| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6600  [Dalších 6500 >>]
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
26.11.2012 17:40:43
Habi,
to víš, že podvědomně jsem pořád v pozoru, kdyby něco... ale jinak strach nemám, něco jiného je velký pes a něco jiného ti naši malí smetáci :-) tohle bylo poprvé a snad naposledy. Myslím, že by nic vážného neudělala, teda doufám... tohle se může stát s jakýmkolev domácím mazlíčkem (tedy když nepočítám rybičky a tak :-)) a myslím, že pozitiva mít psa převažují :-) Toš tak.

Koukám, že to se staršími dětmi nemáte jednoduché. V těch školkách to asi teď musí řádit pořádně ~6~ ať je brzy lépe.
Já uklízet nijak zvláště nebudu, uklízím pořád něco, a okna se mýt rozhodně nechystám, času dost na léto ~t~ Moc na takové ty velké úklidy nejsme. Ale nějakou výzdobu se taky chystám dělat, minimálně věnec, trocha cukroví a nějaké dekorace.

Hroši, gratuluju k prospané noci, to je super, co? ~;) Když to srovnám se začátkem, tak tohle je fakt pohoda~g~
habibisek 109166
26.11.2012 11:54:58
Ahojky holky,
Hroší: Kiki taky začala včera zase kašlat ... to je strašný byla sotva 14 v klidu.
No aby toho nebylo málo tak Luky má rýmu jako trám. Celou noc nespal musela jsem si ho vzít do postele, jinak by se Kiki už vůbec nevyspala. A jak nejsme ani jeden takhle zvaklí spát spolu tak to teda byla noc ~a~ tak bych to hned zalomila ~h~ Nešli jsme na plavání a to máme v pátek první focení pod vodou tak se doufám do té doby aspoň z nejhoršího dostane.
Příjde mi že uklidím sirupy a už je zase tahám ven ... už aby bylo léto ~t~~t~
Co úklid holky? Já musím ještě udělat okna a zdobit tehnle týden, je v neděli už advent.
V sobotu jedeme s motoráčkem a Mikulášem, akce od manžela z práce tak uvidíme jaký bude počasí, když teď vyhrožujou že konečně příjde zima.
Náčí: ty nemáš strach pes a dítě? pořád vidím v TV jak se pes otočí proti dítěti, jak umřelo to mimnko někde v cizině ....
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
26.11.2012 9:49:19
ahoj holky, tak jsem včera náhodně objevila, že hanka má venku horní jednu čtyřku a druhá se klube. Jenže ona zatím má vneku jen jedničky a jednu dvojku a hnedka čtyřky~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~

