| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 6600  [Dalších 6040 >>]
Fionka 89419
15.5.2012 16:42:08
Ahojky holčiny~3~
Dlooooouho jsem tu nebyla ,ale snad se sem ted občas dostanu . Doufám,že se tu máte všechny moc dobře ~x~ Jéééé, malej se vzbudil,tak zase brzy páááááááááááááá~3~
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
15.5.2012 13:53:28
Ahoj holky.
tak včera jsme měli poslední očkování prevenarem. Bobek to nesl statečně. nechala jsem si ho i zvážit, jelikož co dáváme příkrmy tak vcelku dost zmohutněl. Bobek má 8kg~6~~t~ Reakce po očkování, byl akorát trošku plačtivý a v noci hořel, takže dostal čípek. Teď spí po obědě, takže snad pak už bude dobře.
Jo Tussi, to šťouchání a pohyby ti závidím i já~f~ prozatím, ale dvě děti fakt stačí....
Jinak můj muž už má po soudě a je stále na nemocenské. Pro toho gaunera to vypadá blběji. Snažili se to svést na druhou nohu se kterou se léčil už před 6 lety, naštěstí si vzal sebou papíry z nemocnice, že mu byla poškozená zdravá noha. Takže tomu dotyčnemu teď hrozí obvinění z ublížení na zdraví s trvalými následky a hrozí mu až 10 let~8~ Te´d se čeká na přehodnocení a uvidí se co z toho bude....

Ty piškotky safari jsem dávala už Terezce. Byli vynikající, ale ona neuměla kousat či strávit větší kousky jelikož jsem jí všechno mixovala, takže se mi tím dusila. Petříkovi všechno mačkám jen vidličkou a ten si poradí v pusině se vším. Piškot ukousne a teprve pak si ho přežmoulává v pusině. je fakt moc šikovný. Nejradši by už jedl sám anebo s každým kdo má něco k jídlu ~w~~t~
Muchnička 76281
14.5.2012 19:12:03
jo a Tussi, malinko závidim bříško a to ťukání, musim říct, že je mi docela líto, že už to nezažiju~n~
Muchnička 76281
14.5.2012 19:10:39
Jindřiško, chodíme vždy v zimě, cca od října do března jednou týdně. Začly jsme chodit, když byl Barunce rok, hlavně kvůli ekzému, to jsme ze začátku chodily i 2x týdně a musim říct, že jí to i děsně pomohlo na ten ekzém. Na podzim ji zase vylez, ale jak jsme začly chodit do jeskyně zase zmizel. Letos jsme mohly kvůli Lucince chodit jen v lednu a v únoru a od března měla Barunka furt kašel a rýmu, možná náhoda, možná ne. U nás mají výhodné permice 15vstupů za 1200 Kč, tak to docela jde a v zimě je to super program, děti si tam hrajou jak na písku.

Mobulko, držim palce ať to nic neni, ať to spraví případně jen nějaké probiotika.

Tak pěkný večer~3~
khale 104657
14.5.2012 11:33:57
Tussi, prima, že je malýmu už líp. Vzpomínám nostalgicky na bříško, zdá se mi to tak dávno. Přeju, ať je všechno v pořádku ~;((
khale 104657
14.5.2012 11:31:57
ahojky, já na ZŠ toužila být lékárnicí, pak mě to ale bohužel přešlo. Docela by se to šiklo~;)
Muchničko, díky. Vráťa se, zdá se, začíná trochu rozjíždět. Překulení ze zad na bříško mu teda moc nejde ještě, to myslím, že se bojí, ale na bříšku pěkně rotuje kolem dokola, vzpírá se a začíná dávat nohy pod sebe a chce lézt. Děsně se rozčiluje, že mu to nejde ~s~ Starší válel sudy, vždycky se podíval, kam se chce dokoulet, nasměroval se a už to mastil. Tak jsem čekala něco podobného, ale u každého to bude asi jiné
Imunoglukan dávám staršímu taky, docela se zdá, že pomáhá. Už pár týdnů žádná nemoc = zázrak. Ve školce teď řádí neštovice, ty bych ale brala, aby je chytil. Solná jeskyně? O té jsem taky uvažovala. Jen je to od nás dost daleko a zdá se mi to drahé. Jak dlouho jste tam chodili, že to pomohlo?
U nás zase v paneláku něco celé dopoledne vrtají, fakt super ~o~
Marodům brzké uzdravení ~;((
Mobulka 59292
14.5.2012 10:44:35
Ahoj všem :-)

