| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 6600  [Dalších 6070 >>]
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
18.5.2012 21:25:02
tak vám dám výsledek, chuťově je mooc dobrej, Míša říkal, že snad lepší nejedl zlatíčko :o) není to sice ono, jak by měl vypdat, ale já jsem "pyšná" že jsem ho zvládla udělat

zdobení je odfláknutý, dělala jsem to večer. ŠLi sjem ven a tam jsme se zdrželi, Míša dojel brzo domů, Emča už se klepala na dort, tak jsem spíchala... A Michal tam chtěl jméno...

18.5.2012 15:39:06
Jé super, že je na ústupu!

Dort se chladí, no je křivej a čokoška rovná není, ale na prvn ídort slušný a myslím, že už nikdy žádnej dělat nebudu...vevnitř marmeláda, ten pudinkovomáslovej krém, paříšká šlehačka a na kolečka banán... pak jen dozdobit, ale jsem kantáre...
bych to potřebovala dělat se zkušenou pekařkou a bylo by to jiný...ale co, dobrej bude, protože všechny suroviny mi chutnají :o) a hlavně se ocení snad snaha...
Tussi + 3 50048
18.5.2012 14:53:46
Hrosi - ee, neprecenuju, videla jsem tve trickove vytvory, mas na takove veci talent~;)

Zeny - kdybyste nekdy potrebovaly - "objevila jsem" Nutrolin B, sirup, jsou to probiotika od 6.mesicu, po nich Domi sice desne smrdi, ale prujem je zdarne na ustupu.
18.5.2012 11:34:57
asi vím, proč není mco vysoký, mám formu 26cm velkou a asi by to chtělo o něco menší, ale z těch dvou už to bude super, jen jeden je světlejší a druhý tmavší, první jsem nechala dělat dýl.. ale to nebude vidět a při rozkrojení to možná bude i hezký... nechám vychladnout a pustím se do toho...

jsem hrozná, asi vás otravuju, omlouvám se!
18.5.2012 11:12:53
Tussi, mě přeceňuješ! Tanlent na zdobení určitě nemám a krémem jsem nikdy nezdobila... se toho bojím, ale vyzkouším aelspoň novou zdobičku... nejdřív někde na nečisto, pak krém vrátím a načisto.. ale nechci ten vršek nějak moc, jen pár těch různých jakoby kytiček ze zdobičky krémem a možná i tou pařížskou do toho, dvojbarevný a asi věk Míšův...34...
A marmošku jsem vzala rybízovou, je moc dobrá. Potřu to pak celé krémem, nechám ztuhnout, trochu a poleju tou čokoškou... a snad se rozleje tak, jak by měla :o) a doufám, že m ito vše do večera i ztuhne, aby byl nazdobený a připravený...

jako dobrej bude tak či tak, dávaj íse tam jen samé dobré věci, ale výsledek uvidíme... no možná neuvidíte, pokud se nepovede, asi nevyfotím :o)
Tussi + 3 50048
18.5.2012 10:26:33
Hrosi, to vadet nebude, si myslim. Ono stejne ten krem ty korpusy "navlhne", takze to bude v pohode.
A parizska slehacka je dobra volba~R^, davej bacha, at te nezbodnou i s tim dortem~;)

Moje mamca zdobi treba tak, ze nahoru "napatla" vanilkovou slehacku, na to nastrouha kousky cokolady, a dokola dortu udela takove to tocene, jak zmrzka. Bok taky posype tou strouhanou cokoskou.
Anebo vrsek a boky cokoladova slehacka, a posype kokosem.
A doprosted jeste vpali nejakou marcipanovou kytku, nebo vek (cokolada) a kytku...

Ty mas talent na zdobeni, neco uz vymyslis ~;)
18.5.2012 9:58:32
Tussi nedivím se, ten stres opadne a fakt nastane šílená únava... si to pamatuju v těhu s hanou, když jsem se fakt modlila, abych vydržela... Teď už bdue jen a jen dobře a můžeš si užívat, jméno super!

Dort nevím, mám puding a korpus, ale ten nenaběhl jak jsem chtěla a nevím, dza udělat ještě jeden... myslíte, že můžu udělat ještě dneska jeden korpus, že nebude vadit, když jeden je včerejší a jeden dnešní??? Bude jen s máslovopudinkovým krémem, uvažuji, že kdybych udělala ještě jeden, dala bych tam i jedno patro pařížské šlehačky, pomazat marmeládou a polít čokoládou a nahoru nějak ozdobit... poraďte!!!!!
mamula+3 117325
18.5.2012 9:09:16
Hezké ráno,

Tussi,veliká gratulace,tak si teď to bříško pořádně užívej~:-D

My jdeme dneska na vítání,tak jsme na Matyho zvědavá,od rána nezavřel pusu,pořad něco brebtá~:-D
Tussi + 3 50048
17.5.2012 21:32:22
Holky, dekuju za gratulace~s~
Citim uplny vnitrni klid a maximalni unavu - ten stres ze me spadl, a ted bych mohla spaaaaaat.

Jmeno - Denis. Vybrala Naty, a shodou okolnosti to bylo nami prvni vybrane chlapecke jmeno, kdyz jsme cekali Natalku, takze jsme kyvli. (aspon nebudu muset nic prepisovat na obleceni do skolky. Napisu Xxxxx D. a bude~;) )

Hrosi, co dort?
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
17.5.2012 21:01:06
Tussi, taky velká gratulace. To je naprosto úžasný, že je všechno v pořádku. jméno by mě taky zajímalo :-)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 6600  [Dalších 6070 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.