Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bela76 | 40728 |
5.10.2012 9:36:57
Ahoj holky,
vidím, že sem nikdo nechodí, přesto píšu, třeba některá zareagujete. včera jsem byla s beátkou u dr., protože jsem měla podezření na pupeční kýlu, ta se bohužel potvrdila Beátka má nad pupíčkem malou jakoby bouličku velikost hrášku, dr. zatím neřeší min.do 3 let, pokud se samozřejmě nebude zvětšovat! Jako miminko, to neměla, proto mě to zaráží, že se jí to udělalo te´d. Plaším, že budeme muset jít s tím později na operaci. problémy malá nemá žádné, akorát ji nemáme nechat zbytečně dlouho brečet. No už tak s náma točí |
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) | 83902 |
24.9.2012 8:49:34
Halo holky, poslední zprávička tu byla z dovolené a já se chci ptát co budete vymýšlet k vánocům????
|
Kopretina + 2 čertíci | 107441 |
12.9.2012 13:19:14
Ahoj po dovolené,
všem děkuji za rady. Letadlo jsme zvládli , odbavení tam i zpět bez problémů, dokonce jsme měli všude přednostní odbavení. Cestou tam spal Vašík 1h a potom po nás stále poskakoval, blbé bylo, že byly turbulence, tak jsme skoro celou cestu museli být připoutáni. Zpáteční cesta naprosto v poho, letěli jsme v noci, tak celých 5h prospal . Váša spí už jen 1x denně cca 2h. Co se mluvení týče, tak povídá - táta, Onďa, máma (velmi zřídka), bába, děda, teta, Jola, koka(kočka), pes, ham, dej, na, auto, kytí, bebe, bů, koko, často zpívá houpy houpy ko(č)ka kl(r)oupy. Nočník zkoušíme ale bez úspěchu. |
3.9.2012 11:38:29
jj - a mluvení - no rozvazuje se mu jazáček. hačí, dolu, na, děda (to řve nejvíc), baba, tata. Mama moc nee. A ham mu jde ukázkově. To by mohl jít dělat reklamu na jídlo.
|
Benka+3 | 111386 |
1.9.2012 13:34:20
Pajo,nočník zatím nezkouším.Někdy jak ho myji v umyvadle,tak se vyčůrá,tak dostne pochvalu.
Jinak tedkom začal učelově volat na rodinné členy(Jana,Dami,Kryšti=(čiči,),babi,deda atd.jde mu to pěkně.Dlouho volal jen TATA, slabiky využival jaké měl chut.Tak tedkom je fakt šikula. Jak Pájo píše,o vše má taky zájem,hlavně co kdo má v ruce,hned chce mít,je taky živější. |
31.8.2012 19:27:22
Jé tak holky - zírám - my asi od 13 měsíců spíme jen jednou denně a jelikož vstává v rozmezí 5:30-6:30 tak pokládám okolo 11. A když nedávám na pití černý čaj tak spinká i 3 hodiny. Když dám přes den černý čaj tak spí i v noci blbě.
Jinak já si osobně neumím vůbec cestování představit - stačí mi cesta do ostravy - což je necelá hoďka. No a na DVD že by se měl dívat - nehrozí vůbec. Už je to drak, chce být všude a všecko chce dělat sám. Hlavně tedy jíst - je to kalamita. No a co nočník u vás? U nás neúspěch - bojkot. Někdy zavolá ee, ale vysleču plenku a nic. Takže to asi zase na čas odložíme. |
Bela76 | 40728 |
30.8.2012 21:35:21
Zdravím holky,
předávám čerstvou zkušenost. Vúterý jsme se vrátili z Řecka z Rhodosu, jak jsem níže psala, měla jsem taky obavy. Bea neposedí a navíc ji bývá v autě špatně Letadlo proběhlo naprost v pohodě. sice let trval jen 2,5h. Kopretino neboj, cestovalo tam více prťat a výhoda oproti autu je, že se dítko klidně může pohybovat v uličce.Malá po nás sem tam lozila, dělala kuku přes sedadlo před námi a pro sichr jsme měli nachystané DVD - DOPORUČUJI! Bea už u pohádky chvilku vydrží. Stravu jsem taky řešila, imformovala se, ale nakonec to bylo úplně v poho. V kabelce jsem měla flašku s 250ml čaje, u rentgenu, chtěli, aby se malá napila. Více neřešili, přitom jsem v kabelce měla sušenky a krabičkové mlíčko, ale bacha na parfémy v kabelce, tělové mléka atd. Cestou z Řecka jsem na tom hezky vyhořela. Měla jsem u dcery v batohu pro Beu opalovak Bioderma SPF 50 za 500,-, protože jsme odlétaly v noci a den jsme trávili na sluníčku, byl téměř celý. Bohužel si ho hned přes rentgen řečka vytáhla z batohu, tak jsem ho tam musela vyhodit My ještě zítra brzy ráno odjíždíme na š dny do termálek do Maďarska, takže honička vybalit, vyprat zabalit, už se těším až se po prázdninách vše vrátí do zajetých kolejí Jinak Bea zatím taky spává 2x denně a mně to tedy vyhovuje |
Simeona+3 | 110315 |
30.8.2012 14:29:13
Vedynko, naše malá spí už jen jednou denně, vstává v cca 6.30 a chodí spát úderem 12, můžu ji posunout max. o půl hodinky, rozhodně ne o 2,5h. No uvidíme jak to půjde, nějak to přežijem.
|
Benka+3 | 111386 |
30.8.2012 9:29:23
Kopretinko,přeji super dovču a klidek z letu,jak jsem psala,my jeli 12h.autem,kde tež neni kde lézt a pohybovat se,malý bude koukat prvně kde je a bude mít tolik podnětu k dívání,že než bude v akci,pomalu budete přistávat.
Simi,zkus malé posunout spánek,ale někdy to už nejde... Patrik mi spí ještě docela často 2x,pokud vstane do 8h. |
Simeona+3 | 110315 |
29.8.2012 21:01:40
Kopretino, taky nás za pár dní čeká let a děsím se ho, letíme po 14h, to bude malá akorát vyspaná a připravená na nějakou akci a pohyb a já po ní budu chtít aby seděla na sedadle . Náš let trvá 5,5h. No bude to mazec.
Jídlo na letišti nijak nezkoumali, měla jsem s sebou ale jen hrozinky v krabičce, piškoty v krabičce a banán, nikdo to neřešil. Pití v hrnečku jsem musela ochutnat. Risknout to můžeš, v nejhorším ti to vyhodí. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.