on Ondra trpí právě spíš na angíny, ten kašel to měl podruhé v životě ... Začali jsme s ním jezdit do Hradce Králové na imunologii, kde nám doktor řekl, že kdyby odečetl ty angíny, tak je Ondra vlastně uplně zdravé dítě. A ty angíny jsou prý genetické zátěž z mé strany - můj otec a brácha tím trpěli do 18-ti let. Ale tak uvidíme, jak vyjdou výsledky z imuna a nasadí mu prý udržovací Pendepony, aby se mandle zahojily.

Anetka - od pátku opět teploty..., takže zase kolečko na ušní a dětské, ale nic se nenašlo, má teda trochu průjem, tak jdeme odpo s pokaděnou plínou k mudře, že se to prý u malých dětí po atb stává, že se přemnoží nějaké bakterie a dělá to neplechu.

Biju se do hlavy, že jsem se líp neučila a nejsem dětská doktorka :-DDD
S takovouhle za chvíli doktorkou budu, akorát mi bude chybět ten titul :-DDD
Muchnička 76281
14.5.2012 10:22:16
Ahojky,
jdu vás taky pozdravit, něco jsem i dočetla.
Mobulko, u nás ve školce to taky řádilo, virosa s vysokými teplotami, Bára měla prvně v životě týden horečky a zánět průdušek, byla jsem zoufalá, protože na ATB to nebylo (CRP bylo nízké), takže jsme jen sráželi, ale pořád se to vracelo. Je mi líto, že to chytla i Anetka, napadlo mi, když je Ondra tak často nemocný, nezkusíte chodit do solné jeskyně? Nám na imunitu děsně pomohla a taky dávam Barunce Imunoglukan sirup. Ono asi by bylo nejlepší ho nedávat do školky, ale vim, jak děti kolektiv potřebují..~:(

Holky, vztahy s matkama vám teda nezávidim, já musim zaťukat, že s mojí mamkou úplná pohoda, ke tchýni mam teda jisté výhrady a vim, že se ně nemůžu plně spolehnout a to bydlí s náma v baráku. Musim se smířit s tím, že víc pomáhají švagrovi~o~

Jindřiško, malej je velký šikula, jak zvládnul tu operaci. Pamatuju si jednu přednášku od jednoho dr. z Motola, kterak sledoval děti po operacích a většinou se buď dost zabrzdily ve vývoji nebo se dokonce vrátily i zpět. Vše to chce čas a vše se určitě srovná, držim palce, ať nemáte žádnou nehodu.

Sušenky zatim nedávam, Lucce chutnají křupky, kupuju je ve zdravé výživě nebo v lékárně. Jsou levný a pěkně se v pusince rozpustí, piškot bych se bála dát, nemůžu jí dát ani cucat kousek jablka, ukousne ho těma bezzubýma dásněma a vdechla by ho..JInak s jídlem taky nic moc, chutná ji teda přesnídávka, ale zelenina nic moc, musim už taky zkusit maso..

Tak teď mi naklaďák vzbudil malou~o~, chudák nespala ani hodinu a to jsem chtěla umýt okno, většinou teď spí kolem 2hod. ach jo, tak se mějte krásně a ať už jsou všechny dětičky zdravé~3~
Tussi + 3 50048
13.5.2012 12:05:26
A dekovam za rady~x~
Tussi + 3 50048
13.5.2012 12:04:52
Mela jsem z toho mlika obavy, neb se poooo... 3x po jidle, kdy mel prave mliko.
Vcera jsem mu vratila mliko ve 14 hod, do vecera zadna nehoda, tuk tuk tuk.
Rano mel pro jistotu na snidani banan, mliko az v 11.
Ze zbytku navareneho mrkvoveho pyre jsem ted udelala polivku (jo, a ryzi jsem jeste vcera soupla do rizota~t~)

Jo, a vecer jsem si prstem jen tak lehce klepla na bricho, a prdolka me do tech mist kopnul ~s~
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 6600  [Dalších 6040 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.