| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - Kanada

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 24494  [Dalších 24404 >>]
Zdenka, dva kluci 132279
5.9.2012 0:47:33
prikladam dve fotky z naseho prazdninoveho vyletu do hor;

cestou na vrchol "Powderface Ridge"



na vrcholu (2190 m)

Zdenka, dva kluci 132279
5.9.2012 0:32:27
sorry ! Highland Games :)
Zdenka, dva kluci 132279
5.9.2012 0:31:19
Soni, ja do soboty netusila, co to vlastne je za slavnosti! Poradalo se to na Springbank, kam jezdime na hokej a byl problem zaparkovat...navic bylo slyset skotskou hudbu a videli jsme zajimave modely :)). Vy jste se nekdy zucastnili?
Zdenka, dva kluci 132279
5.9.2012 0:22:54
Tak to je mi lito, ze jste meli tolik neprijemnych a smutnych udalosti. Tak snad se ted uz vsechno v dobre obrati a bude lip.
A jak se stalo, ze jsi mela otres mozku?! To jsi necekane upadla?

Mas pravdu, ted mi zase zacne jezdeni po Calgary. Budu "hockey mom" na plny uvazek ~:-D. Dokud neni naledi a vanice, tak to jde, horsi to bude v zime! Jsem ale rada, ze kluci jsou do hokeje zapaleni a ze je to bavi. Pusobi to na ne zatim jen dobre. Jsou vice zodpovedni, disciplinovani a posililo jim to zdrave sebevedomi - hlavne u Janika, kde toho bylo zapotrebi!

Tak uz se nam blizi prilet Petrovych rodicu. Uz maji bytecek zarizeny tim nejdulezitejsim a doufame, ze se jim tu bude libit a ze se nepostehuji zas zpatky. Vraci se pry ted urcite uz "natrvalo", tak uvidime. Prileti 10.10. V CR zili 7 let!
yxh 122253
4.9.2012 20:14:06
Ahojky Zdeni,
Jsem rada, ze se vam leto vyvedlo. Ted zase nastane jezdeni po YYC vid? Budu drzet palce at klukum vyjde umisteni ktere si preji, a tobe, abys to stihla.
Nase leto tak nejak za moc nestalo. Amber mela slintavku, ja slaby otres mozku, Matej prisel o praci (ale ma jinou, nic moc, ale zaplati to co potrebujou). Umrela nam psice Mindy, mamka byla 3 tydny v nemocnici. Uz jsem se bala ze se z ni nedostane. Sla tam se zanetem mocovych cest, dali ji kapacky, ale nejak to prehnali, tak ji uplne selhaly ledviny, navic ji dali nejake opiaty a po nich byla uplne mimo. Tak misto aby sla domu, skoncila 3 dny na intensive care, a nevedeli jestli se z toho vubec dostane. Ted uz je doma ale dost vyslabla, chodi za ni jeji kamaradka a sousedka. Jsem jim moc vdecna, ze se mi tam o ni staraji, protoze ted momentalne opravdu nemuzeme jet, a na par dni, by ji to stejne nepomohlo. Asi bude uvazovat o pecovatelaku.
Proste leto na ho...
Minuly tyden jsme byli bloudit v kukurici, je to kousek od Lethbridge, byla to legrace. Amber se to moc libilo. Chteli jsme do Manitou Hot Springs SK, ale kvuli tomu, ze jsme nevedeli co bude s mamkou, jsme to zrusili. No a na Highland Games nam to k Vam taky nevyslo, Milan si skripnul nerv v zadech tak cely dlouhy vikend travil na praskach v poklidu.
Proste leto jako blbec, snad podzim bude lepsi. ~y~
Zdenka, dva kluci 132279
4.9.2012 17:57:02
Ahoj Bohunko, Ahoj Soni....rada vas zase vidim.

