| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Křečové žíly - varixy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 476  [Dalších 376 >>]
Alca
  • 
3.5.2015 14:07:11
Pokud by bylo opravdu chladno, taks e to řešit natáhnutím ještě ejdněch punčocháčů přes kompresní nebo nějakých kraťásků..... Jinak já mám kompresní punčochy a mám je až skoro k rozkroku (skoro nahoru) i když měřím 190 cm, takže řešením je i koupit ještě vyšší....

Punčocháče se opravdu v II. kompresní třídě nevyrábí
Lexi. 141305
3.5.2015 13:36:44
ty o kterých píšu jsou 120 DEN. Dá se v nich být celý den, ale je v nich poměrně teplo, takže v zimě OK, v létě se nosit nedají.
nekázanka 7331
3.5.2015 11:51:35
Nejsem si jista, jestli se v II. kompresní třídě dají koupit klasické punčocháče. Sice mi nějaké nabízeli, ale pouze v I. kompresní třídě, a to je málo. Po pravdě si moc neumím představit celodenný "pobyt" v punčocháčích II. kompresní třídy :-), stahují opravdu hodně.

Ťapky jsem zkoušela, není to ono (kloužou), ale před chvilkou jsem na netu našla punčochové špičky, asi se dělají s tímto účelem, zkusím.
Lexi. 141305
3.5.2015 11:46:04
"Co dělat, když je chladno, a punčochy končí v půli stehen? Jak řešíte tohle?"
- kompresní punčochy se dají koupit i ve velikosti a vzhledu klasických punčocháčů - tj. až do pasu - jen jsou silnější

"Pořídila jsem si punčochy s volnou špičkou, , ale nedomyslela jsem, co si dát na špičku nohy do otevřených bot "
- možná takové ty silonové "ťapky"
nekázanka 7331
3.5.2015 11:37:28
Nejspíše se nevyhnu nošení kompresních pounčoch a řeším věci, které s tím souvisejí.

* Pořídila jsem si punčochy s volnou špičkou, protože se lépe natahují (doporučili mi to ve zdravotnických potřebách a znám to ze zkušeností táty, který je leta nosil), ale nedomyslela jsem, co si dát na špičku nohy do otevřených bot (sandálů). Máte někdo nějaký tip?

* Co dělat, když je chladno, a punčochy končí v půli stehen? Jak řešíte tohle?

* Dají se kompresní punčochy pořídit v jiné než černé a "tělové" barvě?


Díky za tipy k věci :-).
Zuzana 140850
20.1.2014 13:30:48
Dobrý den,

byť je tahle diskuse 7 let stará, stále vyjíždí na vyhledávači jako nejnovější, resp. snad jako jediná.

Pan Schutz si v posledních měsících sáhl s klinikou hluboko do kapsy podle všech inzertních PR článků, které se na člověka z googlu sypou.
Je dobře, že máme v ČR šikovné a zároveň podnikavé lékaře. Ale pokud chtějí modernizovat své služby a přecházet do té polohy "klient, nikoli pacient", tak to musí dělat pořádně.

Už z webu Žilní kliniky jsem měla takový ten typický pocit malého dítěte, kterému v ordinaci jen hlásí pokyny. Například v záložce Objednání stojí "Veškeré informace jsou k získání na našich webových stránkách a proto tyto informace při objednání sestřičky běžně nepodávají."
1) Jaké informace?
2) Tenhle tón mě přesně stresuje: my jsme ordinace/klinika/nemocnice a nemáme na vás čas. Ve státním zařízení je to ještě vysvětlitelné, ale v soukromém?

Následovala emailová konverzace:
Dobrý den,

omlouvám se, že nevolám, ale jsem na studiích v zahraničí. Vracím se v březnu a chtěla bych se už teď objednat na řešení křečových žil, abych neprošvihla sezonu.

Již jsem byla na vyšetření a zákrok mi byl doporučen, takže bych si ráda zajistila termín jak prohlídky, tak operace pokud možno, prosím.

Pokud používáte skype, mohli bychom se kontaktovat tímto způsobem. Pokud ne, mohu vás žádat o emailovou komunikaci, prosím?
Mohu přiložit fotografie pro zjednodušení.

Děkuji. S pozdravem,
Zuzana Cabejšková

Odpověď kliniky:
Dobrý den,

Při první konzultaci účtujeme 1000Kč.

Nyní objednáváme až na duben.

Po emailu si termín nedohodneme , proto prosím o zavolání.



S pozdravem ordinace MUDr.Oty Schütze

Vyřizuje:Jelínková


Kdy se jenom dočkáme milého přístupu k zákazníkům? Copak je tak těžké oslovit lidi jménem, poděkovat za zájem a omluvit se při odmítnutí?

UPDATE:
Po sepsání svých výhrad do další odpovědi jsem obdržela email od samotného Mudr. Schutze s tím, že děkuje za dobře míněnou zprávu a že se mnou rád pohovoří osobně. Že by tu byl prostor na zlepšení?
Proto nikdy věci nenechávám být a snažím se věcně a civilizovaně připomínkovat. Taky se nevzdávejte, brumláním doma si tu zem nezvelebíme.
Dobra1 65967
29.12.2013 18:43:43
Za obvodním doktorem. On tě pošle na na vyšetření cév, ví nejlíp, kdo to v okolí dělá a jak dobře.
Sam01 129844
29.12.2013 18:11:14
Jsem cca 3 týdny po gyn. operaci a od té doby mě pořád bolí noha. Předpokládám,že i přes zavázané nohy tam mohl vnizknout nějaký žilní zánět. Nemám s tím zkušenost,protože varixy nemám.Když si to bolavé místo stisknu tak to bolí opravdu hodně. Bolí to i při chůzi a,když třeba nohu zvednu a pokrčím. Poradíte mi kam se v tomto případě obrátit případně jak probíhá žilní vyšetření.
Sam01 129844
29.12.2013 18:08:59
Jsem cca 3 týdny po gyn. operaci a od té doby mě pořád bolí noha. Myslím,že to bude nějaká žíla. Nohy jsem měla při operaci zavázané,ale asi tam může vzniknout nějaký zánět i tak. nemám s tím zkušenost,protože varixy nemám. Poradíte mi,kam se obrátit a jak probíhá žilní vyšetření.
Larisa Mer.
  • 
22.10.2013 22:41:00
S tímhle můžu jenom souhlasit. Dělám práci, kdy jsem pořád na nohou a začala jsem na křečové žíly v počátečním stadiu dost trpět. Kompresní punčochy mi moje doktorka doporučila naštěstí hodně brzo a ještě na to beru Mobivenal. Nohy mám zatím v pohodě a navíc už mne tak netrápí hemeroidy, hih:)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 476  [Dalších 376 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.