite alespon jedna tam je z Rijadu. Preji hezky den Petanda |
Petra, Cina | 61123 |
22.5.2007 9:10:57
Hermelino, koukni na Blizky vychod, tam je Eva, ktera bydli primo v Rijadu, urcite ti poradi.
|
Hermelina | 65338 |
22.5.2007 6:32:34
Petando, buď tak hodná, prosím a uklidni se. To, kdo tu bude chodit a kdo ne, ty zatím nerozhoduješ.
Já taky chodím i na jiné diskuze a někdy pouze z čisté zvědavosti mezi holky zabrousím. Nikdy nás nikdo odnikud nevyhazoval. To, že tady někdo někoho opravil, protože se jasně spletl a neustále trval na svém, je pořád méně škodlivé, nežjak arogantně se chováš ty. Holky nezlobte se, že jsem tady vkročila, patřím mezi maminky v USA a momentálně hledám někoho ze Saudské Arábie. Asi tam budeme na pár měsíců muset odjet. Tamnější zvyky, kulturu a jiné, si člověk může snadno vyčíst z literatury, ale praxe je lepší, že? Tak pokud jste některa z těchto končin a nejlépe přímo z Rijádu, ozvěte se. Já sem zas nakouknu. |
Petanda + Neo (10.9.05) | 26704 |
22.5.2007 1:58:18
Mile damy,
myslim si, ze hadat se o tom, kam Turecko patri, je docela k nicemu. Tohle je diskuze maminek z Asie.....kolik z vas v te Asii zije co? A o tom, jestli nekdo chce nebo nechce pomoci pani Hance, to je take kazdeho vec. Pokud zde nemate k aktualnimu tematu a to jest zivot v Asii co rict, tak to tu prosim nezahlcujte bezvyznamnymi hadkami. Doufam, ze ta maminka, co bude nebo uz zije v Turecku nekoho nasla. Preji hezky den Petanda |
Kopretin@ | 14719 |
21.5.2007 21:55:16
Osmdesátosmičko,Hanku náhodou znám a je to...jak to říct jinak,otevřené srdce. A taky jihnu při pohledu na ty věci co dělá.
Ale jsem taky z Čech a tedy sem nepatřím...mizím. |
osmdesátosmička |
• |
21.5.2007 19:25:05
Vendulko, já to prostě geograficky brát budu. Tady to stejně i tak berou holky a jak si to rozdělil někdo jiný podle sebe, to už je druhá věc. Ale prostě geograficky je to část Evropa, část Asie.
Bývalé SSSR, když se už zmiňuješ o tom Rusku taky beru geograficky. Prostě to, co je za Uralem, je u mě Asie. |
osmdesátosmička |
• |
21.5.2007 19:20:26
Vendulko, doporučuji si zopakovat základku:-)
Prostě už se s tim smiř, je to tak. A co se týče cestovky, o které píšeš, tak je to spíš smutné takhle mystifikovat lidi. Tcháni teda poletí do Turecka opravdu do té části, která je v Asii. V CK se nikdo ani nezmínil, jestli je ta dastinace v Evropě, nebo Asii. Předpokládali, že znájí trochu zeměpis:-) Část Turecka (ale opravdu jen malá) do Evropy patří. Hani, ty musíš být strašně hodný člověk. Prostě to tak cítím. Tolik práce jen proto, abys pak někomu mohla udělat radost. Takových lidí je bohužel málo. Dnes se spíše potkáváme se sobci, kteří neustále melou jen o sobě, jak se mají úžasně, báječně, co všechno znají, všude byli a když je pak o něco poprosíš, málem dostaneš po hu... Moc ti fandím. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.