Dneska nam zacala skola. Myslim si, ze uz bylo na case~;). Kluci uz chodi ode dneska do 4. a 6. tridy. Nejak tomu nemuzu uverit! Zacina nam opet hokejova sezona. Kluky ted ceka 4 krat evaluation a rozrazeni do teams. Je to pro ne napinave obdobi a dohaduji se jestli postoupi vys a v jakem tymu budou hrat. pro mne to bude znamenat je vozit tak 6 krat do tydne na treninky a zapasy. O vikendu vetsinou jezdime cela rodina. Zapasy nas bavi.

Jinak leto bylo krasne a pestre. Byli jsme na mesic v Cechach a docela si to tam uzili. Tyden jsme stravili na Sumave v penzionu a chodili na tury, pak delali jednodenni vylety do Prahy, n aOrlik, do Breznice.....a ja si udelala hezky 4 denni vylet s maminkou do Budapesti, kde jsem byla uplne poprve v zivote a moc se mi tam libilo.

Ted tu mame milou navstevu z Nemecka a vcera jsme udelali vystup na jednu dvoutisicovku tady v Kananaskis. Pred 14 dny jsme konecne navstivili Jasper....diky nasi navsteve! Ti pak jeli na kolech nazpet do Calgary a celkem najezdili v Rockies za 14 dni + par dni v Calgary a okoli
1000 km!!!!! Jsou to borci.

Jak jste se meli vy? Napiste , budu se tesit.

yxh 122253
3.9.2012 15:11:07
Kitchen Aid stojan, 2 misy, slehadlo a hnetadlo)mam uz 8 let a pouzivam hodne. Jsem s nim spokojena. Pak mam taky mixer na smoothies a jine pochoutky z ovoce a zeleniny, a funguje dobre. Mam ho uz taky asi 5 let. Na Ninju jsem slysela hodne chvaly, ale v dobe kdy jsem potrebovala mixer, jsem ho tu za rozumnou cenu u nas nenasla. ~o~
Strouhanku a salsu delam ve starem Brown food processoru, ktery dceri prekazel, tak ho dopouziju ja. ~t~ Proste Hand-me-down ~t~ Dcera ma Kitchen Aid food processor se dvema velikostmi misek a rika ze ho moc nepouziva, mixer ji staci.
Jedine co mi vadi na michadle se stojanem je vaha. Nemam ho na lince (nemam chut ho omyvat a otirat, mam tam kramu vic nez dost), tak ho mam v lince a musim ho vyndavat. Nevim jestli tohle pomuze ale vlastni zkusenost. ~x~
yxh 122253
3.9.2012 14:53:32
Ahoj Zdeni,
To jsem raza, ze jsem te nasla aspon tady.~g~
Jak se mate? Jak bylo v CZ? Co kluci, uz se tesi do skoly?
Do YYC jedeme 19 zari. jestli budes mit cas a naladu pokecat, dej vedet.

Sona
bohunak 5775
2.9.2012 16:23:32
Ahoj holky,

tak vas jsem uz pekne dlouho necetla. Jak se vam vsem dari?

Xeni, gratuluji k mimi.

Mixer nepouzivam, ale jak psala Zdeni, slysela jsem chvalu na Ninju.
Zdenka, dva kluci
  • 
2.9.2012 5:46:02
Ahoj Loonette,

ja mam mixer "Ninja" a to hlavne na smoothies, krajeni zeleniny na drobno....Uplne mi staci.
Strouhanku si nastrouham na rucnim strojku, maso nemelu, ale kupuji mlete a chleba kupuji v Safeway nebo v Cobs Bakery. Takze jsem ti asi moc nepomohla. Jinak mi vypadla registrace a nejde mi se prihlasit.

Jinak vas vsechny moc zdravim z Calgary a posilam specialni pozdrav Mince- kdysi jsme tu docela dost spolu diskutovaly, ale to uz je peknych par let!
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 24494  [Dalších 24404 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.