Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Mirek_ | 118172 |
11.12.2018 15:45:42
Jé Sally, to jsem rád, že se taky někdo (= ty) zkouší podívat na situaci očima té kamarádky neboli se ji snaží pochopit.
|
Konzerva | 153011 |
11.12.2018 15:30:50
"Ale když už, tak si pod pojmem "zlo" si představím psychopata, kterej někoho trápí, protože mu dělá dobře koukat se, jak někdo trpí.
Ne malý dítě, který se chová nestandardně nebo ještě neumí s některýma věcma zacházet. To si pomyslím spíš o člověku, kterej ho tak označí, že to nemá v hlavě v pořádku." Mně by zajímalo, do kdy brát "malý dítě, který se chová nestandardně" jako dítě, kterému je třeba pomoct a kdy už se přehoupne ta hranice, že se s ním nic dělat nedá. Přece to není úderem 18. roku věku. |
Len | 108740 |
11.12.2018 15:17:33
Nikoliv. Tak se opravdu AS od autismu (zvlast VFA) nerozlisuje. I AS muze mit IQ pod 70 a VFA muze byt genialni. Hlavni rozdil je nastup reci (komunikacni schopnosti), u autismu je opozdeny (zhorsene), u AS normalni az brzky.
|
Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
11.12.2018 13:01:35
Hodně divná je kámoška, nesupluje ve volných chvílích exorcistku? Proboha..mimoch.je dost mimo že díte s PAS musí být geniální? Ani omylem je to mýtus, dítě s PAS tedy autista mívá i mentální nedostatečnost. Když je průměrně nebo nadrůměrně inteligentn.tak je asperger, alespoň tak jsme se to učili.
|
Kudla2 | 58452 |
11.12.2018 11:41:57
madelaine,
tak faktickej výsledek je možná stejnej, ale přemítáním o esoterických hovadinách si špiním vlastní karmu. Pro sebe považuju za mnohem přínosnější říct si, že s někým omezím styky, protože mi s ním není úplně příjemně a nemám ho natolik ráda, aby mi to stálo za to řešit, než že budu uvažovat, jak je zlej a hnusnej. |
Kudla2 | 58452 |
11.12.2018 11:22:48
Madelaine,
jistěže jsou to pindy, protože je to neuchopitelný a čistě subjektivní hodnocení. Ale když už, tak si pod pojmem "zlo" si představím psychopata, kterej někoho trápí, protože mu dělá dobře koukat se, jak někdo trpí. Ne malý dítě, který se chová nestandardně nebo ještě neumí s některýma věcma zacházet. To si pomyslím spíš o člověku, kterej ho tak označí, že to nemá v hlavě v pořádku. Rozhodnutí nestýkat se s dítětem, které je agresivní, nemusí vůbec pramenit z toho, že si myslím něco o "zlu" - klidně můžu zcela sobecky uvažovat tak, že to dítě má problém, za kterej sice nemůže, ale kterej se mně nechce na vlastní kůži řešit. |
Kudla2 | 58452 |
11.12.2018 11:14:04
madelaine, prosím tě, co je to "zlo"?
To jsou právě ty ezoterický pindy. Agrese je u spousty lidí způsob, kterým řešej problém, protože ho neuměj řešit jinak. Jsou proto nutně ZLÍ? Nemyslím si. Kdo z nás může hodit kamenem, že tak nikdy nic neřešil? A přesto se většinou za zlé nepokládáme. |
Rodinová | 140078 |
11.12.2018 11:13:07
Tak ja bych taky tezko vydychavala hnusne poznamky o mych detech, ale nefackovala, to fakt ne.
|
breburda71 | 89004 |
11.12.2018 11:01:40
Rodinová, facku nevím,ale naprostá většina lidí nevydýchá, když se někdo otře o jejich dítě, ať už oprávněně nebo ne...
Známých dcera nám systematicky a naschvál ničila zařízení domu i zahrady, byly to desítky věcí, které opravdu naschvál provedla, viděly ji jak ostatní děti,tak i my,jen si dávala pozor před rodiči...I jen letmá zmínka o problému způsobila , že už se spolu nebavíme...A nic o zlu v tom nebylo, jen manžel už nevydýchal, že jejich dcera ulámala v loutkovém divadle všem loutkám hlavy (a byla to asi třicátá věc)..Jinak ti známí byli fajn, ale děti jsou holt prubířský kámen vztahů -a nejen partnerských.. |
magrata1 | 95172 |
11.12.2018 10:59:39
No, jen mě zaujalo, že je nevydýchatelné, když děcko zapomene uklidit želvu do terárka. Že to považuje za něco echt špatného.
jinak, já už jsem v klidu, s dotyčnou omezím vztahy, ale jinak jsem to už včera celkem rozdýchala. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.