Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
khale | 104657 |
16.5.2012 9:30:39
Hrošíku, to je hezký jak se mají holky rády
Jo, taky bych chtěla nasadit studenější sprchy u staršího, ale zatím se dost brání Já to na sobě praktikuju už delší dobu a zdá se mi, že to pomáhá |
khale | 104657 |
16.5.2012 9:27:55
Lete, u nás starší sourozenec sice žárlí, ale jen trochu a tak nějak v dobrém zatím ťuk ťuk. Občas chce maminku jen pro sebe, víc pozornosti, mazlení Bráchu má moc rád, no uvidíme, až mu bude brát hračky
Vráťa mi sedí na klíně, zkouší pít z hrnečku. Docela mu to jde, ale příkrmy pořád nechce. Jen se na mě směje, jak se snažím Hrošíku, taky nemyslím, že je Hanička drobeček a proto pomalejší. Známá má podobného drobečka taky říjňátko a už leze čiperka. Každé dítko má svoje tempo, podívej na nás Vrátíkovi jsem taky zkoušela pyré z jablíček, ale hrozně po tom říhal Tussi |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
16.5.2012 9:25:45
Lete, možná jsem to blbě naspala, ona není pomalejší, jede dle tabulek, ale oproti dětem tady je pomalejší...
ona se couváním dostane naprosto všude, kam chce i nechce... je hodně hodná, brečí jen když má problém.. jian kse jen a jen směje...Ale myslím si, že není tam pevná, že nemá ještě takovou sílu..navíc Em dělala pokrok vždy v době, dky věděla, že se povede a pak udělala..nezkoušela..a myslím, že Hana taky to tak udělá, až si budue jistá, udělá to... u nás už se nežárlí vůbec... ze začátku nic, pak na muže a teď už totálně v pohodě, jsou par´tačky. hana ji více rozumí a dost si hrají a dělají blbiny...Ema sama ji furt něco dává za hračky a ukazuje a nedala by ji... onehdá plakala, když ji kamarádka atdy řekla, že si tak hdoně miminko veme domů...tak s pláčem ji říkala, že je její miláček a že ji chce, že si má vzít jiné miminko... :o) jdu, něco tady páchne.... Tussi, věřím, že je vše OK!!!!!! A konec září nebo 1.10. se budeme těšit na zprávu a krásnou fotku!!!!! |
16.5.2012 9:20:18
krásné video, stoj za zkouknutí!!!
http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ |
Lete | 87771 |
16.5.2012 8:30:09
V pondeli jsem nechala Simona poprve naockovat, dostal jen Hib. A zatim jsem velice spokojena, obeslo se to bez horecky. Za 14 dni ho ceka obrna, dr. mi navrvhovala, at ji zacnu ockovat az v zari, ale v lete budeme hodne cestovat, tak jsem chtela, aby uz mela aspon rozockovano. Nechala jsem si ho zvazit a ma 6450g. Takze budu muset trochu pritlacit s prikrmy, pribira hodne malo. On to vybeha, uz leze pekne rychle, splha do vysin, nastesti nepada na hlavu jako Robin v jeho veku. Jen jsem se radila s dr., co mu pridat k zelenine a ovoci, kdyz ma porad zacpu. Tak zkusim nejakou neryzovou kasi a pridam uz i maso k zelenine. Ikdyz koukala jsem, ze ho drzim zkratka oproti jinym detem tady. Ale na tvaroh a podobne veci si jeste bude muset pockat.
Tussi, s prujem moc neporadim. Simonovi po ATB pomohla mrkev, tim tenkrat prujem skoncil. Hrosiku, nemyslim, ze tim, ze Hani je drobek, ze je pomalejsi. Spis to byva opacne, cim mensi, tim lip se jim hybe (ikdyz kamaradka ma barokniho andelicka a je stejny rychlik jako Simon). Co rika Ema na studenou sprchu? Jeste me napadlo, ma tu nekdo starsiho sourozence, co vubec nezarlil? |
Tussi + 3 | 50048 |
16.5.2012 6:04:48
Shan
A byl to zub nebo to bylo... jen tak? Jak prislo, tak odeslo, bez jinych obtizi... proste jen srandil? |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
15.5.2012 22:25:30
Tussi, malej měl taky průjem jak jsme najeli na pevnou stravu, taky jsem jídlo vyřadila a jen kojila, pak po týdnu jsem zase najela na zeleninu a zase průjem. takže jsem vydržela nadělení v plínce i 8x za den a za nějakou dobu se to upravilo. teď už kadí tužší a dneska se posral tak, že jsem ani nevěděla kde má pindíka
|
Tussi + 3 | 50048 |
15.5.2012 21:26:28
Toz Domca zase prujmuje. Laduju ho bananama, piskotama, Smectou, cernym sladkym cajem, nemlecnou kasi, a stejne (mliko ma zpet, jen ne v takove mire; a jeste mam na zitra v zasobe bily jogurt na upraveni mikroflory)... Zacinam mit takovy pocit, ze to bude mit co docineni se zubem.
