| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 10722  [Dalších 10682 >>]
Mína + 4 102042
17.1.2012 12:47:30
ještě mě to nedalo a dívala jsem se do deníčku na fotky, tak tu fotku, jak Tomášek klečí, vkládala Majdalenka 9.6.2011, takže bylo malýmu 6 měsíců, což tak odpovídá a ne 4 měsíce, jak tvrdí Majda a na té druhé fotce je prostě dítě kolem jednoho roku a ať se propadnu do západního Německa, jestli to není pravda, mám čtyři děti a vím jak vypadá půlroční a roční dítě.
Krakatice 22448
17.1.2012 12:46:04
Nadárek Míno,

ráda tě tu vidím~s~

Napsala si to hezky a slušně! Osobně už k tomu nemám co říct, dochází mi slova.

Naše madam má zubů 6, ale na kousání všeho možnýho jí to bohatě stačí~t~ V neděli začala chodit a jinak nič moč. Zrovna se jí pokouším uspat, abysme kolem půl 4 mohly jít pro kluky a pak se všema na cvičení. Domů přijdeme v 6, to pak bude klasicekj kolotoč - vana, večeře, sunar a spát.


Jo a Míno, mrkni do mejlu, máš tam jednu veledůležitou žádost~;)
Mína + 4 102042
17.1.2012 12:31:01
Teda holky, tady to ale včera jelo ~R^

Nedá mě to, abych se k tomu nevyjádřila.

Majdalenko, když jsi sem přišla, nejdřív jsem tě litovala, jaký máš trápení, ale postupem času jsem si říkala, jestli si občas nevymýšlíš, protože prostě některý věci nešly dohromady, občas jsi si protiřečila,myslela jsem si svý a přecházela to, protože jsem si říkala, že třeba jsi opravdu tak nemocná a křivě někoho obvinit ze lži, to bych fakt nechtěla, ale ty jsi pak začala děla z Tomáška supermana, což je teda u pyšných maminek omluvitelnější než vymýšlení si chorob, ale všechno má svý meze a i kdybych zavřela obě oči a uvěřila, že na té fotce vpravo je pětiměsíční dítě a že chodí, tak sama jsi se usvědčila ze lži, když jsi včera napsala, že mezi fotkama je rozdíl jednoho měsíce, to už z nás fakt děláš blbce~:(
Jen takovej jeden příklad, na který jsem si vzpoměla, když se Tomášek narodil, tak jsi psala, že denně nachodíte s kočárkem 10 km,pokud bys opravdu měla takový strašný potíže s kolenem, že operace nesnese odklad na dobu, až bude Tomášek větší, tak budeš ráda že dopajdáš tak akorát nakoupit a nebudeš lítat kolik kilometrů, věř mi, vím o čem mluvím, kamarádka na operaci s kolenem byla.

Já ti třeba i věřím, že úplně všechno sis nevymyslela, že třeba zdravotně v pořádku nejsi, ale myslím, že je vrchol neslušnosti vymýšlet si tak strašný story a chtít po ostatních aby tě litovali.



Holky, přijďte se sem na mě alespoň jednou za měsíc podívat, abych s váma úplně neztratila kontakt~s~~b~

