Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ema + 2 | 56937 |
![]() |
26.8.2013 8:44:10
Ahojky,
hele Narcisko neprovokuj s tím neviditelným bříškem ![]() ![]() Pohyby už taky začínám cítít a mám to přesně jak píšeš, taky jsem si myslela, že to bude něco jiného ![]() Narcisko, blahopřeji k holčičce ![]() ![]() Já vím, že v tom 16 tt to už většinou poznat jde, druhého syna docela přesvědčivě poznal dr. už v 13 tt. Ale spíš ta mladá dr. s tím moc neměla zkušenosti, taky říkala, že se hrozně mele... A já poslední dny přemýšlím, že bych si to nedala říct vůbec. Kluky jsme věděli oba a nedokázala jsem si to představit, nevědět, nezeptat se. Ale teď si říkám, že překvápko na sále jsme ještě nezažili a že bychom to mohli zkusit ![]() ![]() |
Narciska +2 | 137811 |
24.8.2013 19:59:24
Ahoj holky,
tak jak se máte? Vedra ustoupily a pomalu se začíná hlásit podzimní počasí. Zrána už je to docela znát, aspoň tedy tady u nás. Snad bude hezké, dlouhé babí léto. Jsem ráda, Emo, že se ti ten film líbil, já se u něj taky dobře pobavila ![]() Mám za sebou kontrolu v 16. tt, vypadá to na holčičku ![]() ![]() Bříško trochu povyrostlo, ale okolí to zatím ještě nerozpoznalo, zatím dopnu i všechny kalhoty, ale už to v nich začíná být trochu nepohodlné. Naštěstí je teď móda legín a dlouhých triček, protože těhu oblečení, které jsem byla okouknout v krámech není moc hezké, samé rovné střihy a jen tmavé barvy ![]() |
Claire 222 | 110702 |
![]() |
22.8.2013 10:48:31
Emo, tak to je super, že už ti je lépe
![]() ![]() ![]() ![]() Já mám břicho, že už to rozhodně nezakryju, každý se mě ptá, kdy to čekáme, což mi přijde uhozený, na začátku 15.tt ![]() ![]() |
Ema + 2 | 56937 |
![]() |
21.8.2013 12:21:31
Claire, blahopřeji k dobrým výsledkům screeningu
![]() Já se konečně vyhrabala z toho nachlazení, ikdyž pořád mě ještě pobolívá v krku i mívám ucpaný nos. Ale dutiny už jsou Ok a síly se taky vrátily, takže super. Ale teda nemám z toho dobrý pocit, doufám, že mimčo to nijak neovlivnilo. Zdá se mi, že u kluků jsem si vždy pochvalovala, že mám v těhu lepší imunitu, nemívala jsem ani opary, na které jinak trpím.. a teď nic z toho neplatí. ![]() Když jsem ležela, aspoň jsem zkoukla ten film, o kterém psala Narciska, a to hned 2x. Je super!!! Díky Narcisko za tip ![]() Včera jsem byla na kontrole v 16 tt, vzala jsem i kluky, bylo to hezké, ale chytří z toho asi moc nebyli, moc pěkně to vidět nešlo, mimi se hrozně mlelo, takže to byla chvíli ruka, chvíli noha, žádný hezký profil nebo tak. Myslela jsem, že už se dozvíme pohlaví, ale byla jsem zas u té mladé dr. a ta tam nic neviděla, říkala, že je brzy... ale mě se v jednu chvíli zdálo, že to vypadá dost podobně, jako na fotkách, co jsem měla u Míši, takže se připravuji na dalšího hošíka. Ona sice tvrdila, že to bude pupečník, ale nevím nevím ![]() |
Claire 222 | 110702 |
![]() |
15.8.2013 15:09:37
Emo, děkuju, vyšetření žaludku bylo bez nálezu, vše tedy ok, problémy zřejmě tzv. funkční, tzv. na delší trasu..
Přeji rychlé uzdravení, nachlazení jsou nepříjemná, já sama to měla snad celé první dva měsíce, pořád něco ![]() ![]() Screening ok, vše v pořádku, projasnění 204 mm. Prcek se mrskal, skoro mi ukápla, na stará kolena, slzička radosti ![]() |
Ema + 2 | 56937 |
![]() |
15.8.2013 11:09:19
Ahojky,
Claire, dobře, že to máš za sebou a zjistili ti něco? Tak ať screening dobře dopadne ![]() ![]() Byli jsme pár dní s dětma kempovat a asi to nebyl dobrý nápad, přijela jsem pořádně nachlazená, bolí mě dutiny a celá sotva žiju ![]() ![]() |
Claire 222 | 110702 |
![]() |
12.8.2013 14:01:53
Ahoj holky,
tak vyšetření úspěšně za mnou, teda nic, co bych musela dvakrát, ale dalo se ![]() ![]() |
Claire 222 | 110702 |
![]() |
10.8.2013 10:13:07
Emo, já byla před pár lety na kolonoskopii, což je vyšetření tlustého střeva, do zadku ti zasunou hadici s kamerkou na konci a na monitoru sledují celé střevo, po celé délce. Hodně nepříjemné vyšetření, ale aspoň tě tam oblbnou rohypnolem do žíly, což znamená, že je ti to v podstatě úplně fuk.. Teď jdu v pondělí na to samé, ale krkem a vyšetřovat budou žaludek a dvanácterník, asi taky velmi příjemná záelžitost, přičemž to také otupují nějakými prostředky, aby prošly tím hrtanem, ale u mě díky tomu, že jsem těhotná, nebudou moct mi nic dát
![]() ![]() ![]() Jinak se odreagovávám tím, že pak ve čtvrtek jdu na NT screening a uvidím prcka na UZV delší dobu, moc se těším ![]() Vedra mě také ničí a záda taky pobolívají ![]() |
gatti, 06/05,06/07,01/14 | 25071 |
![]() |
9.8.2013 13:19:22
Držím ti palce.
|
gatti, 06/05,06/07,01/14 | 25071 |
![]() |
9.8.2013 13:17:47
Ahoj, nakonec jsem se tam dostala. Ale řeknu ti, nemít zname, tak by z toho nic nebylo. Ale nervy to byly.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.