Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Cimbur | 64764 |
10.6.2024 22:19:56
Není na koho řvát. Copak to ten trenér udělal schválně? Jsou to lidi, kteří roky mým dětem věnují veškerý volný čas. Sám teď určitě mlátí hlavou do zdi. Akorát si chci pohlídat, aby zítra holce upřímně vyjádřil svou lítost a nemoralizoval a nezhlečoval její zklamání, jak mívají chlapi ve zvyku. Její trenérka to prožívá s ní, ostatní děvčata také.
|
Monika | 123907 |
10.6.2024 22:07:02
Cimbur, chudák dcera, to je fakt hodně smutné a srdcervoucí. Myslím, že nic jiného, než objetí a podporu pro ni teď asi neuděláš. Ze školy zítra bych ji omluvila, pokud by o to stála. A možná bych zkusila napsat na atletický svaz, jestli přeci jenom by s tím nešlo něco dělat (resp. já osobně bych prozkoumala všechny ty soutěžní předpisy, ale já jsem právník). Ona to časem překoná, ale je fakt, že tohle je ještě horší než kdyby se těsně před MČR zranila (časté sportovní neštěstí) a o hodně moc horší, než kdyby si to pokazila sama špatným výkonem. Tohle je vrchol frustrace. Ach jo. Máme doma taky stres kvůli sportu dcery, spíše tedy dlouhodobějšího charakteru, ovšem vyvolaný jednou konkrétní okolností, po které dcera taky skončila v slzách a většinu noci jsme nespaly. Takže soucítím. Je to sice "jenom sport" a "hlavně, že je dítě zdravé, co by za to někdo dal", ovšem pro ty děti je to holt "zhroucení světa", bohužel ...
|
77kraska | 132593 |
10.6.2024 22:01:34
cimbur, bugr pomuze minimalne dalsim holkam, u kterych se to uz nestane...to je cilem jakehokoliv "bugru"
a ve Vasem pripade se to treba da napravit, ale zase jen pres velky bugr, ktery musis udelat ty rekla bych holce "zitra tam zavolam a vyrikam si to s nimi se vsemi"....nebo bych to udelala jeste dneska vecer/v noci urcite bych to nenechala plavat |
babi_ | 48341 |
10.6.2024 21:58:23
Ježiš to je debil. Snad s tím půjde ještě něco udělat. Držím palce.
|
Cimbur | 64764 |
10.6.2024 21:58:15
Je to chyba trenéra, on se snad bude snažit to zítra napravit, ale v těch svazech jsou rigidní pravidla.
|
Cimbur | 64764 |
10.6.2024 21:57:18
Bugr asi nikomu nepomůže.
|
byvala radka | 154149 |
10.6.2024 21:56:00
Moc me to mrzi, fakt to nejde nejak vysvetlit, zvratit? Je to chyba trenera...
Pokud ne, asi to objeti, nevim, nemam zkusenosti, nikdy jsem o nic tolik neusilovala Nevadila by mi moje chyba, ale kdyz by to bylo vinou nekoho druheho, nevim, zda by se muj vztek neobratil proti trenerovi chtela bych to zvratit, zmenit, vysvetlit, vyrikat si.... |
77kraska | 132593 |
10.6.2024 21:54:08
udelala bych takovy bugr, ze to v zivote nevideli....mozna bych se i soudila o nemajetkovou ujmu
|
Cimbur | 64764 |
10.6.2024 21:49:02
Dcera se těšila na mistrovství republiky. Je opravdu dříč a je dobrá ve více atletických disciplínách, v této byla aktuálně sedmá, na MČR berou 17 děvčat. Jenže teď jí kamarádka psala, že její jméno bylo náhle podsvicené cerveně a pak ze soupisky zmizelo úplně. Přišla za mnou úplně rozťřesená, chtělo se jí zvracet, psala trenérce, viděla, že něco odepisuje, ale 20 minut bylo ticho, asi komunikovala s hlavním trenérem. Pak se dozvěděla, že se rozhodl přihlásit ji ještě na další disciplínu a tím porušil pravidla registrace, tím byla že soupisky vyškrtnuta a posunula se náhradnice... Už s tím prý nic nejde udělat. Holka se tu půl hodiny třásla s hlavou v dlaních. Rok práce. Ani není schopna se naučit na zítřejší písemku. Nevím, jak její hořké zklamání utěšit kromě objetí...
|
TaJ | 81121 |
8.6.2021 12:08:57
Plus tedy my se občas, když je příležitost, snažíme aktivně seznamovat s jinými rodiči, co jsou se svým potomkem na nějakých vlakových akcích, hlavně manžel nemá problém se dát s lidmi do řeči a už takhle se synem našli několik kamarádů, se kterými se vlastně poznali na nějaké vlakové akci...někteří nejsou ani z Prahy, ale občas si dají nějaký sraz spolu sami, nebo se domluví a jedou každý s některým s rodičů...kluci se zabaví, my rodiče pokecáme a pohoda...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.