Jinak je v pohode, tim, jak leze, kam se mu zlibi, a muze zkoumat, co chce (tedy skoro), je takovy samostatnejsi a spokojenejsi Pockam do patku, a jestli se to nezlepsi a zub nikde, vyrazim k detske. No, holky, ono to brisko je fajn, coz o to, ale povime si az v zari(nebo toho 1.10.). Ted jsem ve stresu jak slak - ten 2cevy pupecnik muze znamenat nejakou vyvojovou vadu (jsem asi jedna z mala nadsencu tripplu, diky nim se uz nebojim pataaova a edwardsova syndromu), spesl UZ me teprve ceka, UZ srdicka taky, a pak, doufejmez, cely 3.trimestr, kdy budou furt kontrolovat, jestli prcek stale jeste prospiva Do toho mi pije krev svyma naschvalama Naty, dneska mela obzvlast svuj den. A pritom to je na svuj vek takova sikovna holka... Fakt si s ni nevim rady. Zarli, pozitivni zajem odmita, vydupava si negativni reakce okoli. Njn, snad ji to jednou prejde... Domiho neco trapi |
15.5.2012 20:22:53
Shantulko
|
15.5.2012 20:22:34
Ahoj holky, krásný večer, muž vzal Emku do Globusu a já si od ní alespoň na hodinku odpočinu...
jindřiško, Em měla taky kolem 8kilčo v roce, te%d má 3,5 a má 13kilo a cca 99cm :o) A hana, však vítš, krátkej prcek... taky jsem zjistila dle fotek, že Emča už šla na 4, hana ne... ale myslím is, že je to opravdu i tím, ež je malá váhově i výškově, že jak poruste, tak zesílí dál a dojde ji to, že by mohla... ale zase mám klid, když jen couvá :o) zase ale Ema necouvala, ta válela sudy... my si užily nádhernou nedělu. Muž nejel na domeček a byli jsme ve Vyškově v dino parku a zooparku, fotky na FB... užili jsme si nádherný rodinný den všichni spolu a bylo to super. Moc mě pomohlo, že jsme byli spolu, povídali si a tak... Dneska hana dostala poprvé ovocný pyré, tož jsem zvědavá... kojím totiž co hodinu a půl až dvě hodiny celou noc zase pár nocí a padám furt na ústa... deficit strašnej už... leze na mě trošku rýma, z toho počasí, i na Hanu... tak snad se nerozjede, potřebuju chvilku bez nemocí :o) teprve te´d dávám dokupy byt.... zítra jdu s holkama na vyšetření očí tady v obci. Rok co rok je akce, pro děti od 6měsíců nějakou metodou spešl, od metru během pár vteřin zjistí vadu očiček... tak sand nic nezjistí, já i muž brejle, brejlatý rodiny...jdeme až před 19h, uf... dřív už nebyl volný termín... Tussi i já závidím už i ten počůraný test!!!!! A kopanečky a bříško, myslím, že to bude vdžy chybět i kdybych byla těhotná 10x... je to něco úžasnýho a já bych to přála na jeden den zažít každýmu chlapovi... držte se, všechny nemoci posílejte pryč!!!!!!!!!!!!!!!! u nás funguje na imunitu asi studená sprcha...od tý doby, co Em sprchujeme studenou sprchou, má mnohem lepší imunitu a průběh i rýmy... a to začla ona, chtěla a směje se u toho, baví ju to, ledová sprcha a pak klasika koupačka... já bych se u toho asi pos..... krásný večer všem!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.