Trojanko, to teda máte hromadu zubů, myslím, že byste vyhráli první cenu v soutěži o nejzubatější prosinčátko:-)
Dominik má zubů 9, teď se nám asi klubou stoličky dole, má to hrozně nalitý a v noci pořád kňourá a blbě spí.
Jinak pořád kojíme, ale naučila jsem ho, že večer neusíná u prsu, ale sám v postýlce, takže vlastně kojím většinou už jen v noci.
~3~~3~~3~
Geena3 122743
16.1.2012 23:24:46
Tema jsem založila v sekci dětí narozených jako můj syn - prosinec 2010. Jsem tady nově a jestli jsem to popletla, tak se ti omlouvám, že jsme to tady zajebaly!
VerčaP 107196
16.1.2012 23:15:54
Škoda že tu není to tlačítko "to se mi líbi" :-)
siffonka 106946
16.1.2012 22:05:55
Pane jo, tady to ale frčelo.~t~ A zrovna dneska jsem se dostala k pc až večer.~j~ Asi už nemá smysl se tady k tomu vyjadřovat, páč řečeno už bylo naprosto vše.~g~
Jen by mě teda, Majdalenko, ještě zajímalo, kdo ti, podle tebe, vypisoval ty e-maily a přemlouval tě, abys přišla za náma na FB, já teda nevím o nikom.~a~ Jediné, co tady kdysi někdo napsal, bylo ve smyslu, přijďte za náma na FB, tam to žije, myšleno pro všechny. Nikdo nikoho nepřemlouval a nenutil, i když u některých holek je to vyloženě škoda, že na FB nechtějí.~d~ Tady to bohužel už není, co bývalo, spousta holek jsem přestala chodit kvůli, no zkus hádat, kvůli komu???~5~

*riv* + 3 kluci 63918
16.1.2012 15:38:41
myslím že si nejen tady předvedla až moc, to v sobě nenajdeš už ani kousek soudnosti? pokud si myslíš, že jsme slepé a blbé, jsi na omylu a to že se z maminek na diskuzích snažíš dělat slepice se dá snadno dokázat, každá diskuze má svoji historii a není těžké v ní zalovit a ty tvé bludy dát na jednu hromadu, aby jsme se v tom všechny, včetně tebe zorientovaly, co ty na to? já s tím problém nemám, nějakou tu chvilku si na tu práci vyšetřím ~d~ teď jde o to, jak se s tou svojí realitou popereš ty, ale my si od tebe dál na hlavu kálet nenecháme, to fakt ne.. je mi tě opravdu hodně líto, jsi nemocná, možná i tak jak jsi nám pořád psala, ale bohužel hlavně psychicky.. zkus se nad sebou zamyslet a vyhledat odbornou pomoc dřív, než to poděláš i v reálu a tvůj problém neponeseš už jen ty sama, ale i tvůj muž a hlavně syn (obávám se, že už s tím stejně žijí oba).. a přestaň tady ze sebe dělat oběť, do role bludařky ses napasovala úplně sama, bez naší pomoci, holt sis chtěla mezi námi něco dokazovat a ono se to otočilo úplně jiným směrem, než si chtěla, chápu.. ~a~ napsala jsem co jsem k tobě měla a víc už se tím tvým "tématem" zabývat nehodlám, považuji to za ztrátu času, jen jsem se také musela vyjádřit, když tady z uražené ješitnosti napadáš normální holky.. měla by ses jim omluvit, aspoň jednou s nimi jednat fér, nemyslíš???
-Leník- 106699
16.1.2012 14:03:40
Amando můj tipoval určitě přes rok a to je už co říct...
Krakatice 22448
16.1.2012 13:53:34
Pokud ty sama nejsi schopna nám vysvětlit rozdíly v měsících a fotkách, tak to za tebe udělala Jana. Každej normâlní člověk, a nemusí to být matka, to pozná. Jedním mrknutím . A řeknu ti, že můj manžel tipoval 10-12měsíců na fotce stojícího Toma.
Janča+2+5.12. 59987
16.1.2012 13:20:34
a ještě by mě zajímala tato narážka na mě, když už si tady všechno vysvětlujeme:

"u nas se taky beha, psala jsem to i na FB, kam jsem teda po premlouvani od holek co me psaly na emaily sla a byla jsem z tama vyhozena, ze pry lzu, ze chodime a ze lozil moc brzo atd. takze holky, kdo tam pujde, pripravte se na to ze jak se jim neco nebude libit, ZE JANI??? "

budeš tak hodná a vysvětlíš mi to?
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 10722  [Dalších 10682 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.