a Emi mám ještě do středy doma, není schopná se zbavit kašle... A Haninka mi dneska psala celou noc, kojení až v půl sedmé a pak ještě spala do půl deváté!!!!! HURÁ!!!!
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
25.11.2012 12:09:15
Ahoj holky,
zdravím zase po delší době... stíhám občas dočíst, ale napsat aspoň pár vět, je mnohdy nemožné... :-) ve chvíli, kdy jde Šimi spát, tak zasedám k učení a snažím se toho co nejvíce namačkat do hlavy... už se nám to zase blíží, zkouškové ~d~
Šimi teď spí už jen 1x denně, většinou vstáváme kolem 8hod, někdy i později, to je super. A spát jde kolem 11:30, někdy vydrží 1,5hod, jindy i 3h a večer jde spát kolem 19:30-20h. Usíná krásně a dnes poprvé spal bez mlíčka, sice se jednou probudil, ale stačilo dát cucnout vody a spinkal dál. Rostou nám horní čtyřky, ale nepláče vůbec, stejně jako u předchozích zubů - stav tedy stále 8 kousků. Stále ještě sám nechodí, ale poslední dny pochoduje pár krůčků za jednu ručičku, což teda nedělám moc ráda, ale aspoň ho to motivuje. Taky si ho s manželem občas posíláme z náručedo náruče, to se mu také líbí...
Jí krásně, stále mu vařím zvláštní jídlo pro něj k obědu, ale liší se většinou jen téměř absencí soli a koření, někdy přidám trochu bylinek nebo špetku soli. Nějak mi nechce jíst pečivo namazané čímkoli, takže vede suchý rohlík ~t~ ovoce na sváču taky baští jedna radost. Poslední dobou se rozmluvil, reaguje pěkně na to, co říkáme, pořád prosí a prosí a jak zjistil, docela mu to vynáší, dostane pak většinu z toho, co chce ~j~ Lumpík jeden. Na sváču bílý jogurt, na večeři kaši, v tom ještě zůstáváme.
Včera se chtěl přitulit k naší fence a to tak nebrala a ohnala se po něm a mám nad rtem šrám trochu do krve, ale plakal jen chvilku ~6~ Je jinak dost opatrný, když leze na sedačky a tak, to jsem ráda. Dává srandovně pusu na vyzvání - vystrčí u toho jazyk ~t~
Tak jsem ho vychválila, nic negativního mě zrovna nenapadá, ale jistě by se pár drobností našlo, ale to je zanedbatelné. Dělá nám velkou radost.
Vánoce už máme vyřešené - dostane odrážedlo, notebook od FisherPrice, stan s tunelem, provlékačku z IKEI a ještě tam máme pár hraček odložených, takže toho bude mít, myslím, víc než dost.
Mějte se všichni krásně a snad se mi to zase brzy podaří zastavit ~3~
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
24.11.2012 11:31:04
Peťulik má taky rád nudle s omáčkou. Tussi máš doma pořádné chlapy.
Včera jsme měli laryngitický záchvat.Teď se opakoval po měsíci.Ještěže jsme měli doma čípek a ten to rozehnal. jen jsem pak trošku plašila než zabral jestli jet do nemocnice nebo ne. Takže jsem zburcovala maminy a pak i téma tady na rodince. nakonec jsem si vzpoměla na jednu známou a ta mě uklidnila po telefonu, že nikam jezdit nemusím a že ti by byli schopni si nás tam nechat už jen k vůli jejich klidu. V pondělí tedy zajdem jen k dětské a nechám si napsat další čípky.
tussi
  • 
23.11.2012 20:52:40
Jo, a taky jsem furt na hromade. Jakmile vyrazim mezi lidi, se 100 %ni jistotou si domu donesu suvenyr- do vecera mam zimnici a pak s tim tyden bojuju. Naposled jsem to pocitala, z 11 tydnu jsem ""promarodila"" 5. Proste bohuzel, telo ma dost. Pro zasmani- dokonce jsem si uz delala MAMATEST, neb vsechno v mem tele si ted dela, co chce:).

A silene zapominam. Ale to je asi tim nedostatkem spanku (prece nemuzu byt uz ve svem veku takovy debil). :D
tussi
  • 
23.11.2012 20:24:16
Shan- travou/senem + oves/jecmen + kukurice + repa. 2x denne. Jo, a zeleninovymi zbytkami z kuchyne.
No a jak stiham.... Manzel je doma, z prace odesel, kdyz mi zacali hrozit predcasnym porodem; no a dodelava resty, jako dostavel hospodarskou budovu, rozsiruje kralikarnu...a topi, a vodi mladou do skolky a krmi zver (ja jen sem tam, spis jim jen prilepsuju, a pak kibicuju ;-)), takze na jednu stranu si uzivam hyckani, na druhou se vztekam, neb nas rodinny rozpocet je v prrrrr, a muj muz je uplne v klidu....
Ale pravda je, ze jsou dny, kdy jenom krmim kluky, maji slusny apetit. Domca sni 2 dospele porce nudli s omackou a masem, Deny vazi 6,7kg (vcera vazeno)...
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
22.11.2012 21:42:09
Tussi- máme české strakáče. Trošku jsme počítali s tím, že první odchov půjde pryč.Byla to první várka mláďat a ještě neměla ty mateřské pudy. 4ím tedy krmíš králíky. My jsme kupovali půlroční a krmíme ječmenem a granulema.
Domča je moc šikovný. A jak to jinak zvládáš ještě s Deniskem?
tussi
  • 
22.11.2012 20:50:00
Shan, diky ti moooooc za info. Takze vlastne mit tu lihen, tak uz muzem cekat kuratka...
Jake kraliky mas? To se nekdy stane... Priste to vyjde, uvidis.
Nasi cervnovi obri jsou jak vase kachny, a to maji tolik zradla, ze nechavaji... Ode dneska jim budu rano davat Nutrilon, tak uvidime, jestli naberou. Granule nechci, chci pro deti ciste maso.

Dnes odpol byl Domca ve skolce. Nez Naty posvacila, honil se s detma. Jo, a povedl se mu nasadit a zasroubovat vrsek na zubni pastu!
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 107044
22.11.2012 17:13:11
Hroši a víš kolikrát se mi nechce ani ráno vylézat z baráku a pouštět to natož krmit~a~ A to jednu část uý likviduju. Kachny mrchy žerou a nenabírají~o~ už aby byli v mražáku~l~
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6600  [Dalších 6500 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.